-
už zas
kdo zase smazal novinky???? *7* -
-
Re: už zas
Ja nwm *16* *8* *10*
-
-
fajn..
dobre a ty?? *4* *3* -
zutz
môžete to urobiť ale ja v tom nebudem pokračovať *1* -
-
Re: zutz
ja taky nn ja na to kaslu -
-
Re: Re: zutz
já taky,s tak hnusnym profilem,a ješte s takovou hnus přezdívkou..díky necu *15* *15* -
-
Re: Re: Re: zutz
jj presne *15*
-
-
Re: Re: zutz
podla mňa sa bude sťažovať *10* -
-
Re: Re: Re: zutz
tak at si stežuje..my máme obhajobu!Tu už jsem sem psala,tak at si vysere,me je to jedno,mely jsme k tomu důvod!
-
-
-
-
ahoj
ahojky jsem tady -
-
Re: ahoj
ahoojky..jak je?? -
-
Re: Re: ahoj
cauky jj u me dobry a co u tebe *7* *7* -
-
Re: Re: Re: ahoj
jj taky dobry az na to ze jsem nachlazena -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj
jj ja jsem taky trosicku nachlazena *9*
-
-
-
-
ahojik mucíqu,hele mas rada mací stmívko? zeptáme se pak este týny *1* *1* -
-
neviděla jsem to ještě no ale určo se jí zeptame -
-
jjjjjjj schvalne co na to řekne *1* *1* *1* -
-
jj -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj
tak já jdu ju pp
-
-
-
-
jako az ve škole *15* ..me se totiz nelibiiiii,jenom kristen stewart je docela hezká ae na nessy nema,to nikdo,a ete lautner je kus *1* *1* -
-
no nevim nessy je nejlepší to máš pravdu..
-
-
-
cauik *3* *3* *4* *4* -
-
tak jak se máš? -
-
j dobre a ty *7* *7* -
-
*4* tak já musim tak se měj ahojky -
-
cauky *4*
-
-
jo taky skvěle -
-
*3* *4*
-
-
-
-
-
-
p
hele sry ja musim on sem chce bratr tak pppp -
-
Re: p
jj pp budeš tu eště dneska?? -
-
Re: Re: p
papapa
-
-
-
nějaký člověk tu dává soukromé nahé fotky,jsem správce zpátky,tak jsem to smázla..omg..
-
-
neřeším a nepochopím.
-
-
ani já ne..
-
-
-
:o)
Ahoj holky,sem tu taky *3* Ale mam špatnou zprávu...Nessa zase klesla o 2 000.... *9* *9* -
-
Re: :o)
ahojky..ach neeeeeeee to neeeeeee nesssssyyyyy mucQ proč jsou před ní takový ------ ona si zaslouží lepší místo *9* *9* *9* -
-
Re: Re: :o)
Máš naprostou pravdu *9* *9* Nwm co tak najednou hrozně rychle klesá a ostatní sou před ní *9* *16* -
-
Re: Re: Re: :o)
jjjj a třeba jandová ta hraje v kapele die happy a neni tolik slavná ale najednou je v superstar a je hned před tema co dokázali víc,jako nic proti marte ale trošku me ted štve *10* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
aj mňa *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16*
-
-
Re: Re: Re: :o)
to ne!!!!!!!!!!! *9*
-
-
-
-
kajushka
kajus pls poď na icq píšeme si spolu s verčou, vananneh a vanesskou77 *14*
plsik -
-
Re: kajushka
uz valimmmmmmmmmmmmmmmmmm
-
-
oslava
Ahojíkk holky tak oslava proběhla ůůůplněěě suprově dostala jsem od mamky:kalendář HSM na rok 2010 *14* *14* a od brácha knížku HSM NA ROK 2010 supéér a dal trička čokolády kozačky na podpadku *3* *3* *3* černéé a ještě tatka mě nedal tak doufámmm že dostanu parfémmmmm replay *4* *4*
¨
NESSYYY MÁ ZÍTRA NAROZKY SUPÉRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR *14* RRRRRRRRR *14* RRRRR
NESSYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYY *14* YY -
-
Re: oslava
A kláruš dostala ten parfémm replay *4* a dál ryfle trika no taky teho hodně *15* *15* *15* -
-
Re: Re: oslava
Já mám až ve středu ale ted jsme to slavily *3* *4* -
-
Re: Re: Re: oslava
aha já myslela 13. tak promin *1* -
-
Re: Re: Re: Re: oslava
to nic
Já taky nemůžu uvěřit že Nessyyyyyy bude mííííttttttttttttttttttt 21 letttttttttttttttttt *14* ttttttt *14* tttt *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: oslava
Aj já jsem dostala tu vonavku včera večerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr *14* rrrrrrrrrrrr *14* -
*14* *14* *14* *14* *14* -
přesněěěěěěěěěěěěěě -
jj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
Re: oslava
Ahojky,tak to se máš,jinak všecko nejlepší k narozkám!(máš dneska narozky že jo *1* ?)..Já tomu pořád nemůžu uveřit že naší Nessynce bude už 21! *14* *14* *14* *14* To je úúžasný!!!A ted už vlastne bude zejtra jko dospelá ne?V 21 v Americe je dospelost..v 16 můžeš řídit auto.. *14* *14*
-
-
:)
Ahojky Anetko,už jsi viděla ty new paparazzi fotky Nessynky? myslim tyhle: http://nessyhudgens.blog.cz/0912/pa parazzi-nessa
nemyslíš že Nessy na nich vyadá jako vždycky sQele? *14* -
-
Re: :)
Ahojík,
jj viděla ona je všude krásná *14* *14* A víš že nessynka zkončila u ecko red?? *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: :)
Ahojky,cože?A nevíš proč???Mno,já si myslim že určo má hodně zakázek takže už toho mela moc,ae je to škoda.. *9* -
-
Re: Re: Re: :)
J jsou božíííííííííí *14* *14* *14* *14* ty fotešky *3* *3* jj škoda že už nebude fotit ecko red ale možná něco jinačího bude dělat nějakou jinačí značku *4* *3*
tak pp
I LOVE NESSYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYY -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Aha,ae jak řiká Kajush,určo bude tváří jinačí a lepší značky než Ecko *14* ,jinak pp Kajushko *4* ..Jdem Anet kecat o tech paparazzi fotkách ne *4* ?Hele to co Nessa koupila to je lustr nebo co to je? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
*15* *15* *15* -
njn,taky možnost xD *15* *15* ..Ae jako bejt taková silná osobnost tak bych jko lustr k narozkám nechtěla mno.. *15* ..I když oni jak se Zacem maj tu velikananánskou vilu tak možná se jim tam hodí tak jí ten lustr nekdo dal *15* ..Hele na těch paparazzi fotkách je nějaká holka a jmenuje se Sammi Hanratty a mě hrozně připomíná jednu holky z 8. tř. *15* *15* *15* ..OMG *15* -
jj no ten lustr třeba to měla k narozkam od někoho *15* *15*
-
-
Re: Re: Re: Re: :)
a eště lepší by bylo tohle .. třeba chce navrhovat vlastní oblečení! *14* *14* *14* *14* *14* to bych si všechno kupovala!! *14* *14* *14*
-
-
Re: Re: Re: :)
Nevim ale myslim že sem někde četla že už něchtěla *9* *9* ty fotky byli úžasný! *9*
-
-
-