-
please
prosím vyber si ma!!!!!!!! *3* *3* *3* *3* -
rváááá
Hej ta aakristina je zrádkyně opět *16* *16* *16* vymazala si Nessyyyy píč* jedna aj sem si ju vymazala stejnak nikdy nebyla mooje kamííííííííííííí -
-
Re: rváááá
Tak to si jí jdu vymazat taky *8* -
-
Re: Re: rváááá
Ona je divnááá 1.má ráada Van
pak Pizdalka pak zase Van a ted Mileynu *16* *16* takhle já to nedělám abych měnila star *13* *13* to nikdyyyyyyyy *13* -
-
Re: Re: Re: rváááá
Přesne,to nikdy Nessynku bych si nikdy nemenila jako ponozky (teda ani zadny jiny moe oblibeny star) pro me je nejkrásnejší,nejoblíbenejší,n ejlepší,nejtalentovanejší,nejho dnejší,nejsladší,nejlepší zpevačka,nejlepší herečka,nejlepší modelka,nejvtipnejší,nejroztomile jší,nejrozumější,nejchytřejš í,"nejzlobivejší":D proste NESSYNKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NAŠE SLUNÍŠKO
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: rváááá
Přesněě
NESSYYYYYYYYYYYYYYY YYYYYYYYYYYYY JE SLUNÍŠKOO NAŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
I LOVE YOU NESSAAAAAAAAAAAAAA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: rváááá
*15* -
jj to popíšeme raz dva *15* *15* -
ete 5 komentů a je tu 9000 *14* *1* -
j přesněěě josu trapnýýý *1* *1* -
Nessaaa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ..Ae jak se po nas Pizdalky opicej-po tom slunisku.. *15* *15* *15* *15* *15* ....Trapnyyyy *1*
-
-
-
-
-
Re: rváááá
*13* *13* *13* *13* *13* *16* *16* *16*
-
-
Nessy is the BEST!
Ahojky..Jsem tu.. *3* -
-
Re: Nessy is the BEST!
ahojík *15* -
-
Re: Re: Nessy is the BEST!
Ahoj.. *1* Mimochodem..K tvému dotazu, jestli nám to vadí, tak mě ne..Ale to už víš.. *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Nessy is the BEST!
u tebe ano *3* *4* *14*
-
-
-
-
josu nové fotky ? *14*
-
-
http://www.isopix.be/view_main.aspx?INIT=1&OFFRE_ID=831363 Vaness byla v beverly hills ale jsou nekvalitní a tuhle stránku nesnáším..až budou tyhle fotky víc ve světě na blogách tak je přidám *14* ale pěkný outfit :)
-
-
tak jo už se těším..jinak vypadala krásně jako vždy *2* *2*
a o Ashley zas nic *6* *6* -
-
pravda mno.. *5*
-
-
-
-
zuzko ne nemaž si ho!!!!!!!
Ne Zuzko nemaž si profil!!!!!!!!!Prosíííííííí ím *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
Mě tu bude smutno prosímtě *9* *9* *9* *9* -
Idea !!!
hele kdo z vás tu jezdí na hory nebo k moři? *14* *14* *14*
PaPa ... vananneh ... *14* jak se vlastně menuješ a dej mi pls ajsko *14* se s tebou musím seznámit *14* -
-
Re: Idea !!!
Jáááá k moři hory nesnáším:D:D:D -
-
Re: Re: Idea !!!
a nemáš v plánu jet do chorvatska v červenci *1* by sme se potkali *14* můj sen *14* mno a jakto že hory nesnášíš *1* lyžování je prostě BEST *1* a hlavně je tam děs prdel !!! věř mi *1* -
-
Re: Re: Re: Idea !!!
Mno...já nwm co bude o prázkách=( kam pojedu a takovéé..uvidím.....já nwm já jsem se tam minulý rok nebo předminulý rok strapnila:D:D:D
máš lidé Míšo?? *14* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Idea !!!
ashmichelle@seznam.cz, ale bude těžký mě přinutit tam chodit *1* ale můžeš to skusit *1*
to neva bysme se ztrapnily obě spolu mno ... *1* hlavně bysme byly spolu ne? *14* tak je to v červenci a je to někde asik 20km pod nějakou Trpaní kdybys chtěla vzít koště a přiletět za mnou jo a ten trapas musíme probrat zejtra na ajsku *1* to musím vědět *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Idea !!!
jasný pp *14* -
jojo tak na horách taky a taky dost *15* zejtra - ajsko - probrat jo? *15* brou nocík *14* -
jj...moje lidé jsou kajushvaness a já sem se strapnila na horách a docela dost..xDxDxDxD...njn každej se jednou strpní *15*
-
-
-
-
-
-
..
Ahojky tak jsem tu s Brna v kině jsme nebyly ale byly jsme nakupovat koupila jsem si:deodorant HSM,lesk jako má Vany,Bandslam písničky a tu knížku(máš i ty jí Zuzi) testy víš ne?I já jí mám *4* *14* -
-
Re: ..
Kájushko něco ti napíšu na icq ju?? -
-
Re: Re: ..
jasně *4* *14*
-
-
-
..
Ahojky tak jsem tu já,Nikky a Klárush tý jo ale na vinobraní nejdem nuda jsem tama šla a nudný *9* možná zejtra na Mandrage *14* -
-
Re: ..
Čauky Káji..já vím že u vás je vinobraní já tam chtěla jet ale omlouvám se já tam nikoho neznám a co bych tam dělala *9* -
-
Ahojky Nessynky.. *14*
Aha..Tak ale si to doma i užijete ne.. *3* Jinak pozdravuj Klarushku a Niki.. *4* *4* -
-
Re: Re: Re: ..
Čauky kdo jsi? *4* Hmm..myslím hodinu a půl ale to neva já to zjistila teprve teď můj brácha tam je *4* a on jestli nechci jet s ním ale říkám že ne *9* a jsem blbá *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Ahojík Zuzanko *4* *14* tebe taky pozdravujou *14* No vidíš aspoň tvého bráchu uvidím s okna jak vypadá?Septá Nikola ikdyž máš Dominika *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ..
Já jsem Zuzka.. *3* Ale jsem zvyklá i kvůli učitelům na Lucku.. *1* Si to pletou, ale v poho.. *1* -
*15* Šak ona je taky zadaná ona se jenom tak zeptala *1* -
No..je mu 21 a má kratší vlasy,hnedý oči...hubený,vysoký a má takovou modrou bundu ale zkazím jí náladu trochu má už holku ale to je teda štět** ale fakt ona nosí takové silonky jako ony *15* -
má*
-
-
-
-
Kiki...tý jo snad bydlím v Mikulově tak jsme se měli dohodnout *4* *14* kolik je to hodin s Kroměříže do MIKECU? *14*
-
-
-
hey
Ahojík.. *14* -
-
Re: hey
Jééé ahojík.. *14* -
-
Re: Re: hey
Jak se máš.. *7* -
-