-
joo
To jsem chtěla chceš tě vědět? -
-
Re: joo
jo řekni pls.. -
-
Re: Re: joo
Dnes jdu na náměstí a vidím blonďáka s modrýma očima a s nějakým klukem a slyším jenom Matěju vole pojď sem..že by to byl ten co tě chce *7* On byl krásnej fakt *3* -
-
Re: Re: Re: joo
YUP!Cože bože co mám dělat áá co co mám dělat Kláro já ho chci taky vidět prosím prosím prosím na kolenaaaaa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: joo
Áá to jsem neměla tobě psát radši bože seš z něho tak posraná..kdyby to věděl tvůj *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: joo
Kuš baby s tím *15* *15*
-
-
-
-
-
-
áá
Ty máš bg já už taky včera když jsem byla v tescu tak já říkám cože Vanessa na titulce kupuji a teď jedna holka se tam valela a já co jé jako *15* *15* *15* -
-
Re: áá
*15* *15* *15* haha to já taky jednou..Vany tam byla jenom na malém obrázku a já šílela a ona co šílíš ta fotka je stejnak na netu mohla sis jí vytisknout a já no a co mám vytisklou ale chci ještě jednou *15* *15* -
-
Re: Re: áá
Jsme jak malé děti že *15* *15* -
-
Re: Re: Re: áá
jj *15* *15*
-
-
-
-
jj
Ahojky jak je aco děláte? -
-
Re: jj
Zdarec..mám se dobře a ty?Já nic nudím se a ty?...Kájuško,bez tebe je tu nudá ach jo *9* *14* -
-
Re: Re: jj
Skvělé a čumím na tv a chatuji na lidé..já vím taky jsem si říkala že chci z5 do MIKECUUU *14* -
-
Re: Re: Re: jj
*14* chybíš všem.. *14* -
-
Re: Re: Re: Re: jj
*14* *14* mně tky *1*
-
-
-
-
-
=)
Kájuško,zejtra odjíždíme že?Kukneš ještě na pc se podívat?..Já jo sem se podívám ;) a kuknu na newsky o Nessy ♥ a o Ash -
-
Re: =)
Jo odjíždíme :) jo dojdu vstávám v 6hodin budu tu do půl 7 na pc a kolem 7 jedem k babičce a dědovi pro něco a pak ve třčtvrtě na 8 už budu na vlaku však ty tam budeš ne s Ivou? :* -
-
Re: Re: =)
Áno...stojíme před hospodou ju? ;o těším se ;) bože to je nuda :) *5* -
-
Re: Re: Re: =)
Jo čekejte klidně na lavičce hlavně tam buďte :D jo je nuda :) -
-
Re: Re: Re: Re: =)
Když už to mám zaplacené tak snad tam budu né :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: =)
ok=)
-
-
-
-
-
-
Ahojky *3* Páni, já jen koukám, jak je to tu nový.. *4*
-
-
*3* *4*
-
-
*14*
-
-
-
poraď akou na profilovku
http://ashleytisdale.org/photos/displayimage.php?album=1931&pos=0 -
-
mmm to já nwm :D
-
-
kde se bere
tolik lidí,co Aničku nemají rádi *7* -
znáš
znáš emily osment??T její new písnička je super pořád jí posloucham *15* -
Krawky
Krwky pitomí !! -
-
Re: Krawky
jo a mi nejsme ubozacka a nessy taky ne! *13* *13* zase si zacinassssssssssssssssssss *16* *16* *16* vy jste ubozacky a PIZDA TAKY! *9* *8* *16* *10* -
bez si jebat tu svojí ashleynu a tahni smrade *8* -
Vypadni z diskuse Nessy *16* *16* Tady nemáš co dělat *13* *8* -
jste vy! *16*
-
-
Mrkněte
Sorry,že otravuju.Mrkněte na web:http://miley-montana16.blog.cz/ -
-
Re: Mrkněte