-
http://nessyhudgens.blog.cz/1001/ne ssynka-paparazzi
Čawky holky,co kdyby jsme si daly každá nějakou z tehle paparazzi fotek jako profilovou? *15* -
č...
čauky nessynky *3* jak se máte? *3* *4* *1* -
-
Re: č...
čauky jj dobrý a ty??=)=) -
-
Re: Re: č...
docela blbě .. nesnášim totiž muj krk .. xDD mam to vysvětlit? xDD -
-
Re: Re: Re: č...
jj *1* -
-
Re: Re: Re: Re: č...
Já už od prosince mam hrozně často zánět nosohltanu nebo jak se tomu řiká xD měla sem to jednou asi 3x za sebou(každej tejden *15* ) no a včera sem byla venku a řekla sem mamce že od tý doby co si beru ven šálu( dřív sem si jí nebrala) tak sem to eště neměla, jenže to sem asi neměla řikat xDD už to mam zase *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: č...
*3* *3* *4* *4* *4* -
Mno..Neni zač.. *1* *3* -
jj *1* *1* *1* díky no *15* -
Ahojky..Jj, moc krásný tapety..Ohodnotila jsem za 10..Jak jinak.. *4* *4* *14* -
jj *5* *14* *1* -
jj sou krásný *3* *3* *15* -
JUJ *15* *15* *15*
JÉÉÉ MOJE Tapetky se přidaly *14* *15*
-
-
-
-
-
-
Ahoj =)
Ahojky Nessynky..Já mám tak skvělou náladu *4* Máme končit v 15:40 ale oni nám odpadly hodiny..Je to prostě paráda.. *4* *3* -
-
Re: Ahoj =)
Tak to se máš=) *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Ahoj =)
A jakpak se máš ty?? *4* -
-
Re: Re: Re: Ahoj =)
Jo dobře, máme prázky tak dobře *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj =)
čauky Nessynky
kámoška mě dala milion obr Nessynky i které mám i které nemám jsou překrásné *14* a promin Kikush že jsem si dala stejnou fotešku ale je moc krásná *14* *14*
I LOVE YOU NESSSSYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYY *14* YYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYY *14* YYYYYYYY *14* YYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj =)
jj protože my si to takhle děláme já třeba té kámošce dávám takové skupiny české i anglické a ona mě dává Nessynku a ještě zítra mě kamí donese a na jednom obr je napísané Zlato Vanessa Hudgens *14* *14* a foteška mě se to mocinky moc líbí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Tak to se máš.. *4*
Juu..Já chci taky nový obrázky Nessynky.. *3* to máš opravdu dobrý, když ti ej takhle dává.. *3* *3* -
Čusííík!!!!!!! *4* to se máš=)
No jasný nwa!!!Máš pravdu je úžasná!!!! *14*
-
-
-
-
-
-
Jj=(
Ani já tělák nesnášim!!! *9* Zrovna dneska sme ho měli=(Bože samí běhání blééé!!!!! *9* Ale fyziku a matiku máme zejtra né!!! *9* A děják až v pátek a to taky píšeme test=(( -
-
Re: Jj=(
my zejtra nepíšem test snad z ničeho,možná tak testík z matiky ale to je v pohodě,racionální čísla jsou lehký *3* -
-
Re: Re: Jj=(
Mno a tělák??Ten je v pohodě co se týče mýho umění těláku..Jen mě prostě nebaví..Tělák mi jde,jsem hubená atd. ale je to nuda jak svin *9*
Awe jediný co neumim jsou kruhy a skákání přes kozu *15* *15* *15*
awe nesmějte se mi,já se prostě bojim přes tu kozu skočit,asi ve třetí třídě jsem se na tom málem přizabila a od tý doby mám fobii ze cvičební kozy *1* -
-
Re: Re: Re: Jj=(
No ja nejsem hubená ale skákat pře kozu umim a kruhy sou zatím taky vpoho *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Jj=(
*1* *1* *1*
-
-
-
-
-
:e)
Čauky,je tu někdo??Asi ne co *1* *3* -
-
Re: :e)
ahojík já *4* -
-
Re: Re: :e)
Jé,čauky Kajush,jak je?? *3* -
-
Re: Re: Re: :e)
dobrý a ty? *4* *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: :e)
jj taky *3*
a co děláš?? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :e)
srry....byl tu bratr, *9*
-
-
-
-
-
-
štěně
čauky vashleynky tak už máme to štěně *3* *3* -
-
Re: štěně
ahojík aww super...wow se máššššššššš *14* -
-
Re: Re: štěně
*4* je krásnej, .. teda když nepočítam že se nám při cestě domu v autě 3x pozvracel xDD -
-
Re: Re: Re: štěně
jůůůj tý joxD -
-
Re: Re: Re: Re: štěně
a ke všemu já seděla vedle něj, protože sme ho vezly v takovym koši a já ho musela držet ten koš aby nespadnul *15* *15* ani si neumíš představit jak mi bylo blbě *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: štěně
*15*
-
-
-
-
-
-
názor (prosím nemlátit!) xD
Vím, že to semka nepatří, ale musím vám něco říct svůj názor na Mileynu !!!
Přemýšlela sem o tom, a vyrodil se mi tenhle názor !!!
Nesnáším Miley na plný čáře, ale musím uznat, že asi 3 písničky má moc hezký, ale videoklipy k nim úplně debilní, takže poslouchám od ní Party in the USA, the Climb a eště nějakou už nwm její méno a představuju si že to zpívá Ashleynka (někdy Nessynka) a že prostě chraptí a sou nemocný (protože Mileyny hlas je děs *1* *1* ) a omlouvám se vám jestli tu někdo Miley máte rádi atd. ale je to můj názor, uznávám že nazpívala 3 písničky dcl hezky, ale jinak ju nemám prostě ráda !!! Je to rozmazlená sedumnáctka a neříkám, že sem lepší než ona ve zpěvu atd. ale ona prostě nic kromě stupidní HM neumí a nemá !!!
Tak a doufám, že mě tu nikd za tohle neukousne !!! *1* *1* *1* -
-
Re: názor (prosím nemlátit!) xD
to kajuska: jeden zub veľký, malý, veľký, malý *15* *15*
Mišííínka, nevadí :) Ja ju mám ešte docela v láske ale nie až tak na 1000% *3* tvoj názor *3* -
-
Re: Re: názor (prosím nemlátit!) xD
jonooo. každýho názor. jen sem myslela že třeba chcete vědět můj ale asi vás to nezajímá sry sem se nudila mno. a jinak díky. jo a Kajuš jako to mě pobavilo s těma zubama *1* *1* *1* ale ona je fakt má jak nějaká postižená krysa *1* *1* *1* a ten nos má velkej jak něco a děsně placatej obličej vůbec není hezká jako Vashleynka !!! *14* -
-
Re: Re: Re: názor (prosím nemlátit!) xD
Ale jasně že nás zajímá tvůj názor.. *4* Aspoň mě teda určitě.. *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: názor (prosím nemlátit!) xD
jjj..jasný.. *4* *14* zajímá však každej má svůj názorek...já mám svůj,Míša,Zuzka no všici *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: názor (prosím nemlátit!) xD
Přesně tak.. *4*
-
-
-
-
jj ahojík Veru...jj..však jo každého je to svůj názor já říkám svůj.....a zachvílku jedeme k babičce na chvílku wow.. *15* *3*
-
-
Re: názor (prosím nemlátit!) xD
Každý máme Míšo svůj názor. -
-
Míšo ale ty jsi lepší než Mileyna ty by si vyhrála miliardy peněz a ona howno...a máš ůplnou prawdu já odní žádnou písničku nemám ráda prostě je to p... a hotovo má v sobě bombu beztak včera jsem byla u kamí a ona tam má jeden plakát s ní a ona tam měla malej zub a pak velkej pak zas malej a pak zas velkej prase jedno!Nenávidím Mileynu vs Hannah *9* *9* -
-
Re: Re: Re: názor (prosím nemlátit!) xD
Já odcházím..Pp.. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: názor (prosím nemlátit!) xD
Proč? *9* Máš dnes nějakou divnou náladu Zuzi no tak se měj pa *9* -
-
Já ale neodcházim nadobro..Neboj.. *4* -
Právě proto odcházím..Nechci vám to tu kazit..Měj se Kajushko..MTSMMR *4* *14*
-
-
-
-
-
-
Ahojky! =)
Ahojky Nessynky.. *4* *14* -
-
Re: Ahojky! =)
čauky Monča je vedle mně a pozdravujetě *14* -
-
Re: Re: Ahojky! =)
Aha..Děkuju.. *4* Taky ji pozdravuj.. *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Ahojky! =)
jj a jak se máš? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky! =)
Jo, dobře..Nikdo neni doma a ve škole jsme končili v 12:10, pač tam učitelka nebyla..Tak nám odpadla hodina.. a jakpak ty?? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky! =)
Já jsem na icq,píšu si s vámi *14* -
No..Poslouchám písničky a jsem tady.. *4* ALe jinak..Nuda.. *1* *3* a copak ty?? *3* -
taky *4* *14* copak děláš *7* *4*
-
-
-
-
-
-
Ty fotešky jsou boží..
*14* *14* a v pátek Zuzi k nám přijedou Američani do naší třídy *14* Jj..a ještě něco my pojedeme v Neděli 13.15 takže stihnu bejt tadyk i se dívat na MTV uvidím Nessy a Zaca já jsem se včerra dívala na tv a Zac tam byl *15* -
-
Re: Ty fotešky jsou boží..
13:15 *14* -
-
Re: Re: Ty fotešky jsou boží..
Kajushko a zase tu skoro nikdo není.jenom já ty a Zuzka -
-
Re: Re: Re: Ty fotešky jsou boží..
Wow..Tak to máte dobrý, taky bych chtěla.. *4* Snad se na to MTV taky podivam, pač bych je chtěla vidět.. *4* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Ty fotešky jsou boží..
Njn.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ty fotešky jsou boží..
Ok.. *4* *4* -
Jj..jsem zvědavá..kdyžtak vám je vyfotím nebo tak *14* *14* *14* *14* -
Ty jo, já ho chci taky.. *1* Takový krásný plakáty tam.. *14* -
jj..=)...jsem přemluvila mamku ať jedeme proto německý bravíčko zítra jak dojdu ze školy super *14*
-
-
-
-
-
-
Vashleynka je v bravu ale jen 1
*14* *4* *14* jsem si ho koupila a budu mít ješrě dnes N.bravíčko ale je tam teda dost hustý dárek no ochrana no *15* *5* *15* -
-
Re: Vashleynka je v bravu ale jen 1
ahojík...ty new Candids a ty ostatní new fotky jsou tak překrásné moc jí to slušelo *14* a nádherná profil.fotka *14* jinač to naše bravo mám taky a píšou tam ůplnou krawinu diť Britney teho víf dokázala a nee žádná chudinka Mileyna zubatá veverka terka která nemá ani na zmrzku *15* *5* *9* *13* *9* ach joo...jsem tu jen na skok jedeme na chatu a ta ochrana twe co s ní bdeš dělat *15* *15* *15* *1* tak paa *4* *14*
Miluji tě Nessy *14* -
-
Re: Re: Vashleynka je v bravu ale jen 1
aáha drsnej dárek *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Vashleynka je v bravu ale jen 1
Jj to je *15* *15*
-
-
-