Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nesquick-vanesska

nevý profííííííííííííííí

mam nový profil prosím pridajte si ma. urobila som si ho preto aby nessy mala o jednoho fans viac *15*
    • nesquick-vanesska

Re: nevý profííííííííííííííí

musimkam možno príde klaudia napísala mi mail ale iba možno *4*
    • kajuska4

Re: nevý profííííííííííííííí

juj cauky *1*
      • nesquick-vanesska

Re: Re: nevý profííííííííííííííí

*1*
  • o5 srry

Achoj holčiny srry že jsem dneska nepísala ale něják nebyl ani čas... ve 4 hodiny jsem se dostala domů a pak jsem byla na facebooku... prostě jsem dneska něják neměla náladu tak srry...
    • kajuska4

Re: o5 srry

jj v poho Veru *3* je tady nejaka nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *9* *9* *9*
      I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: o5 srry

aha... já takyyyyyyyyyy i love nessyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyneeeeeeeeeeeeeeeee
  • kajuska4

hej

Cauky je tu nekdo? *3* Hej me serou ty kravy vedle fakttttttttttttttt *16* tttttttt jako Nessynka zadna ciganka neni ona je normalne bilaaa ale fakt ona ma make-up to si asik teho nevsimly zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *16* *16* *16* *16* *16* taky kdyz si dam make-up tak jsem tmava no...a co..PIZDALKA asik newi co to je make-up *15* *15* *1* *1* *1*
    • vany-hudgens-love

Re: hej

já tu jsem jj taky mě štvou *16* asi nečetly její původddddddddddd *8* *8*
      • kajuska4

Re: Re: hej

jj *16* presne
    • katy_kiki

Re: hej

Sou to vážně krávy !!
      *16* *16*
      A ta jejich obluda...ať si sní dou do.... *15*
  • kajuska4

blbíí

Já to mám taky docela blbíí tady nic moc o HSM neprodávají ale řekla mě kámoška že v lidovce prodávají pouzdro HSM a věci HSM...levně za 25kč jsem čuměla *15* *15* ale já pouzdro mám a já se tam půjdu asik zítra kuknout a kámoška mě říkala že tam mají sešit HSM a ve předu je Nessyyyyyyy *14* yyyyyyy *14* yyyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyyy tak to bych si koupila *3* *4* *4* *4*
    • nessynka-pusinka-love

Re: blbíí

*14* *14*
      Ja mám zošiť s Nessou od brata prišiel v pondelok a to kúpil tej Amerike a ten podpis mi nezohnal *9* pretože vanessu nestretol *9* *9* *9*
      • kajuska4

Re: Re: blbíí

*9* *9* *9* *9*
  • tak

už má narozeniny *3*
  • 21.4.1993

....

je škoda že už Nessy nebude pracovat pro Ečko red..ty fotky s ní bylyvždy nádherné..mooc jí to na nich slušelo:)

I love Nessy :-* :-*
  • hej my vám nic neudělaly tak toho nechteee!

*10* *9* *13* *16* *8* *9*
    • anule34

Re: hej my vám nic neudělaly tak toho nechteee!

a.verunka má pravduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
      • kajuska4

Re: Re: hej my vám nic neudělaly tak toho nechteee!

Přesně..Veru *3*
        • vanessavk

Re: Re: Re: hej my vám nic neudělaly tak toho nechteee!

*10* *10* *10*
  • x)

Sry,nejde mi přihlásit..Tak budu psát tkhle jo? *3*
    • kajuska4

Re: x)

jj *3*
  • for ANULE34

sry Anule,ale smazala jsem ti na nessyhudgens komentáře k doplnovačce a k poznávačce-neměla jsi tam to,na co upozornuju pořád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -napsat co chceš na diplomek! *16* *16* *16* *16* *8* *8*
    • Re: for ANULE34

sry,ale už mě to fakt štwe..
      • Re: Re: for ANULE34

jj jasně
  • zanessa.h

nebudu

nemůžu se chodit dostala jsem zaracha od mámy že jsem místo tréninku byla na pc tak že asi týden bez osobností já to nevydržím *9* *9* *9*
    • kajuska4

Re: nebudu

cože?néé *9* *9* *9* *9* *9* škoda to je mi líttooo *9* *9* ach to už tady budu jen já,Zuzka,Anet a to je asik vše *9*
      • zanessa.h

Re: Re: nebudu

platíto až od zítřka tak aspon zkusím překecat mámu že si by to nešlo zkrátit ju? *7* *7* *9* *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: nebudu

aha..j jasně skus *4* *14*
          • zanessa.h

Re: Re: Re: Re: nebudu

minutku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit