Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

vanesska je mucq

Hej kajush jaký učes se ti na Nessy líbí *7* *7* Mě všecky *14* *14* *14* *14* *14*
  • miley

kde ste vzali nahatou Miley?
    • kajuska4

Re: miley

Ty si její faninka a nic o nííí nwš divnééé na této stránce:http://www.vseomileycyrus. estranky.cz/fotoalbum/nezarazene/mi ley-cyrus-se-foti-naha/4 ps...mezery)
      • Re: Re: miley

to je upraveny- fotomontaz
        • kajuska4

Re: Re: Re: miley

To teda neníííííííííííííííí ííííííííííííííí..... ......... *13* *13*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: miley

Nenííííí tyto fotky si pamatujuuuuu v knihovněěěěěěě..takže to není fotomontáž to jde vidět že to neni fotomontáž
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: miley

Tak se jednou mohla fotit s kalhotkama a pak bez....to newíte..nikdoo.. *13* *13* *13*
          • Re: Re: Re: Re: miley

http://thisisbandit.com/wp-content/ uploads/miley-cyrus-myspace1.jpg

a toto je co?
  • kajuska4

Mileyna nahatá

Hej viděla si Mileynu nahatou KÁJUSH *7* *7* *7* Fůjjj prase jak tu Píču někdo může mít rád *9* *9*
    • kajuska4

Re: Mileyna nahatá

JJ PŘESNĚ *9* *9* *9* *9* ´JE TO PÍČA JAK SI ŘEKLA...A VĚTŠÍ JE ASHLEYNA NO CO...TO UŽ CELÁ DIZKUSE VÍ *15* *15* *15*
      • kajuska4

Re: Re: Mileyna nahatá

Já mám nerva totiž *16* *15* *15* *16* raple mám *15* *15* ale nwm poč *13* *16* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Mileyna nahatá

*15* *15* *15* Já jsem ty fotky viděla v časáku aj Ashleyninééé jsou tam nahé fotky (v knihovně)...já tam možná zítra půjdu a kuknu se jestli to tam ještě je *3*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Mileyna nahatá

okiiss....já mám knihovnu dáááááálekoooooooo *15* *15* Hej a co Nessy jsou nějaké novinky *7* *7*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Mileyna nahatá

JUUUUUUUU to je supéééééééééééééééé érrrrrrrrrrrrrrrr *4* rrrr *4* rrrrrrr *4* rrr *4* rrrrrrrr *4* rrr *4* rrrrrrrrrrr *4* rrrrrrrr *4* rrrrrrrr *4* rrrrrrrrr *4* rrrrrrrrrr *4* rrrrrrrr *4* rrrrrrrrrrr *4* rrrrrrrrrrr *4* rrrrrrrrrrr *4* rrrrrrrrrr *4* rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr *14* rrrrrrrr *14* rrrrrrrrrrrrrrrr *14* rrrrrrrrr *14* rrrrrrrr *14* rrrrr
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Mileyna nahatá

jj...VANESSKA je na 2.místě v učesech *4* *4* *4* p://oh-missvanesa.blog.cz tadyk to je *3* *3* *3*
  • nessynka-pusinka-love

Ešte Nessku zničíte:-(

Hej ľudia čo vám Nessynka UROBILA?? Chúďa. Ona si pretrpela toho veľmi veľa *9* Iba kôli vám robila koncerty s ktorímy sa namáhala ako myš len kôli vám a takto jej to odvdačíte? *9* *13*
    Chudiatko ako to prežíva *15* *9*
    Moja Neesynka je mi ťa moc ľúto *9*
    • kajuska4

Re: Ešte Nessku zničíte:-(

jj přesně *9* *9*

CHUDÁŠEK NAŠE NESSYY *9* YYYYYYYY *9* YYYYYYYY *9* YY
      • nessynka-pusinka-love

Re: Re: Ešte Nessku zničíte:-(

Chudááčik Nessynka hej kajuska my sme podľa mňa big fans nessynky big než ty američania *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Ešte Nessku zničíte:-(

*15* *15*
          • michala-nessynka

Re: Re: Re: Re: Ešte Nessku zničíte:-(

JJ chudáček nechápu lidi *13* *9* *9* *9* *9* *13* chudášek naše Nessy *9* *9* *9* je mi jí lítooo

Ona je nejlepšíííí *14* *14* *14* *14* *14*
            Lowuju tě Nessyyy *14* yyyyyyyy *14* yyyyyyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyyy *14* yyyyyy
  • nessynka-pusinka-love

Ashleyna

Tie jej iditoky hovoria že mi neviem English? Oni su na hlavu padnuté? Ja ich asi rozdvím KRAVA *10*
    • nessynka-pusinka-love

Re: Ashleyna

kravy* *1*
      • kajuska4

Re: Re: Ashleyna

j..oni neumijou ENGLISH
        • nessynka-pusinka-love

Re: Re: Re: Ashleyna

au rozbolela mi z tých vstarpkou hlava *9* ešte učiť - mučiť *9*
          • nessynka-pusinka-love

Re: Re: Re: Re: Ashleyna

Nessa bude hrať prostitutku, čo? Ten režisér je snáď blbý? Naša Nesska neni žiadna ŠTETKA *9* *8*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Ashleyna

*16* *16* *16*

JÁ SE TĚŠÍM AŽ NESSY BUDE HRÁT V HSM 4 *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Ashleyna

jj přesně blbec jeden pošahanýýýýýýýýýýýýý
  • nessynka-pusinka-love

ahoj

Ahojky dneska je nej dník *14* *14*

I love NESSKA *14*
    • Re: ahoj

čauky proč zrovna nej?? *4* *1*
      • nessynka-pusinka-love

Re: Re: ahoj

Ja mám teda mala som také sprosté spolužičky *9* A maly radi Ashleynu fuj *9* a teraz dnes som prišla do školy a oni zamnou že: Čau Dominika! Vieš čo? Vanesska Hudgens je naaaaaaaaaaaajjj *14* *14* *14* (zakričala *1* ) A ja že áno ale počkať ti moju Nessku nemáš rada?! ona: čo plácaš Domča vanesskaa je najlepšia. sorry že som jej nadávala a nemám rada ashleynu fuj *9* *9* *9* a chapete *1* ešte s kamoškou sme tam boli *3* *9* ale konečne im to napadlo *1* mileynu nemaly aj tak radi *9* *9* *9* ale nebavim sa snimi ony su namyšlenky ale som rada že má nessy najradčej a mala som štyri jednotky. som šprt ale chcela som *1*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ahoj

juuuuuuuuuuuuu to je supérrrrrrrrrrrrr já taky mám namyšlenky ve tříděě *16*
    • kajuska4

Re: ahoj

čauky

*3*

NESSYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYYYYY *14* YYY *14* YYYYYYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYY
  • 21.4.1993

.......

ahoojky,,jak se máte??

I loveeeee Vanesssskaaa *14* *14*
    • kajuska4

Re: .......

Čauík jj dobrý a co ty *7*
      NESSYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY
  • kajuska4

ahojíkk Veru...

čauíkk Veruuuuuuuu juu tý jjjjj *3* *3* *3*
    • Re: ahojíkk Veru...

čauvec ty jo mě rozesmál ten ernesto *15* jak sem ti posílala to: kde sou prachy vole?? darina, krachujeme vodcházíme já takiiii
      lol upe krutý *15* l *15* *15* *15*
      • kajuska4

Re: Re: ahojíkk Veru...

*15* *15* *15*
        • Re: Re: Re: ahojíkk Veru...

ae to je upe krutýýý *15* prej kde sou prachy vole?? celebrity, celebrity, neodcházajtě... darina, krachujeme idcházíme jéé já takyyyyy *1* ae fakt upe good *3* se u toho furt směju *1* *15* *3* *15* *15* *15*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ahojíkk Veru...

*15* *15* *15* *15*
  • kajuska4

kámoška

A ta holka je černovlasá jako Nessy a jako ty *3* *3* Hej poč nejsi na icq?Prosímmmm pojd na icqqq plssssssssssssssssssssssssssssssss *3* sssssss *3* sssssss *3* ssssss *3* ssss budeme kecat o NESSY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Já ti pošlu její fotku na mail ju??Až budeš na icq *3*
    • kajuska4

Re: kámoška

jj tak ju pošli na icq email je blbej to bude blbnout *3* *3* *3*
  • kajuska4

je tu někdo

je tu někdo *7* *7*

I LOVE NESSYYYYYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYY *14* YYYYYYYYY *14* YYYYYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYY
    • kajuska4

Re: je tu někdo

Jááááááááááááááááá ááááááááááááááááá
      • kajuska4

Re: Re: je tu někdo

sorry neposlalo se to celé *15* *15*

a co jinak?A jak je?A co ve škole?A co děláš??

NESSYYYYYYYYYYY

*14* YYYYYY *14* YYYYYY *14* YY *14* YYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YY *14* YYYYYY
        • kajuska4

Re: Re: Re: je tu někdo

posdlouchám Nessy ve škole hrůza a mám se skvěle a co ty *7* Normálně máme novou holku s Prahy a ta lowuju Nessyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyy *14* yyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyy *14* yyyyyyyy *14* yyyyyyyyy hustýý že?? *7* A je to moje nej.kamí ted ona je dobrááá furt mě rozesmívala dneska *15* *15* jsme si sebe oblíbily hnedka ona semnou aj sedííííí a kecali jsme o Nessyyyyyyy *4* a taky nenávidí ASHLEYNU *9* *13* jsem se jí ptala a ona radši oni ani nemluv a já jj a ona nebo se pobliju *9* *9* *15* *15* *15* *15* fakt fajn holka *15* *15*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: je tu někdo

Lowuje* *3* *3* *3*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: je tu někdo

*15* *15* *15* *15* *15*
            • vananneh

Já sem na 2.stupni ale jako naštěstí se nemusíme převlíkat jako 1.:D:D Tam to zas bude celý černo-červený:D:D Jako já se těch "čertů" nebojim já v sobotu večer du ven a budem chodit schválně za nima *15* *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: je tu někdo

ty jo no jo *8* zítra jsou čerti ve školi *8* ty jo to budou mý první čertíci v tejhle škole... to budu vypadat... ségra říkala že jim tam normálěn zmalujou aj oblečení a tašku ae naštěstí křídou, která jde vyprat *15* no už se těším *15* teď čerty bude dělat sexta a to je třída nejhorší ze školy... dělaj nejvíc bordel... jeeejda to bude něco *1*
            • kajuska4

Wow..... *3* *3* *15* *15*
            • kajuska4

Jj čertíci *15* *15* *15* jj v poho mě zase zavřou kluci na WC *15* *15* ale to je prdel a pak s jednoho WC vyleze nějaká holka a baf ne na nás *15* *15* a počerní nás *15* *15* Já potřebuju počernit na vlasech já mám hnědéééé ale budu mít černééé *3* *3* *3* mám to domluvený *3* *3* *3* *3* už se těšíímmmmmmmm v sobotu jdu představ si to *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* juuu já se tákkkk těšímmmmmmmmmmmmm *4* *4*
            • kajuska4

J...se mášššš my zatím nikoho nového nemáme a to je blbéééé *9* *9* Já poslouchám Nessy taky First Bad HABIT a mám se skvěle a co zítra čertiiiiiiciiiiiiiii *7* *15* *15* U mě blbýý mě zase načernijou celou *15* *15* vlasy nepotřebuju *15* *15*
            • kajuska4

POSLOUCHÁM

*3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit