Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • klaruska44

..

Viděla si Ash nové fotky?Byla zase krásná jako vždy že???
    • kajuska4

Re: ..

jo viděla dávala jsem je na blog ♥
      • klaruska44

Re: Re: ..

oki
  • nespesna

Nejhezčí

Ahoj holky Vanessa je super. *4* *4*
  • :) :-*

Tak jsem tu.. *4*
    • kajuska4

Re: :) :-*

Super.. *4* ..tý jo to byla sranda...to byla transvetiti show...wow..a ten jeden na jednoho chlapa prej:Hej ty plešoune vypadni..a takové..já a Klárush samozřejmně výbuch *15*
      • Re: Re: :) :-*

Jak jinak že? *15* Ještě, aby jste se tomu nesmály.. *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: :) :-*

Jasný.... *1* ..to byla prostě sranda... *1*
          • Re: Re: Re: Re: :) :-*

Takže jte si to užily..Tak to je fajn.. *4* *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: :) :-*

Tak dobrou noc.. *14*
              I love Nessy.. *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: :) :-*

Njn..s klukama je to hrozně moc těžký... *1* ..Se máš..to v Mikulově nikdo nemá Vanesku.. *9* tu jsou jen Kristýny *9* ...mně se to jméno nelíbí..hrůza *1* Já už půjdu dobrou noc.. *14* I love Nessy *14*

Se spraví, neboj.. *3* *4* A nechápu, proč se s náma kluci nechcou bavit, když je odmítnem..Nechápu prostě.. *1* Jj..Vanes, si ji budu pujčovat, jako Nikol.. *1* *4* A Anežka je náhodou pěkný jméno.. *3*
            • kajuska4

Aha.. *4* ...tak to máš dobrý..semnu se pohádal Mates..řekl že jsem lhářka.. *9* mno a dodnes se semnu nebaví a moc mně nezdraví.. *9* a on chtěl i semnu chodit a taky jsem ho odmítla... *1* co..Vaneska áááááááááááá *14* *14* moje teta je těhotná a ona chce aby si její dítě jmenovala Anežka no hrůza... *5*

Ou..Tak to budeš mít dobrý.. *1* Já tu můžu nabalovat jen prcky ledatak.. *1* Jenom mám jednoho 14-letého souseda, ale to je ak všechno.. *1* ALe to je jen kámoš, i když před rokem jsem ho odmítla..A po roce se semnou baví a za to jsem ráda.. *4* Jinak mi mamka dneska řekla, že jestli naše sousedka bude mít holčičku, tak chcou, aby se jmenovala Vanesa.. *4* *14*
            • kajuska4

Nemám.. *4* ..ale mně to nevadí.. *1* ale mamka mně říkala že(Kde máme ten nový byt) že tam jsou krásný blonďák tam minule hrál s černovlasým fotbal...takže si vezmu vždy psa a budu nabalovat... *1* *8*

Jo, zatím je to super..ALe až se na něj naštvu, tak ne.. *3*
              Co ty a kluci? Pokud se smím zeptat.. *4*
            • kajuska4

Jéé to je suprový.. *4* ..a mám se skvěle.. *14*

Kupodivu dobře..S Vaškem jsme se dneska spolu normal bavili..Mě už je nějak jedno, že jsme se rozešli, tak jsem za to ráda, že se aspoň spolu bavíme.. *4* A jak ty? *4* *14*
            • kajuska4

Jj... *4* ..a jak se máš? *14*
  • zanessa.h

čauky

čauky nessynky je tu někdo? *3*
    • kajuska4

Re: čauky

ahojík já=)
      • zanessa.h

Re: Re: čauky

dneska jsem měla psát test dějepisu a učitelka na to zapoměla
        • zanessa.h

Re: Re: Re: čauky

sorry bohužel už musím

I LOVE NESSY *14* *14* *14* *14* *14*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: čauky

pp *1* *3* *3* *3*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: čauky

musím pp
              I LOVE YOU NESSAAAAAAAAAAAA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ *14* *14* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: čauky

jj taky vždycky jedna uča na to zapomíná *15*
  • kajuska4

aha škoda=(

Zítra tu budeš v 1 že?Já dřív nám odpadá hoďka takže v 11hodin tu budu *4* *14*
    • Re: aha škoda=(

Juj..To máš dobrý.. *4* No..v 13:00 končíme, takže tak okolo 13:30 tu budu.. *4*
      • kajuska4

Re: Re: aha škoda=(

Jj...rozmyslela jsem si to v Sobotu pojedu za mým zítra tu budu svámi ju?Já jsem mu napísala on se nebude zlobit bude si semnou buď psát na icq nebo na lidé ju? *14* *4*
        • Re: Re: Re: aha škoda=(

To by bylo super.. *4* *14* Ale aby nebyl naštvaný..I když píšeš, že nebude.. *4*
          Já to bez vás nezvládnu v červenci..Téměř celý měsíc tu nebýt..To bude.. *9* Stejně budou prázdniny a asi tu nikdo moc nebude.. *9* *3*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: aha škoda=(

Nn...nebude naštvaný pochopí to.. *4* já to taky nezvládnu..ale já tu třeba se objevím když dojedu s dovči nebo tak určite tu budu...protože já bych to bezvás nevydržela...a třeba budu mít v mobilu net co vím...co se změní za 2měsíce *4* *14* *3* No..já valím mějse krásně zítra tu budu celej den možná jen půjdu si něco koupit na náměstí uvidím Monika(Esme.Cullen) jde zítra ke mně víš nn?Ona si s tebou píše ona mně to říkala..že jsi fajn holka že tě má ráda *14* a to je prawda *14*
            tak zítra opůl 2..pp

I love Nessynka a Ashleynka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: aha škoda=(

Jj...s Klárush mám sraz v pondělí ona teď ani neměla časík ven a nakomplu tak jsme se vůbec neviděli *9* ...papa

I love Nessy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: aha škoda=(

Jj..Píšu si s ní.. *4* Ji pozdravuj dyžtak.. *4* a až uvidíš Klarushku tak tu taky pozdravuj.. *4* *14* Tak pa pa a měj se.. *14* I love Nessynkaaa.. *14*
  • mileyisthebest

prepáťčte

prepáčte holky že som sem nechodila a nevenovala sa našej vanesske zamyslela som sa na miley cyrus prosim prepáčte *9*
    • kajuska4

Re: prepáťčte

to nic *5*
  • kajuska4

ahoj

ahojikkkk ja jsem tu *5*
  • Všchno nejlepší Vanesso :-DD!!
    máte rádi Vanessu hlasujte pro ni prosím v anketě na
    http://markeet123.blog.cz/1211/oranzove-saty
    pokud nechcete hlasovat pro Vanessu tak podpořte někoho jiného máte tam opravdu velký výběr :-)) !!
    Děkuji moooc :-).
  • kajuska4

:D

Sousedův pes má šťeňátka víš ta blbá Sára ta co štěká :D pak se půjdu podívat ;)
    • klaruska44

Re: :D

Jé se má..škoda že my psa v bytě nemůžeme mít!Ale stačí mně Beník na slovensku on semnu i spí má mně radši než sestřenku ha! :D
      • kajuska4

Re: Re: :D

tak to jo :) jo ten co si mně ho ukazovala na fotkách :-* to je pěkná rasa :)
        • klaruska44

Re: Re: Re: :D

ok :) jo to je on..já s ním jedině já chodím na procházky..možno bych si ho pak někdy vzala nikdo na něj u tetky nemá čas ;)
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: :D

jo šak jo :)
  • 21.4.1993

Vanessa ..

Vanessa je nej zpěvačka a herečka..
    • Re: Vanessa ..

ne
      • Re: Re: Vanessa ..

hmm..a nejsi nahodou osel??..ne??..ale jo..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit