-
Už musím pa
Ja už musím ACHOJ! Zajtra tu budem ráno alebo ešte dneska ale večer pa *3* *3*
I love Nessynka *14* *14* aaa *14* *14* *14* aa *14* *14* a *14* *14* *14* *14* *14* aaaaaaa *14* *14* *14* *14* aa *14*
I hate vultures Ashleyna and Mileyna *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* -
-
Re: Už musím pa
Pa pa =)
Přesně..I love Nessy *14* -
Re: Už musím pa
ppppppppppppppppppppááááááá
-
-
America
Ja chci bydlet v Americe ale má to výhody a nevýhody ale když bych byla s Nessy *14* *14*
A kdyby tady byla Nessy tak určo by šla za Míšinkou *3* Ale nechi urážet ale takové věci by Miley neudělala *9* -
-
Re: America
já taky chci bydlet v Americe *14* !!!!Přesně Mileyna by to neudělala *13* Nessyneška ano *14* *14* -
-
Re: Re: America
*14* *14* -
-
Re: Re: Re: America
Ahojky Aničko.. *4* Jako holky..Jsme četli o literatuře Forresta Gumpa a oni ho teď dávají na nově a my se na to musíme povinně koukat..Ach jo.. A ještě k tomu to je až do 22:50.. *1* Prostě děs.. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: America
hezký filmek,ale jsem nikdy nestih začátek -
Re: Re: Re: Re: America
tý jo wow nezávidím *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: America
A co děláš teď ty?? *4* -
jjj... *4* *14* -
Ale..Zavolala jsem dědovi, ať mi to nahraje a radči budu poslouchat Nessynku.. *14*
-
-
-
-
-
-
páá
Kájushko já se jdu už nachystat takže zachvílku u kina..pááá Nessynky moje *14* -
-
Re: páá
Pp Klarushko a měj se hezky.. *4* *14* -
Re: páá
Měj se budu se těšit... *4* *14* *14*
-
-
love nessynka:-*:-*<33<33
Sorry,já jdu ven,tak paaaaaaaaaa MVSSSSSMMMMRRR!!! *14* -
-
Re: love nessynka:-*:-*<33<33
Páá *1* *3* *3* -
Re: love nessynka:-*:-*<33<33
pp *4*
-
-
pp
Tak my už jedeme tak si to pěkně užij se svým přítelem...a budu tu večer..měj se hezky...páá.. *14* -
jj
jj já taky ale myslim že sem na tom blogu viděla 20 autogram+10 poštovný ale nevim... -
novinky
Ahooj Jestli chcete vědět něco o svých oblíbených celebritách koukněte na www.hollywoood-star.blog.cz jsou tam novinky o všech
Díky !! -
-
Re: novinky
Čauky jj=)) -
-
Re: Re: novinky
Co to blábolíš to já spíš mám říkat že Mileyna kouří spíš ju nachytaly Vanesska nekouří tak si nevymýšlej!a přstan kecat! *8* -
-
Re: Re: Re: novinky
ahoj jj přesně
VANESSKA NEKOUŘÍ! *13* *13* *13* *8* TOS TAM DALA JENOM TY NIKDE JINDE TO NENÍ *13* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: novinky
Moje slova kajush *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: novinky
pp -
Re: Re: Re: Re: Re: novinky
mizím měj se
I LOVE YOU NESSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* AAA *14* AAA *14* AAA *14* AA *14* AA *14* AAA *14* AAAAAAAAAAAAAAAA *14* AAA *14* AAA *14*
-
-
-
-
-
-
uff nikam nejedeme...babička a děda jsou na koště(na víně)..
tak jen půjdu se psem a možná dojde Klárush víte co u nás je?NAPOLEONI *15* -
-
Re: uff nikam nejedeme...babička a děda jsou na koště(na víně)..
hej jako kam jste všici zmizly *9* *14* -
-
Re: Re: uff nikam nejedeme...babička a děda jsou na koště(na víně)..
Promiň, moje mamka má nohu v sádře a já musim dělat poskoka.. *1* *3* -
-
Re: Re: Re: uff nikam nejedeme...babička a děda jsou na koště(na víně)..
ou *9* *3* teď se dívám na novu a tam jeden kluk spadl mně se udělala husina *15* au to muselo bolet...jaj on něco nesl a pak brečel jaj *9* -
-
Re: Re: Re: Re: uff nikam nejedeme...babička a děda jsou na koště(na víně)..
Chudák..Toho to muselo bolet *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: uff nikam nejedeme...babička a děda jsou na koště(na víně)..
Teď přijela babička, strejda a brácha, tak já pak příjdu.. *4* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: uff nikam nejedeme...babička a děda jsou na koště(na víně)..
Ale jo..dobrýý...copak děláš? *4* *14* -
Jo, docela dobře..a jakpak ty?? *4* -
jj a jak se máš? *4* -
To jo.. *1* Ale stejně by to neměli dělat.. *3* -
jtj *9* normálně teď oni ho zavřeli na do kadibudky a jeden malej pomáhal jím a oni ho bouchly a svýkli ho do naha *15* má to za to nemá se doteho pléct *15*
-
-
-
-
-
-
xD
No to vite vikend u me znamena jenom parit
*15* *15* -
-
Re: xD
Jaj *15* *15* -
-
Re: Re: xD
*15* *15* *15*
-
-
-
áá
Víš co mně napadlo že když jsme tu jen my dvě na dizkusi tak,si budeme dávat stejné fotky začínám..
http://sarinka1703.bl og.cz/1006/vanessa-hudgens-2010-mtv -movie-awards *4* -
-
Re: áá
Dobře..tady měla Nessynka krásné vlasy:-* -
-
Re: Re: áá
Moje slova..♥♥ -
-
Re: Re: Re: áá
Mrzí mně že nemá,teď takové *9* *14*
Jsem jí je záviděla jaké má dlouhé a krásné a teď má krátké *14* a to je normalní ty dlouhé byly užasné.. *5* -
-
Re: Re: Re: Re: áá
Přesně taky se mně víc Nesska líbila v dlouhých..hlavně SP jak byla namalovaná,oblečená a td.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: áá
Mně též.. *1* *14* hele byla si vůbec venku?? *15*
-
-
-
-
-