Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

..

Nessynka moja! *14*
    • klaruska44

Re: ..

Moja taky!! *14* *14*
  • kajuska4

lol

Náš brácha!
    http://www.youtube.com/wa tch?v=4MIM5WQKR_s pamatuješ??
    Po prvé jaký záchvat jak jsme spadli ze židle a ta židle odjela do prd a my upe se váleli na zemi a teď došel Petr a chytl taky záchvat
    *15* *15* *15*
    • klaruska44

Re: lol

Jooo twe tohle bylo stejnak nejvíc na mně *15* *15* *15* bože omg a Petr jak jsme šli ven a ještě záchvaty a jak jste oba sjeli ze schodůů lol twe jak jsem si to nahrála na mobila
      *15* *15* *15*
      • kajuska4

Re: Re: lol

*15* *15* a jak ještě u stánku taka prdel s teho byla *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: lol

*15* *15* Jakže Roman Tr víš ne že twe vy jste blbííí já z vás nemohu jste zhulení nebo co nebo ožrali a my oboje vole *15* *15*
          • klaruska44

Re: Re: Re: Re: lol

*15* *15* *15* jj Roman ale byl ožralí trochu beztak to jsou husté vzpomínky ach chybí mně tooo *9* *9* *15* *15* *14* *14* teď se moc nevidíme jen občas a ne jako předtím každej den venku s Matesem co??A na kopečku ta čarodějka babka vole vždycky jsme jím tam dělali bordel
            *15* *15* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: lol

*9*
            • klaruska44

Twe mno co bývalej a co ale už je to dávno teď mám Lukáška miláčka *14* jj hej ty nám taky chybíš on se furt ptá kdy dojedeš a co mám říct jen nevím mno štve mně to hej my já jsem šla s Nikol přes vídeňskou vašou starou a hej ta co tam bydlí ta cigánka tak to tam tak páchne a potkala jsem Matěje,Jirku a Marka a oni:
              Chceme Kajuško zpátky a to hned tady je takej puch.Karolína tak voněla a byla s ní sranda a teď je tu nuda!!RVÁÁ se rozčilovali kuwa nechcete se přistěhovat zpátky??? *9* *9* *9*
            • kajuska4

Njn Románek tvůj bývalí coo?? *15*
              Jj hej ta baba vždycky že vypadnite hajzli nebo zavolám cajti a my že bla bla bla a my nejsme s tudyma ale s prahy a my tu mame tetu huso jedna!A Mates kurva trtáme *15* *15* chybíte mně ty,Matěj upa mocc *14* potkala si ho?? *3*
  • 21.4.1993

....

ahoooj *14* omlouvám se, o víkendu jsem byla pryč a včera jsem se musela moc učit *4* jak se máte? *4*
    • kajuska4

Re: ....

Ahojky mám se skvěle a ty?.. *3*
      • klaruska44

Re: Re: ....

Čau...jo docela fajn akorát mně bolí zub... *9* blbí zubař...měla jsem jít radši do školy..nemohu jest *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ....

Chudino moja.. *9* *14* *9*
          • klaruska44

Re: Re: Re: Re: ....

je to blb!! *9*
  • 21.4.1993
    ahoj *1* jak se máte? :) viděli jste? Vanessyna ségra se objeví na titulce Teen Vogue :) *4* *4* je tam hezká *4*
    • kajuska4
      Ahojky,
      já se mám skvěle a ty?
      Jj viděla jsem sluší jí to tam *3* *14*
      • 21.4.1993
        taky se mám dobře *4* dneska jsem spala do 10, myslím že jak začne škola, tak o půl 7 teda rozhodně nevstanu *1* *1* a co děláš? já jsem tady :) *4*
        • kajuska4
          To já také nevstanu *15* .Já se dívám na tv a jsem tu *5*
          • 21.4.1993
            tak to jo *4* a co je v telce? že bych se šla taky dívat *4* poslouchám Evropu 2 *1*
            • kajuska4
              ale ještě to tam běží *1*
            • 21.4.1993
              škoda no *1* *1*
            • kajuska4
              Říše Hrašek a je to pěkné dcl *3* akorát to myslím končí za chvíli *15*
  • jj

http://love-nessa-hudgens-org.blog. cz/1105/arrive-at-lax-airport-3-5-2 011#comments *14*
    • Re: jj

*14* *14* krásnááá *14*
      • Re: Re: jj

jj *14* *14*
  • klaruska44
    o Ashley je teď víc novinek a o Ness též *14* *14*
    • kajuska4
      oooo *14*
  • 21.4.1993
    krásné fotky Vanessky *14* *14*
    • kajuska4
      ahojky,pravda moc moc ! jak Ness začala nosit boho style tak ho miluji také,asi budu nosit boho též *14* *14* *14* *14* a ty vlásky no dokonalost!
      • klaruska44
        čauvecík :D pravda jak jste napsaly yep *14* *14* *14*
        • kajuska4
          *14* *14*
    lidi víte kde Van bydlí?
    • Re: bydliště

jo proč
      • Re: Re: bydliště

napiš prosímtě je to muje nej herečka a chtěl bych to vědět
  • 21.4.1993

Je NeJlEpŠí..

je nejjj..je to moje nejj zpevacka a herecka..
  • princess_lucinkaa

Radu prosím

*7* Prosim chtěla bych se zeptat jestli nevíte jak si mam něco koupit z Ecko Red.Určitě víte že tu značku propaguje Venssa Hudgens a tak bych si od nich chtěla něco koupit.Díky za radu *7* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit