-
á
Nové Candids nádherné..♥ *14*
http://www.imagebam.com/image/f58 cda123091514 *14* *14* -
-
Re: á
Ježiši božínku princezna naše *14* -
-
Re: Re: á
ááá *14* *14* *14*
-
-
-
áá
Zapomněla jsem okomentovat new fotenky Nessy a teď je ve Francii premiéra juchu *14* *14* *14* -
-
Re: áá
Jí to slušelo přesně a těším se na ty s premiéry *14* *14* -
-
Re: Re: áá
joo *14*
-
-
-
:)
Ahojky..:)) -
-
Re: :)
Jé Ahojík ♥ -
-
Re: Re: :)
Zuzanka naše ahůj :P -
-
Re: Re: Re: :)
Jakpak se tady máte?? :) ;) -
-
Re: Re: Re: Re: :)
jo dobře a co ty? :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
Jj.. Mě taky..:(( Ale je toho moc..:/ Ale tak snad už to bude lepší..:)) -
Není zač..jsem ráda že si tu :) ♥ stýskalo se mně :) -
Docela dobře..:) a Klaruško, děkuju za pozdrav..:) :* -
No skvělé až moc a ty? :)
-
-
-
-
-
-
..
Novinky nejsou jako vždy :( jenom se objevily nějaké fotky s focení Candies :)))... -
-
Re: ..
Krásné jsou že??.. -
-
Re: Re: ..
to áno :D
-
-
-
..
Včera tam ten kluk jak na nás řval byl Martinek?..Já ho nepoznala on byl ožralej?? -
-
Re: ..
Jo to byl on...a myslím že byl..zase popijel..no moje zlatíčko to víš.. -
-
Re: Re: ..
jejky :D -
-
Re: Re: Re: ..
Njn..prej o nás říkala něco Ivčina mamina..že prej proč to Svaťákové děláme.. -
-
Re: Re: Re: Re: ..
a ví proč?..Ona neví jaká je!!.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Jo skvělé.. -
Jo asi tak nějak..nebo si koupím na dva měsíce kredit třeba za 500kč a budu jí volat třeba a zeptám se jí:Ivi kde si a ona:Doma třeba a já:Ideme na koupak sraz před tvým barákem nebo tak a ona jo nebo ne..záleží pak...dobré ne? -
No doufej..už k ní nechoď teď až někdy v půlce prázdnin... -
to nevím..ale myslím že mně..pokud neposlechne svojí mamu..nebo tu Kikinu Svatkovu...ale myslím že né.. -
cožé?..Už tam nemůžeš?..To je blbost..
Jako věří komu Iva tobě nebo té špíně? -
Přesně..ale ona jí zná dýl to je problém...její mamina..jako jsem ztracená...nemohu jít ani k Ivě nikdy..
-
-
-
-
-
-
ajoj jak je? :)
-
-
ahojky fajn a ty??
-
-
skvělý a co děláš??A co budeš dělat? LOllllllll
-
-
oblíkám se a ty?A jdu do bazénu a ty také haha =D jak vidím
-
-
jj *15*
-
-
-
-
-
Hi everybody !!
Hi everybody!
Can not in your language, although nothing, but I believe that you will understand.
When I was a minute off, I was looking on the Internet, where we have fans everywhere, and I decided that, for them to do at least happy that scrapping. I hope that you and I am comforted. When I had to translate some of the contributions from you, found that the circulating about me and what is not true: (. For example, that someone my own, or Vanessa ICQ. I can assure you that we really do not have ICQ, so that Who says that it is only trying to pull a tiny bit:). I hope that you all great and I hope to have you arrived Our next High school musical and you have it great joy, as well as we:) .. I slowly Good bye, I have nozzles me, or Vanessa time again We are happy to write. Keep the beautiful.
Love Zac -
-
Překlad
Ahoj všichni!
Nelze se ve svém jazyce, i když nic není, ale věřím, že budete rozumět.
Když jsem byl na chvíli vypnout, Hledal jsem na internetu, kde jsme fanoušci, a rozhodl jsem se, že pro ně udělat alespoň rádi, že sešrotování. Doufám, že vy a já jsem potěšil. Když jsem musel přeložit některé z příspěvků od vás, se zjistilo, že v oběhu o mně a co není pravda: (. Například, že někdo vlastní, nebo Vanessa ICQ. Můžu vás ujistit, že jsme opravdu nemají ICQ, tak, že kdo říká, že je to jen snaží vytáhnout trošičku. Doufám, že jste všichni skvělý a doufám, že jste dorazili Naše další High School Musical, a vy jste to velikou radost, stejně jako my .. I pomalu Sbohem, mám trysky mi, nebo Vanessa době opět Jsme rádi, že můžeme psát. Mějte se krásné.
Love Zac
-
-
hmm..
hey ty trapko pod nam to rict do oci kajuska4 je moje nejlepsi kamsoka a jeste jednou ji neco reknes a nebo o nessy tak dostanes klidne ti pojedu rozbit hubu jasny??????pico pis si na te skurvene ashleyne a NEPIS SEM!! *8* *8* *16* *16* *16* *10* *10* *13* -
-
Re: hmm..
Správně jdeme za kajusku4 vždyt má pravdu a vy sakra už držte hubu a nenádávejte Vany nám je uplně u prdele co si myslíte *10* Ste vypatlaný jak by za to vany mohla *16*
-
-
Klídek
Klídek bylo to kvůli Ashley oslavě tak se nebojte *14* *14* vanessa taky bude mít narozky jinak vanesssssssssská miluju a to icq není to blbost asi jo no nevím jestli by vanessa měla ocq ale zkusím to *1* -
-
Re: Klídek
taky si myslím že to bylo kvůli tomu že Ashley měla narozeniny -
-
Re: Re: Klídek
však já tam byla taky protože ashley mám taky ráda,ale jim se nelíbí že mám ráda i nessu tak to nechápu,ale už tam nelozím jestli si mám vybrat tak vanessa *14*
-
-
-
vanvanH.
caw promin te ze otravuji ale mam strasne rada van ale jak tady ctu ze ash si nechala udelat plastiku brady a ze to bylo v popkornu tak si myslim ze to neni pravda protoze ja uz mam(jelikoz je 15)mam uz 4 roky predlatne casopisu popcorn a brava tak zadny clanek o tom ze si udelala ashley plastiku brady to tam nebylo jenom ze si nechala udelat plastiku nosu ale to ze zdravotnich duvodu.no promin te jenom sem to musela rict. *4* *4* no a stejne uvazuji ze si ted hned zmenim jmeno je hnusne tak du na to *3*