-
jj?
jo ashley chodí pravidelně do tělocvičny a ta vaše lochnesska furt jenom trsá taky že nic jinýho neumí! *15* a vy nemáte zdaleka tak vypracované tělo jak Ashley vy na ni ani nemáte s tou vaší lochnesskou!!!!!!!!!!!!!! *10* -
-
Re: jj?
HA VANESSKA TAKY CHODI PRAVIDELNE DO TELOCVICNY AJ NA MASAZE AJ NA PEDIKURU A NA MANIKURU A TE VASI ASHLEYNE SMRDIJOU NOHY CETLA JSEM TO JESTE ZE SE NASE SLUNISKO S PIZDOU POHADALA *14* *14* *14* *14* *14* UF..JESTE BY NESSY DOSTALA VSI!twe chudinka nase! *9* -
Re: jj?
HAHA dobrej vtip *15* -
-
Re: Re: jj?
jj, klidně se podívej na nás blog nebo aj ty ostatní paparazzi tam máme jenom na tělocvičnu že jde nebo odchází!!!!!!! *10* aj ty blbé její videa pořád jenom trsá nikd\y e nezastaví!!ashley má aspon videa o životě dá se s toho pochopit příběch ne jakesi video: budem tancit celou noc bla bla bla!!!!
-
-
-
OBED
idem papať bye bye *3* budem tu -
-
Re: OBED
Jojo dobrou chuť *3* *15* -
-
Re: Re: OBED
dobrou chut ja jdu zachvilku taky az tatka uvari ryby *15* -
-
Re: Re: Re: OBED
tak jsem tu..Luci pridej si me na face *3* -
-
Re: Re: Re: Re: OBED
Aky máš FB?
-
-
Re: Re: Re: OBED
mňam *15*
-
-
Re: Re: OBED
Thank you. A už som tu!
-
-
-
Ashleyna
Tie jej iditoky hovoria že mi neviem English? Oni su na hlavu padnuté? Ja ich asi rozdvím KRAVA *10* -
-
Re: Ashleyna
kravy* *1* -
-
Re: Re: Ashleyna
j..oni neumijou ENGLISH -
-
Re: Re: Re: Ashleyna
au rozbolela mi z tých vstarpkou hlava *9* ešte učiť - mučiť *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Ashleyna
Nessa bude hrať prostitutku, čo? Ten režisér je snáď blbý? Naša Nesska neni žiadna ŠTETKA *9* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ashleyna
*16* *16* *16*
JÁ SE TĚŠÍM AŽ NESSY BUDE HRÁT V HSM 4 *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Ashleyna
jj přesně blbec jeden pošahanýýýýýýýýýýýýý
-
-
-
-
-
-
dárky
Tak dneska se mě holky ve třídě ptaly co chci za dárky...tak sem všem říkala že něco s Nessynkou xD ony vědí že je zbožňuju...a tak mě škádlily prej kdo se mi víc líbí jestli Ashley nebo Nessy *15* sem tam na ně začla řvát že Nessy je best atd. ony jí maj taky rády...x) -
-
Re: dárky
Wow musíš mít boží třídu *3* *4* -
-
Re: Re: dárky
Mno...jak kdy... *1*
My sme spolu některý první rok...teda většina xD ale pár už jich znám i několik let... *4*
Ale Nessy milujou všichni xD *8* -
-
Re: Re: Re: dárky
ten poslední smajl tam neměl být xD oprava - *15* -
-
Re: Re: Re: Re: dárky
Já mám blbou tam Nessy májí rádi jenom já kamí a další kamí jinak Mileynu *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dárky
ajo....tak sorry newa že pomlouvám Mileynu??Jestli vadí řekni já oni teda nebudu mluvit sprostě abych tě neurazila *3* -
Unás mí Miley a Ahley ráda jen jedna holka... *15* mě Miley neva ale Ash hrozně ! xD xD všichni říkaj že je divná... *15* -
U nás Mileynu a ani Ashleynu nikdo *9* *9* protože na Ashleynu říkají barbie a oni barbie nenávidijou *13* *9* a na Mileynu říkají praseči rypák *15* a že má hlas jak ............. *15* (sprostě) a Vanessku lowujou *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* a ještě mají rádi stmívání ale to jenom trochu!! -
U nás ju mají všici rádi a jinak Ahojík *14*
-
-
-
-
-
-
.
Holky jaka je vase nej pisnička od NESSYNKY???? Moje Sneakernight,Identified, a First Bad Habit:::.
A vaše??????????? *7* *4* *4* -
-
Re: .
ahooj..moje Say ok,Sneakernight a Make yuo mine..
ale miluju všechny..
I love Nessy *14* *14* -
moje asi amazed,hook it up,can i have this dance,first bad habbit,sneaker night,let´s dance atd.... *4* -
Těch je.. *3*
Např: Gotta go my own way, Say Ok, Amazed, Hook it up, Winter Wonderland, Let go, When there was me and you, Everithing my own, Sneakernight,Make you mine.. *3* -
Mno...já ani nwm promě všecky ale asik First Bad Habit,hook it up,sneakernight,say ok,make you mine,let´s dane,let go
všecky já nemůžu říct *15* *15* *14* *14*
-
-
co sem lesete tvl!!!
hele muzete my risi proc sem lezou ti co nemaju radi nessynku?? *14* ked je to její diskuse tak si chgodte na diskuse tech co lovujete neeA!! pre ty vaše názory nikoho nezajímají!!! *10* -
-
Re: co sem lesete tvl!!!
Přesně......mě to taky štve *5* -
-
Re: Re: co sem lesete tvl!!!
heh ale me ty vaše kecy typu: Miluju te Nessinko!!!!!!!, taky nezajímají... *15*
-
-
-
Mno...ale to je už jedno
Mamka jede na hory...a ptala se mě co chceš dovézt tak jsem řekla něco o Nessy *14* *14* *14* *14* *14* *14* a řekla to je jedno co a já jo *3* *3* -
-
Re: Mno...ale to je už jedno
Juj..To máš dobrý.. *4*
Pač, než já se dostanu do města..Vlastně zítra jedu do CP, takže zkusim něco sehnat.. *3* S Nessynkou.. *14* -
-
Re: Re: Mno...ale to je už jedno
jj *3* -
-
Re: Re: Re: Mno...ale to je už jedno
čekyte Nessynky jdu se najest *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Mno...ale to je už jedno
Jasně.. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Mno...ale to je už jedno
jj přesně *9* *9* *9* *9* -
Jim musí být strašně..Ještě když příjdou o rodiče, o svý příbuzný, o děti, žádný jídlo, pití..Prostě nic.. *9* *9* -
Já taky *9* *9* -
Ok..To je dobře.. *4* *3*
Včera večer jsem se dívala na MTV na tu charitu pro Haiti..Ty jo, jsem měla slzy na krajíčku.. *3* -
z5 *3* *4*
-
-
-
-
-
-
Promiňtě Nessynky
Ahojky Nessynky..Jak se máte?? *4* Já celkem fajn, ale teď sem moc chodit asi nebudu, pač můj počítač je rozbitej a brácha mě moc na jeho počítač pouštět nechce..Takže se moooc omlouvám, že tu nebudu.. *9* C *9* hybíte mi.. *12
I love Nessy so much!! *14* *14*
She is the best!! *14* -
-
Re: Promiňtě Nessynky
jj tnv
*14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Promiňtě Nessynky
jj okay Zuzí *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Promiňtě Nessynky
čauky jj já tu stejně tky moc nechodím=((( nemáme zapojený net taky mě chybíte *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Promiňtě Nessynky
Ahojky Kajush......Nebojte to všechno bude vpoho *3* Taky mě chybíš *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Promiňtě Nessynky
ppQ *14* -
Pa pa.. *9* *3* A měj se hezky.. *4* -
Já musím pp *9* *9*
I LOVE YOU NESSSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* MUCQ *14* *14* -
Jsem ráda, že to chápete.. *4*
-
-
-
-
Re: Re: Promiňtě Nessynky
Jj to je dobrý *4* Taky nám chybíš= *9*
I LOVE YOU NESSY SO MUCH 4EVER!!!!!!!!!!!!!!! *14* !!! *14* !!! *14* !!! *14* !!! *14* !!! *14* !! *14* !!!! *14* !!!! *14* !!!! *14* !!!! *14*
-
-
-
jj=)
Jj aj já bych zpívala Anglicky *15* Ale výš co v Americe maj všechno a tady o tom zapadákově neví Nessy ani trocho (no možná jen trochu) *9* *9* já bych tam chtěla bydlet *14* *14* -
-
Re: jj=)
jj aj já *14* -
-
Re: Re: jj=)
Musím jít tak pa *4*
I LOVE NESSY!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: jj=)
pp *9* *3*
-
-
-
-
hello
ahoj jak se máte jakej byl dnešek já sem byla se třídou na výletě a jezdili sme na koních a taky sme je hřebelcovali. *14* -
-
Re: hello
ahojík já se mám dobře jůů ty se máš *4* no jinak musím jedeme do Kina do Brna a dojedeme večer stejnak zítra jdeme taky do kina ze třídou a dneska jedu s mamkou a s jejím přítelem tak pp
I LOVE YOU NESSYYNKAA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: hello
ty se máš a na co deš *7* -
-
Re: Re: Re: hello
ahojík tak jsem tu na nic jsme nebyly rozmysleli jsme si toxD *1* já jsem si koupila kabelku přes rameno HSM a pouzdro na mobil HSM *14* jůůů=)
*3* -
-
Re: Re: Re: Re: hello
to je skvělý *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: hello
a tam měli Bandslam ale písničky ale to newa jsem chtěla radši to co mám *3* *14* a přítel mamky má taky rád Vaness mu nevadí jako mému tatkovi nebo tak on si semnou o ní vykládá *15* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hello
pp valím
I LOVE YOU NESSA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-