-
dala sem na blog článek :)
-
-
podívám.. *5*
-
-
ták co :) ..
-
-
užasnej ..:) *14* moc jí to sluší .. na té fotce *3*
-
-
přesně ♥
-
-
-
-
-
new
http://love-nessa-hudgens-org.blog. cz/1105/leaving-from-los-cabos-with -friends-3-5-2011#comments *14* -
-
Re: new
Viděla užasné *14* *14* -
-
Re: Re: new
*14* *14*
-
-
-
Holky
Hej holky vy co nemáte rádi Ashley nechodte moc na její diskuzi kvůli zvedá se ji tím návštěvnost a my chceme přece,aby vaness měla větší *3* -
Re: ..,,..,,.,,.,.,
sakra..Vanesska nam klesla..lidi chodte sem..musi zase pres Ashley..Naše Vanesska je nejjjj.. *14* -
Vanessa je tak nádherná *4*
-
-
jo tak to je pravda *14*
-
-
yeah *14*
-
-
-
jj
jj skoda *9*......jj znam ale neposloucham ju *13* *3* -
čau
čau tak už se tu semnou nikdo nebaví co?? -
-
Re: čau
Ahoj je sorry ja se s tebou bavimmm urcite *5* -
-
Re: Re: čau
to sem ráda -
-
Re: Re: Re: čau
čau já se s tebou bavím ale nvm jestli ty se mnou jo... -
-
Re: Re: Re: Re: čau
Já sem ti psala na vzkazy a ty si napsala hm tak já nevim jak ty...
-
-
-
-
-
musím :(
holky já musím jsem na tátovým noťasu a už musím jít díváme se ještě na tv a ať se vám zdají hezký sníky o našem slunííšku *14* *14* třeba jak předběhne je tadyk na top osobnostech a jak bude slavnější a slavnější a lepší a lepší a stane se z ní legenda jetšě větší než pizdalka a milblbka dohromady *1* to by bylo sQělý *15* super mě se to určitě něco podobnýho bude zdát já to vím *5* tak pp holčinky a dobrou noc nessynkooooo *14* *14* i když tedkom má asi právě začínající den ale to je detail *1* -
-
Re: musím :(
jj pp škoda že mě se nic nezdá a když jo tak je to kravina *9* *1* -
Re: musím :(
jj papapaaaaaaaaaaaaaaaaaa jj me se zda o nasem slunisku kazdej dennnnnnn *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: musím :(
spis kazdou noc ale to je jedno me se oni taky zda jeden sen kdyz sem se probudila btak sem malem brecela protoze se mi zdalo ze sem ji potkala a chtela jsem aby to bylo doopravdy ale to nic tak ahooooj vsichni fanousci vanessky nasi milovany ja uz taky budu muset!!!!! *14* -
-
Re: Re: Re: musím :(
jj sorry kazdou noc *1*
-
-
-
-
THE SIMS 3
Čavky Nessynky, noo... chcela som sa pochváliť, mám sims 3 joo no ja pudu idem ho hrať zajtra si vyrobím nessy *14* papa *3* -
-
Re: THE SIMS 3
cauky juj se mas ja jsem ho taky chtela ale uz na to kaslu *15*
-
-
GRRRR
UŽ ZASE TY DEBILOVÉ SMAZALI NOVINKY UŽ MĚ TO SERE!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* *16* *8* -
-
Re: GRRRR
holky tak pls napište adminovi proč to furt nekdo maže,už me to taky pořádne sere *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: Re: GRRRR
holky me to taky sere a napsala jsem mu a on mi neodepsal idiot uz asi 5 jsem mu psala a nicccccccccccccccc *16* *8* -
-
Re: Re: Re: GRRRR
achjo *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* ..Aby nekomu zmenil fotku(treba mileynce,ashleynce) to jo,ale pro nás tu nejni! *16* *16* *16* *16* *10*
-
-
-
Re: GRRRR
rvaaaaaaaaaa *10* -
-
Re: Re: GRRRR
Zabít je málo *10* -
-
Re: Re: Re: GRRRR
nechápu že je to bavi neustále mazat novinky sakra kdo to dělá???když jsou ty novinky pravdiví tak o co jim jde už mi to jako docela vadí.. *16* *16* *8* už by mohly přestat magoři....mno jinak zlapším téma Nessynka je nejlepší holčíííí *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: GRRRR
jsou to dementi nechápu proč top tam nenechají vždycky tgam nškdo něco napíše a někdo to hned smaže kokoti!
-
-
-
-