-
hej
hej ta ashleyna si dela prdel ze je 1.v modelkach rvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa *16* *16* *16* chudacek moje sluníčko Nessynečka *14* *14* *14* *9* *9* -
profík
ahpoj prepáčte že som klamala že som američanka fakt prepáčte, je mi lúto mazať tento profil a chcela by som ho niekomu dať, v škole neni nikoho kdo má rád vanessku iba ja a jedna moja spolužiačka ktoru prave nenavidim a jej to nechceem dať, všeci maju radi amandu bynes a lady gagu a pár miley a ashley ale jednu ma rada miley a jednu ash a skoro všeci iba gagu a bynes takže tie by to od mňa nechceli viete? a keby ste ho chceli dám vám heslo na profil e-mail a heslo e-mailu. takže ak ho niekto chce napište tu do diskuse toto prosím:
Meno alebo pprezívku:
Ak chceš tento profil musíš mať rada vanessu:
koľko máš rokov:
prečo chceš tento profil:
aký maš mail:
a chcem vám povedať žže z tímto profilom si môžeterobiť čo chcete proste jemi to jedno!
a pls neignorujte to *13*
ďakujem zajtra tu budem tak pls ktosi napište
vaša lady vaness *14* -
-
Re: profík
ahoj to nic me to newadi:-)
Kajuska4
ja ju miluju
14-15
ja ani nwm jen tak a neboj budu se starat o tento profilek:-)
vanesskahudgens21@sezn am.cz -
-
Re: Re: profík
jo tak jo pošlem ti všecko do osobnosti(správu)
-
-
-
ahoj
Ahojik ja se taky mam suproveee *4* *3* -
my
my jsme to na vaás řekli už nekolikrát akorát o tom nevíte že lezete na profilya vymazavate ashlesy pridavate vanessu a tak podobne veci!!!!a kdy jsme my naposled mluvili sproste vy kazdou volnou chvilku a žadný slib jsme si nedali!!! *16* -
-
Re: my
už sem nelez nejsi tu vítaná nazdar a už se nejvracej jo a dík na návštěvnost *3* a slyšíš? už sem nelezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz *10* *16* *8* nikdy je ti to jasný!!! *8* *10* *16* -
jo a jen tak mimochodem co na to admin? *1* -
-
Re: Re: my
řekla bych že ani nereagoval protože ty píšou s takovejma chybama že to ani nepřečte!! *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: my
jj to mas pravdu vananneh *1* *1* *1* *1* ..a ty veru mas taky pravdu,uz sem nelez simono!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: my
jjj přeněěěěě!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: my
j *3* *4* -
já asi vim kdo počkejte najdu to:)snad to najdu *15* -
presneeeeeeeeeeeeee *16* *16* *8* *8* *10* hej ale kakadu tento blog nezalozil *1* tedj sme si uvedomila to musel bejt nekdo jinej ale vazne:-) a co si myslite vy holky *7* *7*
-
-
-
-
-
tak my dem nahlasit tamto že za nas pisete atd...nazdar a už sem nelez *16*
-
-
kikiss11
ahojik to sem ja kikiss11...udelala sem si new profil kuli NESSYNCE *14* *14* *14* -
-
Re: kikiss11
cauky jj *5* *5* *5* -
-
Re: Re: kikiss11
Ahoj...Je tady ještě někdo? :o) *7* -
-
Re: Re: Re: kikiss11
cauky jaaa -
-
Re: Re: Re: Re: kikiss11
Ahoj Kajush...tady hlasuj pro Nessynku http://www.askmen.com/specials/2010 _top_99/ je v tom ACTRESSES :o) a neni tam ani Ahleyna v top 99 žen :o) a Nessy tam je =o* ♥♥ -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kikiss11
jj to je jasny pro nase slunisko bych hlasovala furt dokolaaa protoze je MUCQQQQQQQQQQ
*14* *14* *14* *14* *14* *14*
*14* *14* *14* *14*
a AshleyNA neni zena ale chlap takze bude ve chlapech *15* *9* *1*
-
-
-
-
-
-
.......
ahoojky..jak se mate??..copak delate o vikendu?? *4* *4* -
-
Re: .......
Ahojky já se mám good...až na to že nemůžu skoro mluvit *15*
O víkendu nwm ty ?
-
-
vanesska je mucq
Hej kajush jaký učes se ti na Nessy líbí *7* *7* Mě všecky *14* *14* *14* *14* *14* -
:-*
Všechno nejlepší Nessynko moje,at se ti daří,at si ta nej zpevačka herečka modelka a holka jako jsi byla doted,jsi můůůj vzor pste MTSSSSSSSMMMMMMMMMMMMRRRR!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Moje sluníííčko *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
srry
Srry holky že jsem tu nebyla ale brácha mě nechtěl pustit *9* ale dneska jde pařit v 5 jde pryč tak tu budu od 5 dneska nejdu ven bolí mě oko s tééé zimy jak něco *9* a hlava mě bolíí co jste dostaly ve třídě za dárky?Já jsem dostala nahrdelník,vonavku,mýdlo a deníčky *3*
NESSYYY *14* *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYY *14* YYYYYYYY -
-
Re: srry
Já dostala 3 deničky s HK snad všechny velikosti...xD deodorant HSM, taštičku s Vanessou, náramek a úžasnýho nici plyšáčka...pak strašně moc drobností...xD -
-
Re: Re: srry
wow...já nic o Nessynce *9* ale na Vánoce snad jo *14*
-
-
-
nessynky
AHOJÍK Nessynky je tu někdo??
I love Nessyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyy *14* yyyyyyy *14* *14* yy *14* yyyyyyy *14* yyyyyyyy *14* *14* -
-
Re: nessynky
Ahojky.. *3* -
-
Re: Re: nessynky
Čauík *4* *3* -
-
Re: Re: Re: nessynky
Jak se máš? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: nessynky
jj no nějak blbě...kvůli holkám ve třídě kecám si s moji nej kamí v tv(já jsem necvičila) a oni si mysleli že je pomlouváme tak jsme se pohádali s něma *10* krávy a ona se jedna na mě dívala a já na nu nečum p... *15* *16* *8* protože mě to štvalo a my jsme si povídali o mém bráchovi a tak...zítra jim nadám krávám jedný *10*
a co ty?? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nessynky
To jsem pochopila.. *1* *3* -
že mě štve celá třída *15* *15* -
Co tak naštvaně? -
jj vrátí *9* ale stejnak no *9* jo no ale štvě me ted celá třída krom Moniky
*10* *10* *10* *10* -
On se vrátí..Neboj.. *4*
Jak můžou mít rádi Etibles..To nechápu.. *15* a Miley? To celkem chápu..Mě Miley zas tak nevadí..Já vím, že ji nemáš ráda.. *4* Ale ty a tvoje kamarádka děláte dobře..Nessynka je stejně nejlepšííí *14* -
No brácha nwm ale je mi smutno po něm *9* *9* *9* *9* ty naše kraviny bože *1* sním je sranda(někdy *15* ) ale chcu aby už byl doma *9*
jj...oni jsou namyšlené některé mají ráda ETIBLESKU NĚKTERÉ MILEYNu no hrůza ajá s tou kamí Nessyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* -
Aha..Tak držim palce.. *4* Tady ty holky nesnášim..Oni si myslí, že se snad mluví jen o nich nebo co..A jak je na tom tvůj brácha? *4* Jinak se mám faaajn.. *3*
-
-
-
-
-