Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

??

je tu někdo Nessyynkyy *7* *7* *7* Ach jo postížená škola jdu na jinou *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*

I LOVE YOU NESSYYYYYYYY *14* *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYY *14* Y *14* YYYY
    • Re: ??

a proč postížená?? proč na jinou?? *7*
      • kajuska4

Re: Re: ??

nejhoršííí učitelé světa *16* a děcka se změnily jak prase jsou divnííí všici stejnak jak budu bydlet jinde tak půjdu na jinou *3* *3*
        • Re: Re: Re: ??

aha... no já jsem od začátku roku taky na jiný ale ta je 100000000000000000x lepší jak tamta základka... fuuuj děsný děcka... pořád tam každej někoho mlátil a šikanovali se tam... mě taky šikanovali... 2x a už to zažít nechci *9* *9* *13* blééé děsní kluci tam jsou... *9* přesně jak tenhle smajlík *9*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ??

Jj mě minulý rok šikanovali ale ted už nn ted se nedovolijou ted by odletěli s okna u nás jsou hnusní kluci *9* *9*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ??

jj.... *16* ...dneska si házeli s kuličkou a já jsem vešla do třídy a jeden magor mě to trefil do hlavy já jsem mu tákkkkk nadalaaaaaaaaa *10* *10* *10* *10* *10* a on že běž někam a já běž si tam sámmmm...pak jedna holka hele uča řekla že kdo má skřínku nahoře tak at si jde proubor(měli jsme TV ale já necvičila *15* )a já že kuwa co se staráš do měěěěěě *16* *16* *16* já ju nenávidím nejhorší holka ze třídyyyy *16* *16* *16* a mladší *16* *5* *15* a ona hm..a pak jedna ta zase necvičíš to je pokaždé a já no a co jakoooo a kámoška co je ti doteho

fakt celá třída se zhoršila *16* *13* *16* *10* *10* *10*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ??

no... u nás taky nejsou nějáký nádherní a hodní...

jááááá *3*
  • gabi777

nessynka je nej ashleyna fuj

Ahoj. Už som tu veľmi dlho ale mala som najradčej (Miley Cyrus) teraz iba Neesu ale mám rada Cyrusovú *13* Nessa je najlepšia papa *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: nessynka je nej ashleyna fuj

jj to jee *14* *14* *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: nessynka je nej ashleyna fuj

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • deminka2

Vanesska

Vanesska je nejky a ešte Demi <33 I love Nesa *14*
    • Re: Vanesska

Nessynka+Selinka+Demi= *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • princess_lucinkaa

Re: Re: Vanesska

Já mam ráda Nessynku prostě nejvíc a až po ní je Selenka...ale Demi taky neni špatná.. :o)
    • gabi777

Re: Vanesska

fuj lovato *9*
  • ??

je tu někdo?? *7*

Já *4*
  • bestvanesskahudgensbest

SUPER

juuuuuuuuuu prave som si čitala to na diskusiii pIzdalky......som na vas hrda ste super poriadne ste im to natreli len tak dalej........NESSY I LOVE BEST FOREWER *15*
    • kajuska4

Re: SUPER

jjj *3*

Re: Re: SUPER

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • trapkyyyyyyyyyyyyy

Hej holky huste jsme jim to natřely!Hele že ta Kamickar vypadá jak cigoška?ta je tak nechutnááááááááá *9* *9* *9* *9* *9* co teprve simona2,to bude ješte vetší zrůda *15* *15* *15* *15*
    • simca2

Re: trapkyyyyyyyyyyyyy

aco jste vy namyslené krávy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ ja jsem náhodou pěkná a vy jste mě v zivotě neviděly!!!! tak co tu kecate jste fakt dost rozmazlené! urcite vevypadáte o nic líp jak ta vase lochnessa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* příšera sak jo ji se bojí celej svět!!!!!!!! kromě vás totiž vas nic nepřekvapí jste na takovou hrůůůůzu zvyklé! *15* *15* *8*
      • macik77

Re: Re: trapkyyyyyyyyyyyyy

Jestli máš problém di si ho vyřešit S Pizdalkou..
      • Re: Re: trapkyyyyyyyyyyyyy

di se zahrabat do kostela a nevotravuj náno pitomá *15* *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: trapkyyyyyyyyyyyyy

přesněěěě....kukni se do zrdcadla *15* *15*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: trapkyyyyyyyyyyyyy

jj přesně máš nějaký problém jdi za bobrem(PIZDALKOU) *15* *15* *15* *15* *15*
      • Re: Re: trapkyyyyyyyyyyyyy

že jsi hezká?? že by samochvála... no fuuuuj samochvála smrdííííííííííííííí
      • princess_lucinkaa

Hmm...koukam že sebevědomí ti nechybí nádhero....A rozčilování ti de taky...Ale tady to nikoho nezajíma kravko! *15* *13* *9* *9* *9* *15* A jestli seš tak ,,pěkná´´ jako Ashleyna tak to potěš koště a di se někam zahrabat hodně hluboko *15* *13* *9* *9* *15* *15*
        • Re: Re: Re: trapkyyyyyyyyyyyyy

hej ale luci je náhodou pěkná to mužu potvrdit aj anet aj kajush :P viděly jsme ji na fotceee a vypadá tam rozhodně líp jak ty :P jsme tě viděly taky :P
          • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: Re: trapkyyyyyyyyyyyyy

Co? a Jak? *15*
            • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: Re: Re: trapkyyyyyyyyyyyyy

Hm..to je potěšující...rači du čau! *9*
    • macik77

to jsou trapačky *5*
    • kajuska4

jj přesně zdrůůůůda *9* *9* *9* *9* no radši ju nechcu vidět já bych spadla ze židle jak bych se lekla *15* *15*
      • vananneh

jj přesně *15* *15* jinak možná mam eště jeden profil pizdalek ale nevim jestli je od nich myslim že jo já sem to někde našla ale nevim která z nich to je *15* naíšu ho na icq aby nevěděli o koho de *15* *15*
        • Re: Re: Re: trapkyyyyyyyyyyyyy

okayyyyyyyyyyyyy *15*
  • Ahoj =)

Ahoj Nessynky..Nevíte, co mají v plánu holky od Ashleyny? Četla jsem jejich diskuze a právě jsem na to narazila.
    • Re: Ahoj =)

Ahojky jsem tu taky *3* ..(sry ale...) ASHLEYNY JSOU PÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍČI A TA JEJICH VYPATLANÁ PLASTICKÁ KUNDIČKA JEŠTE VETŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* TO JSOU TAKÝ MRDKY VYJEBANÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ HLAVNE SIMONA2,MEDOUSICE A JESSINKA BLEEEEEEEEEEEEE TO JSOU TAKOVY SLAPKY KTERY JENOM POMLOUVAJ A HLAVNE TA SIMONAXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
      • sissi7

Re: Re: Ahoj =)

Asi ňák tak..TVL co si myslej že ta jejich PIZDALICE ASHLEYNA nebo jestli se tak jmenuje kolik za sebou měla operací TVL pozná jí ještě někdo vůbec nás ani Nessy pomlouvat nebudou to at si nemyslej at si dou fandit zkurvený Pizdalce AsHleyně Kundičičce NEJVěTší!!!!!Fuck off fanoušci Pizdalky!!!
      • kajuska4

jj přesněěěě mě taky fakt už štvou krávyyy jednýýýýýýýýýýý *16* *16* *16*

Re: Ahoj =)

nn ja to neviem a ani ma to nezaujima ...určite je to nejaka blbosť aby sme sa ich zľakli...heh ale to sa nestale....su to blbe trapne kravy
      • kajuska4

jj přesněěě my se jich nebojímeee *13* *13* *13* *13*
        • Re: Re: Re: Ahoj =)

Ok..Jen jsem se chtěla zeptat *4*
          A souhlasim s tím, že to bude nějaká trapárna *15*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Ahoj =)

*4* *4* *3* *3* *3* *3* *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj =)

Tak to jo..To už radči nezkoušej. *4*
              A souhlasim s tebou..Nechápu, jak se někomu může líbit Ashleyna..Fakt ne.. *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj =)

jj....už nejde přemluvit..včera jsem se s ní pohádala omylem kvůli tomu kašlu na to no.. *9*

Aha, tak ji zkus přemluvit, vždyť je to jen jeden den. *3* A ty jsi teď v 9. třídě?
            • kajuska4

No tak zas moc nn ale mamka mě nechala jenom dneska a zítra musím já jsem jí říkala že dochtor mě řekl až ve středu ae mamka říkala mě se nezdá že jsi nemocná půjdeš do školy tak já fakt nwm..blbá škola kazí všecko já možná půjdu na novou protožýe tam to je blbýýýýý nenávidím tu školu tam kde chodím já tam jsou samí namyšlenci blbí učitelé všecko blbééé *16* *16*

Tak ať ti to výjde, jít až příští týden..Já zas tenhle týde bych šla za každou cenu *4* Jinak se mám dobře.. *3* A Kajush..ty už jsi teda zdravá? *4*
            • kajuska4

*7* *7*
            • kajuska4

jj už mě je líp a co ty

já se mám dobře pač zítra ani dneska nejdu do školy.. ve středu už ale možná jo *9* ale taky možná až příští týden... zítra teprve jdu na kontrolu a doktorka řekne kdy mám jít do školy... ae ráda bych až příští týden *3* *3* *3* *3*

A jak se máte? *4*
    • vananneh

Re: Ahoj =)

Ahoj. No nevíme ale jistý je že to bude nějaká trapárna *15* *15* *15*
  • kajuska4

PIzdalky posrané

Oni jsou trapnééééé a ta jejich krávaa....má paruku tsss...ona se ani nekoupe smrdí až jsem ani se neholí protože jsem viděla natáčenííí a měla pod pažou chlupyyyy *15* ona může dokonce chodit s godzilou *15* *15* a nebo s Corbinem *15* *15* *15* *15*
    • princess_lucinkaa

Re: PIzdalky posrané

Jojo souhlasim *15* *15* *15* *15*
      • katy_kiki

Re: Re: PIzdalky posrané

Jj !!! *15*

jj presne...super *15* *15* *15* *15*
    • kajuska4

*15* *15* *15* *15* *15* *15* PŘESNĚĚĚĚĚĚĚ *15* *15*
    • vananneh

PŘESNĚĚĚ *15* *15* *15*
    • Re: PIzdalky posrané

*15*
  • katy_kiki

?

Líbí se vám tahle písnička ? :
    http://www.youtube.com/watch?v=y xbOdbnKYik&translated=1
    Mě jo ! Škoda že sem ten film neviděla *1*
    • kajuska4

Re: ?

jj mě taky předchvílkou jsem ju poslouchala je pěknááá až mocc *14* *14* jj škoda.....ale uvidíme *4* *3*
  • z5

jsem zpátkyyyyyyyyyy *3*
    • anisek285

Re: z5

ahojik.mám to bravo jak je tam plaakát šmjdy aje tam mocckrát NESYNKA
      • kajuska4

Re: Re: z5

já ho mám taky *3* *3* *3* *3*
        • anisek285

Re: Re: Re: z5

*3* *3* *3* *3*
          • katy_kiki