Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deminka2

vananneh

Už som ti to poslala idem pozerať Program na ochranu princezien *4* *3* ahoj
  • vananneh

..

Čauky holky nechce třeba někdo design na blog??:) Já se nudim tak bych udělala:D:) *3*
    • deminka2

Re: ..

Ja chcem blog urobila by si mi ho? Objednala by som si od teba design s van a demi *4* s hocijakými fotkami *3*
      • vananneh

Re: Re: ..

no já ti klidně udělam ale jestli nemáš založenej blog no tak na co ho budu dělat?
        • deminka2

Re: Re: Re: ..

Ja si ho mám založiť? Jaj *15*
          • deminka2

Re: Re: Re: Re: ..

blog: i-love-demi-and-vanessa.blog.cz
            • vananneh

Re: Re: Re: Re: Re: ..

dobře tak mi prosím napiš na vzkazy info jako prostě s kym a klidně odkaz na fotky a já ti ho zejtra udělam teď si už du lehnout:) pa
          • vananneh

Re: Re: Re: Re: ..

No to je jasný .. Udělam ti design ale nevim jakej to má smysl když nemáš blog *15*
  • ??

holčiny proč tu nikdo nejste *9* u ashley na disusi maj dávno popsaný za den 4 stránky a my?? sotva dvě... *9* tyhle videjka sou upe krásnýýýý *14* kwásný hozně *14* http://www.youtube.com/watch?v=CpPM7qCVkUU&feature=related a http://www.youtube.com/watch?v=IOuG3TP9dBQ a ještě tohle http://www.youtube.com/watch?v=vPd-vN3-Oyc&feature=related pořád se na to musím dívat

I LOVE NESSYNKA-PUSINKAAAA *14* *14* *3*
    • Re: ??

*diskusi
      • princess_lucinkaa

Re: Re: ??

Ahoj..jjj je tady děsně málo lidí *9* A ty videjka sou SUPER!! *14* *14* *14* *14* NESSY IS THE BEST!!!! *14* *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: ??

čau lucí jakpak je *7* já se mám upe dobře pač jsem se naučila klikajduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *3* juchuuuu *1*
          • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: Re: ??

Jo já taky dobře *1* Sem si objednala pizzu tak se teď cpu *15* *15*
            • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: Re: Re: ??

Ok... *3* *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ??

*4* juj se mášš *3* jj to video je dobré to jsem viděla *3*
            • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: Re: Re: ??

http://www.youtube.com/watch?v=l2Td lMzxY4A tajto se mi hrozně líbí...Sem zjistila, že když je NESSYNKA v ňáký televizní show tak když přichází tak začne tancovat *15* *15* *15*
  • pls hlásek

ahoj hlásli byste pro mě pls tady: http://denny-all.blog.cz/0912/zacin a-1-kolo-sonc#comment68820940 jsem tam jako .:Mrs. VanessQa:. - Vanessa Hudgens a pro pizdalky - ta vaše ashley tam není! *13*
  • kajuska4

ještě jedna holka že...

Ještě ta holka na mě chceš aj vlasy a já jooooooooooooooooo a ona tak jo zkusila to a mám trošku melír *15* *15* *15*
    • Re: ještě jedna holka že...

hej jako když jakoooo když je tu kajush něco napíše tak všichni rychle jí odepíšu já tak to se na mě vyserete *9* jste sQělý kámošky *9*
      • Re: Re: ještě jedna holka že...

*všichni rychle jí odepíšou a když odepíšu já...
        • Re: Re: Re: ještě jedna holka že...

Ahojky,promin já jsem tu nebyla,přišla jsem až ted tak promin že jsem nepsala *9* *3*
          • Re: Re: Re: Re: ještě jedna holka že...

ahoj aha já jsem nemyslela zrovna tebe no ae to je jedno... *3*
    • Re: ještě jedna holka že...

čauky hej u nás byli taky... a bylo to upe krutýýýý *3* první hodinu to bylo... oni začali zvonit na chodbě a já se upe bála pač to byli první čerti na tej škole a normálně tam vtrhli dělali děsnej rámus a byli načernění a byl tam jen jeden anděl a mikuláš všicí jinak čerti.... začernili nás nějákým sajrajtem na boty že to smrdělo a nejen že jsme byli černí ale taky jsme smrděli to bylo dobréééé to černý mám na sobě ještě teď mě se to líbíííí a aj do sešitů nám čárali mě uuuuupe jednu stránku celou ale fakt upe celou v sešitu začernili, pak ještě oblečení a vlasy (ty si musím dneska umejt pač je mám černý jak něco ale to by bylo vlastně dobrý pač bych měla černý vlasy) noprostě to bylo upe gutnyyyy fakt já už se těším až budem v kvintě (tento rok to dělala sexta a několik kvintánů pač chcelo jen pár děcek z kvinty) ty jo my jsme tam nejmladší a pořád nám říkaj
      jééé hele malí primánci a tak a já se těším až začerníme my kvintáni mylý primánkyyyyy lol fakt upej výtlem a jedna "čertice" se mě zeptala jestli mi muže ještě čárnout do sešitu a já jsem řekla : zkus!!! a tak si zavolala kámoše a zase mi načernili celou stránku...
      ae fakt upe lol výtlem upe fakt strašně dobrý na tyhle první čerty v nový škole faaakt nezapomenu *3* *1* *1* *1* *15* *15* *15*
      • Re: Re: ještě jedna holka že...

*malý
  • kajuska4

jupíííííí

Ahojky holky(kajush) ty jsi jediná online s holek tak co čerti?U nás dobrý mě zatáhli na WC a ta holka na mě vybafla *15* *15* já se lekla jak něco a počernila mě *15* *15* a pak jsem vyšla s WC a byla přestávka a ten kluk co se mě líbí *8* *8* *15* se mě smál a řekl tobě to ale sluší *8* *8* já jsem byla červená jak něco *15* *15* *15* *15* *15* a co ty??
    A dávali se dárkyyyyyyy magnetyyy a já jsem představ si to dostala s Nessssssyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyy *14* yyyyyyy *14* yyyyyyy *14* yyyyyyyyyyyyyy *

I LOVE NESSYYYYY *14* YYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYY
    • kajuska4

Re: jupíííííí

Ahojík..no tak oni došli až infošce *9* *9* *9* *9* a ten jeden Adam se kukal furt na mě já ani nwm poč *15* *15* *15* *15* ps...ale on má holku *3* a oni nás po barvili modrou takovou tužkou nebo co to bylo *15* *15* ale mě nepočernilyyy *9* juj se mášš já mám taky magnet NESSYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* jeden s Brna a jeden jsem si vyrobila *3* ¨
      NESSYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYYYYYY *14* YYYYYY *14* *14* YYYYYYY *14* YYYY
      • kajuska4

Re: Re: jupíííííí

aaaha jak sis to vyrobila??Já si chcu taky vyrobit řekneš mě to?

asi ten kluk ju nechce ale tebe CHCE *15* *15* *1* *1* *1* Nooo..... *15*

A dneska jdu s tou kámoškou ale až tak kolem 4-5 nwm přesněěě.... *3* *3* *3*
        • kajuska4

Re: Re: Re: jupíííííí

No...postup:normalně jaký máš magnet přes to nalepíš fotku Nessy a je to *15* *15* a je magnet s Nessyyyyyyyyyy *14* yyyyyyy *14* yyyyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyy *14* yyyyyyyyyyy *1* yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* yy *14* dobrý žhe rychlý *15*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: jupíííííí

Wow...ttjn skusím to *3* *3* *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: jupíííííí

*3* *3* *3* *3*
  • kajuska4

Mikulov

Hje Gábi chceš vidět jednoho kluka s Mikulova Imricha blbec *15* *15* *15* to je ten blondákkkk *9* *15* *9* Ho všici chtěj a je mu je 15 a půl..jo a tam jak stojijou to je hřiště školy tam jsem chodila..a tamto je sidlák *3* a ten kdo ho bije je Zdenál *9* *9* a tamto je Michala *9*
    • kajuska4

Re: Mikulov

http://www.youtube.com/watch?v=05F_ YRAEEaE sorry já to zapoměla jsem vložit *15* *15* *15*
      • kajuska4

Re: Re: Mikulov

Je docela pěknej jj a díky za jeho lidé *15* *15* *8* *8* *15* *15* *15* ale já ho nechcu *15* *15* mě se líbí ze třídy=P=P *3* ten je 1000000 lepšíí *3*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Mikulov

a ještě je blondák..já mám hnědovlasýho no vlastně ještě ho nemám *15* *15*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Mikulov

*15* *15* *15* *15* No však jj..chápu *4* *3* já jsem ti chtěla ukázat půlku našeho města *15* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Mikulov

jj já už taky půjdu mě se nějak zavíraj oči *9* *9* Pp

NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYYYY *14* YYYY *14* YYY *14* YYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY
            • kajuska4

Já jsem o něm mluvila aby si ho jak kdyby poznala víšš aby si poznala lidi v Mikulově *15* *15* musím pp Gábuš *3*
              dobře sme pokecali zítra můžeme zase *3*

I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYYYYYY
            • kajuska4

nééééé *15* *15* *15* *15* *15*
            • kajuska4

*15* *15* ÁÁÁHA já myslela teho kluka *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • kajuska4

Gabuš

Gábi viděla si Letka Bouřliváků?Já jj Anglicky a VANESSCE to tam moc sluší má suknuuu *3* *3* ůůůplně jí to tam slušííí *4* *4* *4* *4*
    • kajuska4

Re: Gabuš

Nn...ale uvidím kámoška to má na dvd a ona mě to vypálíí... *3* *3* jj to musí bejt fakt nádherný filmíkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk *4* kk *4* kkkkkkk *4* kkkkkkkkkk
      • kajuska4

Re: Re: Gabuš

Jj..to je jasnýý kdyžtam hraje naše sluníškoooooooooooooooooooooooooo oooo *4* ooooooo *4* ooooooo *4* oooooooooooooooooooooooooooooooooo *4* ooooooo *4* ooooooo *4* ooooooooooooooooooooooooooo
        • kajuska4

Re: Re: Re: Gabuš

*4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • kajuska4

písnička

Jaká se ti nejvíc libí písnička od Nessyyy *14* *14* *14* *14* *14* Mě sneakernight fakt kvááásnýýý videoklip a Nessynce to tam mocinky slušííííííííííí *4* *4*
    • kajuska4

Re: písnička

MĚ SNEAKERNIGHT A SAY OK A FIRST BAD HABIT jj sneakernight má kwásnýýý videoklippp mě se líbí jak Nessy jde mamce se ta písnička taky líbí aj ten klobouk já chcu ty svítící boty *4* *4* aj ty kratase *3* *3*
      • kajuska4

Re: Re: písnička

Mě postě všechny písničky od Nessyyy viděla si ty boty ve videoklipu say ok ty kozačky dlouhéé já jsem je viděla ve Vankovce a skoušela jsem si je a mamka prosímtě dit se v nich zabiješ *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* a jak je v tom klipu pěkně namalovaná Nessy *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* VŠUDE JE NÁDHERNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ *4* *4*
        • kajuska4

Re: Re: Re: písnička

Jůůůů mě se taky všecky písničky líbijou *14* *14* *14* *14* a určo si ty boty přeješ co *7* *7* *15*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: písnička

Néééé..oni tam neměli moji velikost *15* ale přeju si kratšííí *3* *3* *3* *3* *3* hej mám nápad napíšu si to na icq *3* *3*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: písnička

Jj....supér nápad *3* *4* *4* *3* *3*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: písnička

TI*
  • kajuska4

všecky

Mě taky všecky ale slušijou jí rovné *4* *4* aj kudrnatéé aj v culíku no všecky to nejde řííctttttttttttt *15* t
    • kajuska4

Re: všecky

*15* *15* *15* *15* Hej moje kamí..má takový krásnýý plakát Nessyyyyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyy *14* yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* yyyyyyyy *14* yyyyy s Rakouskaaaaaaaa *4*
      • kajuska4

Re: Re: všecky

jůůůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůůůů ta se mááááááááá *4* *4* já až pojedu do Rakouska tak si tam taky koupím *4* *4* *4* *4* a co budeš zítra dělat?Já půjdu k zubařovi a možná pojedu k babičce ale nwm to jistě *3*
        • kajuska4

Re: Re: Re: všecky

No tak..já..půjdu do Vankovky..s Romanou to je ta moje new kámoška *3* *3* si koupit něco o Nessyyyyyyyy *14* yyyyyyy *14* yyyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyyy ona ce tten parfémmm já už ho mám dostala jsem ho před měsícem na narozky *3* *3* *15* ona mě záviděla tak říkala že se zeptá a koupí si ho tak jí ho jdu pomoct koupit *15* *15* *15* *15*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: všecky

*15* *15* *15* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: všecky

Juuuuuuuuu. já jí taky pošlu dopis asik v pondělí *4* *4*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: všecky

No...a já si ho přeju na narozkyyyy už tak za 2týdny je mám 16.12. a NESsy 14.12 já budu oslavovat moje aj Nessyné narozkyyyyyyyyy já ji pošlu dopis *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit