-
..
Nessynka moja! *14* -
-
Re: ..
Moja taky!! *14* *14*
-
-
lol
Náš brácha!
http://www.youtube.com/wa tch?v=4MIM5WQKR_s pamatuješ??
Po prvé jaký záchvat jak jsme spadli ze židle a ta židle odjela do prd a my upe se váleli na zemi a teď došel Petr a chytl taky záchvat
*15* *15* *15* -
-
Re: lol
Jooo twe tohle bylo stejnak nejvíc na mně *15* *15* *15* bože omg a Petr jak jsme šli ven a ještě záchvaty a jak jste oba sjeli ze schodůů lol twe jak jsem si to nahrála na mobila
*15* *15* *15* -
-
Re: Re: lol
*15* *15* a jak ještě u stánku taka prdel s teho byla *15* *15* -
-
Re: Re: Re: lol
*15* *15* Jakže Roman Tr víš ne že twe vy jste blbííí já z vás nemohu jste zhulení nebo co nebo ožrali a my oboje vole *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: lol
*15* *15* *15* jj Roman ale byl ožralí trochu beztak to jsou husté vzpomínky ach chybí mně tooo *9* *9* *15* *15* *14* *14* teď se moc nevidíme jen občas a ne jako předtím každej den venku s Matesem co??A na kopečku ta čarodějka babka vole vždycky jsme jím tam dělali bordel
*15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: lol
*9* -
Twe mno co bývalej a co ale už je to dávno teď mám Lukáška miláčka *14* jj hej ty nám taky chybíš on se furt ptá kdy dojedeš a co mám říct jen nevím mno štve mně to hej my já jsem šla s Nikol přes vídeňskou vašou starou a hej ta co tam bydlí ta cigánka tak to tam tak páchne a potkala jsem Matěje,Jirku a Marka a oni:
Chceme Kajuško zpátky a to hned tady je takej puch.Karolína tak voněla a byla s ní sranda a teď je tu nuda!!RVÁÁ se rozčilovali kuwa nechcete se přistěhovat zpátky??? *9* *9* *9* -
Njn Románek tvůj bývalí coo?? *15*
Jj hej ta baba vždycky že vypadnite hajzli nebo zavolám cajti a my že bla bla bla a my nejsme s tudyma ale s prahy a my tu mame tetu huso jedna!A Mates kurva trtáme *15* *15* chybíte mně ty,Matěj upa mocc *14* potkala si ho?? *3*
-
-
-
-
-
-
....
ahoooj *14* omlouvám se, o víkendu jsem byla pryč a včera jsem se musela moc učit *4* jak se máte? *4* -
-
Re: ....
Ahojky mám se skvěle a ty?.. *3* -
-
Re: Re: ....
Čau...jo docela fajn akorát mně bolí zub... *9* blbí zubař...měla jsem jít radši do školy..nemohu jest *9* -
-
Re: Re: Re: ....
Chudino moja.. *9* *14* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ....
je to blb!! *9*
-
-
-
-
-
ahoj *1* jak se máte? :) viděli jste? Vanessyna ségra se objeví na titulce Teen Vogue :) *4* *4* je tam hezká *4*
-
-
Ahojky,
já se mám skvěle a ty?
Jj viděla jsem sluší jí to tam *3* *14* -
-
taky se mám dobře *4* dneska jsem spala do 10, myslím že jak začne škola, tak o půl 7 teda rozhodně nevstanu *1* *1* a co děláš? já jsem tady :) *4*
-
-
To já také nevstanu *15* .Já se dívám na tv a jsem tu *5*
-
-
tak to jo *4* a co je v telce? že bych se šla taky dívat *4* poslouchám Evropu 2 *1*
-
-
ale ještě to tam běží *1*
-
škoda no *1* *1*
-
Říše Hrašek a je to pěkné dcl *3* akorát to myslím končí za chvíli *15*
-
-
-
-
-
-
jj
http://love-nessa-hudgens-org.blog. cz/1105/arrive-at-lax-airport-3-5-2 011#comments *14* -
-
Re: jj
*14* *14* krásnááá *14* -
-
Re: Re: jj
jj *14* *14*
-
-
-
o Ashley je teď víc novinek a o Ness též *14* *14*
-
-
oooo *14*
-
-
krásné fotky Vanessky *14* *14*
-
-
ahojky,pravda moc moc ! jak Ness začala nosit boho style tak ho miluji také,asi budu nosit boho též *14* *14* *14* *14* a ty vlásky no dokonalost!
-
-
čauvecík :D pravda jak jste napsaly yep *14* *14* *14*
-
-
*14* *14*
-
-
-
-
-
Re: bydliště
jo proč -
-
Re: Re: bydliště
napiš prosímtě je to muje nej herečka a chtěl bych to vědět
-
-
-
Je NeJlEpŠí..
je nejjj..je to moje nejj zpevacka a herecka.. -
Radu prosím
*7* Prosim chtěla bych se zeptat jestli nevíte jak si mam něco koupit z Ecko Red.Určitě víte že tu značku propaguje Venssa Hudgens a tak bych si od nich chtěla něco koupit.Díky za radu *7* *15*