Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

á

Nové Candids nádherné..♥ *14*
    http://www.imagebam.com/image/f58 cda123091514 *14* *14*
    • klaruska44

Re: á

Ježiši božínku princezna naše *14*
      • kajuska4

Re: Re: á

ááá *14* *14* *14*
  • klaruska44

áá

Zapomněla jsem okomentovat new fotenky Nessy a teď je ve Francii premiéra juchu *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: áá

Jí to slušelo přesně a těším se na ty s premiéry *14* *14*
      • klaruska44

Re: Re: áá

joo *14*
  • babyvanessa

:)

Ahojky..:))
    • kajuska4

Re: :)

Jé Ahojík ♥
      • klaruska44

Re: Re: :)

Zuzanka naše ahůj :P
        • babyvanessa

Re: Re: Re: :)

Jakpak se tady máte?? :) ;)
          • klaruska44

Re: Re: Re: Re: :)

jo dobře a co ty? :D
            • babyvanessa

Re: Re: Re: Re: Re: :)

Jj.. Mě taky..:(( Ale je toho moc..:/ Ale tak snad už to bude lepší..:))
            • klaruska44

Není zač..jsem ráda že si tu :) ♥ stýskalo se mně :)
            • babyvanessa

Docela dobře..:) a Klaruško, děkuju za pozdrav..:) :*
            • kajuska4

No skvělé až moc a ty? :)
  • kajuska4

..

Novinky nejsou jako vždy :( jenom se objevily nějaké fotky s focení Candies :)))...
    • kajuska4

Re: ..

Krásné jsou že??..
      • kajuska4

Re: Re: ..

to áno :D
  • klaruska44

..

Včera tam ten kluk jak na nás řval byl Martinek?..Já ho nepoznala on byl ožralej??
    • kajuska4

Re: ..

Jo to byl on...a myslím že byl..zase popijel..no moje zlatíčko to víš..
      • klaruska44

Re: Re: ..

jejky :D
        • kajuska4

Re: Re: Re: ..

Njn..prej o nás říkala něco Ivčina mamina..že prej proč to Svaťákové děláme..
          • klaruska44

Re: Re: Re: Re: ..

a ví proč?..Ona neví jaká je!!..
            • klaruska44

Re: Re: Re: Re: Re: ..

Jo skvělé..
            • kajuska4

Jo asi tak nějak..nebo si koupím na dva měsíce kredit třeba za 500kč a budu jí volat třeba a zeptám se jí:Ivi kde si a ona:Doma třeba a já:Ideme na koupak sraz před tvým barákem nebo tak a ona jo nebo ne..záleží pak...dobré ne?
            • klaruska44

No doufej..už k ní nechoď teď až někdy v půlce prázdnin...
            • kajuska4

to nevím..ale myslím že mně..pokud neposlechne svojí mamu..nebo tu Kikinu Svatkovu...ale myslím že né..
            • klaruska44

cožé?..Už tam nemůžeš?..To je blbost..
              Jako věří komu Iva tobě nebo té špíně?
            • kajuska4

Přesně..ale ona jí zná dýl to je problém...její mamina..jako jsem ztracená...nemohu jít ani k Ivě nikdy..
  • klaruska44
    ajoj jak je? :)
    • kajuska4
      ahojky fajn a ty??
      • klaruska44
        skvělý a co děláš??A co budeš dělat? LOllllllll
        • kajuska4
          oblíkám se a ty?A jdu do bazénu a ty také haha =D jak vidím
  • zac_and_vanessa

Hi everybody !!

Hi everybody!

Can not in your language, although nothing, but I believe that you will understand.
    When I was a minute off, I was looking on the Internet, where we have fans everywhere, and I decided that, for them to do at least happy that scrapping. I hope that you and I am comforted. When I had to translate some of the contributions from you, found that the circulating about me and what is not true: (. For example, that someone my own, or Vanessa ICQ. I can assure you that we really do not have ICQ, so that Who says that it is only trying to pull a tiny bit:). I hope that you all great and I hope to have you arrived Our next High school musical and you have it great joy, as well as we:) .. I slowly Good bye, I have nozzles me, or Vanessa time again We are happy to write. Keep the beautiful.

Love Zac
    • mileys

Překlad

Ahoj všichni!

Nelze se ve svém jazyce, i když nic není, ale věřím, že budete rozumět.
      Když jsem byl na chvíli vypnout, Hledal jsem na internetu, kde jsme fanoušci, a rozhodl jsem se, že pro ně udělat alespoň rádi, že sešrotování. Doufám, že vy a já jsem potěšil. Když jsem musel přeložit některé z příspěvků od vás, se zjistilo, že v oběhu o mně a co není pravda: (. Například, že někdo vlastní, nebo Vanessa ICQ. Můžu vás ujistit, že jsme opravdu nemají ICQ, tak, že kdo říká, že je to jen snaží vytáhnout trošičku. Doufám, že jste všichni skvělý a doufám, že jste dorazili Naše další High School Musical, a vy jste to velikou radost, stejně jako my .. I pomalu Sbohem, mám trysky mi, nebo Vanessa době opět Jsme rádi, že můžeme psát. Mějte se krásné.
      Love Zac
  • klaruska44

hmm..

hey ty trapko pod nam to rict do oci kajuska4 je moje nejlepsi kamsoka a jeste jednou ji neco reknes a nebo o nessy tak dostanes klidne ti pojedu rozbit hubu jasny??????pico pis si na te skurvene ashleyne a NEPIS SEM!! *8* *8* *16* *16* *16* *10* *10* *13*
    • Re: hmm..

Správně jdeme za kajusku4 vždyt má pravdu a vy sakra už držte hubu a nenádávejte Vany nám je uplně u prdele co si myslíte *10* Ste vypatlaný jak by za to vany mohla *16*
  • Klídek

Klídek bylo to kvůli Ashley oslavě tak se nebojte *14* *14* vanessa taky bude mít narozky jinak vanesssssssssská miluju a to icq není to blbost asi jo no nevím jestli by vanessa měla ocq ale zkusím to *1*
    • simca24

Re: Klídek

taky si myslím že to bylo kvůli tomu že Ashley měla narozeniny
      • Re: Re: Klídek

však já tam byla taky protože ashley mám taky ráda,ale jim se nelíbí že mám ráda i nessu tak to nechápu,ale už tam nelozím jestli si mám vybrat tak vanessa *14*
  • vanvanH.

caw promin te ze otravuji ale mam strasne rada van ale jak tady ctu ze ash si nechala udelat plastiku brady a ze to bylo v popkornu tak si myslim ze to neni pravda protoze ja uz mam(jelikoz je 15)mam uz 4 roky predlatne casopisu popcorn a brava tak zadny clanek o tom ze si udelala ashley plastiku brady to tam nebylo jenom ze si nechala udelat plastiku nosu ale to ze zdravotnich duvodu.no promin te jenom sem to musela rict. *4* *4* no a stejne uvazuji ze si ted hned zmenim jmeno je hnusne tak du na to *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit