-
Ahoj zdravím všechny fanoušky této herečky a zpěvačky a chci vám říct že mám její icq -
-
Re: ICQ
mas i eji skype?dala bys mi ho prosim *8* -
-
Re: Re: ICQ
má jenom icq chceš????
-
-
Re: ICQ
to asi těžko když icq nemá *1* *15* -
-
Re: Re: ICQ
Tak to teda má na to vem jed srovnal jsem si u toho (icq) všechno její věk atd.. a všechno souhlasí
-
-
-
Pičo
*15* *15* sereš mě čím dál víc,ale zase si mě pobavila jak ty můžeš vědět jestli mám kamošky nebo ne .. nahodou jich mám dost,ale to je jedno a ja neřekla jistě že ji má ale řekla mi to kamoška nejlepší že s ji nechala udělat a chodi na shley dizkuzi ... tak stichnete !!!!!! je to moe kamoška tak ji nebudu prozrazovat ale ja ji řeknu at vam to tam napíše sama !!! jen sme to četly za to nemůžem ale ashley se celá předelává jen to sem zmínila ale sere vás to co ??...neuražej moji přezdivku jo ?? nemáš se taky zrovna čím chlubit -
-
Re: Pičo
jo jasně haha ted si pobavila ty mě mno já mám super přezdívku kterou používa spoustub lidí ale rebarbora pochybyju!!jo a třeba kamča bo makrtéto bo omajda jsou na dizkuzi od jak živa a pochybyju že si něčeho takovýho všimly jo protože nic takovýho tam není a ashley si nchala udělAT jen NOS ona totiž plstiky nemá ráda naco by si asi dělala bradu ?? ????at je ta tvá kamoška co chce ale my jí nevěříme a pokud nechceš říst kdo to je tak ti to neuvěří nikdo víš!!!jo a čekám na ten vytištěnej článek!!!ty kundo malá!! *15* *15* *15* *15*
-
-
Vanesska
Vanesska je krásná a nejvíc jí to sluší se Zacem. -
-
Re: Vanesska
tak to mas pravdu..mooc jim to slusi *14* *14* *14* -
Re: Vanesska
*14* *14* *14* *14*
-
-
:-)
*3* -
vymaž to
kajuska vymaž to všetko díky -
-
Re: vymaž to
vymazala jsem to *3* *4* -
-
Re: Re: vymaž to
diyky
-
-
-
:)
a nebo jak krásný a hodnoušký je naše sluníško nessynečka *14* *14* *14* *14* -
-
Re: :)
O Nessyyyy *14* *14* *14* *14* *14* o te krawe necu ted psat zase se nervovat *1* -
-
Re: Re: :)
oki..I LOVE NESSY SO MUUUUCH *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: :)
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* I LOVEEE NESSYY *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
VANESSKAAAAA MUCK MUCK MUCK MUCK MUKC MUCK MUCK MUCK MUCK *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
muzou si to prekladat na slovniku jako my ale nwm mno.... *1* -
JA VUBEC NWM *15* *3* *1* -
hele kajus pamatuješ jak tu psala ta vanessah20 že je doopravdová Nessy?To byla určo jedna která se za ní vydává nebo nn? Já myslim že jo,ptže co by Nessy delala na českejch stránkách že? *3* -
jjjj VANESSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA IS BESTTTTTTT I LOVE SO SO MUCH *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* MUCQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ SLUNISKO *14* *14*
-
-
Re: Re: Re: Re: :)
Neřikej mi že jsme tu jen mi dve Kajusko *8* *1* -
-
jj asik jj *1* *1*
-
-
-
-
Re: Re: :)
jako myslim o Ashleyne ze oni necu psat
-
-
-
mmnt
hele mometík já se jdu navečeřet ju? *4* -
-
Re: mmnt
máš icq? dáš? -
-
Re: Re: mmnt
jj 372-452-732 -
-
Re: Re: Re: mmnt
ok přidala jsem si tě *3*
-
-
-
Re: mmnt
jj -
-
Re: Re: mmnt
jsem tu *4* -
-
Re: Re: Re: mmnt
ok -
-
Re: Re: Re: Re: mmnt
to jsem já vyn-hudgens-love *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: mmnt
cs já už ani neumim psát *vany-hudgens-love *15*
-
-
-
-
-
-
další mno :D
čauky holky to jsem já Verča - pro ty kdo neví tak nessynka_hudgens, a.verunka, pussycat_dolls, vany-hudgens-love, xo.vanessa_stella.xo a... myslím že už jsou všechny *15* to víte holky... nakazily jste mě s tým děláním profílků *1* *1* -
-
Re: další mno :D
jé ty máš ae hodně profilu....mno asi si je začnu dělat taky...je to zábava...mno a nessynka byde mít více fans..juuuukyyy.. *14* I LOVE NESSY -
-
Re: Re: další mno :D
jj *1* -
-
Re: Re: Re: další mno :D
*4* -
-
Re: Re: Re: Re: další mno :D
jdu na to holky potom vám dám vědět jaký mám ju?papa!Nessy je neeeeej! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: další mno :D
uplne stul cely. jsem si tam dala obrazky *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: další mno :D
jj *3* I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYY *14* *14* *14* ted jsem si vyzdobila cely pokoj NESSYNKYYYYY *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
NESSY♥♥
Ahoj holky..:o) Kdo tady je?? *7* *3* -
-
Re: NESSY♥♥
caukyyyyyyyyyyyyyy jaaaaaaaaaaa *3* -
-
Re: Re: NESSY♥♥
Oukey *3* A jak se máš?? *7* *3* -
-
Re: Re: Re: NESSY♥♥
čauvec jsem tu taky.... kajush.. na vašem blogu s klarush.. dobrý ten příběh *15* *15* nejlepší je jak van vrazil ashleyně:D -
-
Re: Re: Re: Re: NESSY♥♥
Já tu sem x)
btw...vany-hudgens-love : taky sem to četla a tohle je rozhodně nej *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: NESSY♥♥
j *15* a mam se skvele *4* *4* *14*
-
-
-
-
-
-
NESS
jaky je nejlepsi film od Vanessy Hudgens? *7* -
-
Re: NESS
asik bandslam a nebo beastly no všecky *15* -
-
Re: Re: NESS
tys videla ty nove dva filmy? -
-
Re: Re: Re: NESS
nn neviděla jenom trailer bandslam *3*
-
-
Re: Re: NESS
*1* ja si mozna naky stahnu ktery si mam stahnout? -
-
Re: Re: Re: NESS
to ještě nebude na netu to jsou novýýý filmy *3* *3* viděl si High School Musical *7* *7* Tam hraje *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: NESS
*1* muzikal ze stredni 1 2 3 ktery je nejlepsi? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: NESS
*3* *3* -
tak jo stahuju 3 *5* -
tak jak prokoho *15* mě třeba baví HSM 3 *3* *3*
-
-
no mozna bych to mohl stahnout pres torrentz ale mam pomaly net a trva to...na ulozto.cz to neni no *9* pitoma reklama *8* -
-
*3* *3* *1* -
jj pitomá reklama *16*
-
-
*1* *1* muzikal tam se asi porad spiva ne?mozna sem videl parodii v southsparku *1* *1* *3*
-
-
-
-