-
co říkáš na toho novýho kluka? blonďák pro tebe ale je asi dost popularní tak on tě asi nebude chtít ani mně ne :/ určitě má nějakou kočku. *13*
-
-
také si to říkám..je pěkný :) a ten prcek dneska :D *15*
-
-
*15* *15* *15* *15*
-
-
-
ahojík
Ahojky,je tu nekdo? *4* -
-
Re: ahojík
jak se máte? *1* -
-
Re: Re: ahojík
upe mega dobře sQěle suprově uuužasněěě! a ty? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ahojík
jj já taky superověěě *3* ..verunko máš nádhelnouskej obrázek *14* ..A ty Kajushko taky *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ahojík
thanks -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahojík
tak pa -
Re: Re: Re: Re: Re: ahojík
Hele já už musim jít,můj brother sem chce *8* *8* *9* ..tak pppp *4*
-
-
-
-
-
j já -
JA ja ja jenom jaaa *15* *15*
-
-
..
Ahoj lidi..teda spíše holky..Já jsem Petr a mám strašně rád Vanessu ona je strašne moc krásná..A jak jsem viděl tak taky nemáte rády Ashley Pizdale nebo jak se jí to tady řiká *1* ..Ona je taková barbína mě ani mejm kámošům se nelíbí je taková úmělá .... ale Vanessa ne to je přirozená krása..Ani nevim proč vám to sem píšu jen chci abyste to věděly že i já si myslim že Vanessa je super..Ahoj -
-
Re: ..
tak to s tebou souhlasim..Vanessu mam taky mooc rada *4* *4* -
Re: ..
jeeeeeee čau tak jsi poslechl my rady a jses tu jo? *15* *15* *15* (to je muj kamos holky on je zblaznenej do ness xD ma celej pokoj polepenej jejima plakatama a pristi rok nekam tam z ni jedexD s mamou..xD cvok) *5* *15* *15* -
-
Re: Re: ..
*15* -
-
Re: Re: Re: ..
juj Ahojikkkk *15*
-
-
-
-
?
ahoj kdo tu ještě je?? *7* -
9000!!!!!!!!!!!!!
I love nessy *14* -
jjjjjjjjjjjjj
hejjjj *9* proč zase šmajda leze vejš a vejš?? *7* co na něm ostatní viděj... ani neumí zpívat!!! umí jen jačet!!! místo bendička měl vyšmajdat šmada *8* *16* *10* *13* *9* hnusák jeden.... *9* -
-
Re: jjjjjjjjjjjjj
Tak hale nemam ve zvyku na nikoho nadávat když nemam proč,ale když se začne obouvat do mých oblíbených a do lidí který se nějak dokázali prosadit narozdíl od tebe,tak to ani jinak nejde!Mám vás už plný zuby stěma kecama,trapnýma!Kdyby zpívat neuměl tak by neskončil jako druhej a chtěla bych vidět tebe jak ses tam předvedla a co vůbec by si dokázala!Bude nejlepší když tu svojí hubu budeš držet zavřenou protože ti to blbě kecá! -
hele a jak bys tam kdakala ty?asi takhle co:koko dáá ko ko ko dáá!!! nebo bys bucela? bůů bůůů *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
no to nemyslis vazne ty kravo!!!! *16* *16* *16* *16* *16* -
Máš pravdu *4* -
-
Re: Re: jjjjjjjjjjjjj
Jej sry to psala kamí co u me byla,ona Šmajdu nemá ráda pže se bojí že kvůli nemu vypadne Domča Stará který fandí *1* ..Njn kámoška je blbá mno *15* (delám si srandu *1* )..I když tohle může fakt napsat jen labilní k***ot že Šmajdík je ***** mno ae to je jedno *15* *15* *15* *15* *15* *15* ..Já už ze začátku řikala že tahle trojka bude jako poslední *14* *14* *14* ..Njn je videt kdo má vkus *14* *1* (chci naštvat kamí,mno ae je to pravda my 3 in superstar..mam vkus mno,music=my life,Nessa=my life *14* ) *15* -
-
Re: Re: Re: jjjjjjjjjjjjj
wau...ae stara ta pica vypadla asi se te tvoje kamoska moc nesnazila a neposilala hlasy *13* *13* fujj chodur a stara!!! *16* *16*
-
-
-
mas obrovskuu pravdu.. *13* -
jj přesněěěěěěěěěěěěěě -
-
Re: Re: jjjjjjjjjjjjj
*16* *16* *16*
-
-