Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanessavk

niaky uchyl

ppamatáš kajush na jedného úchyla(myslím ťže to bol) bol dosť trapný napíšem ti prezývku mmnt
    • kajuska4

Re: niaky uchyl

jj
      • vanessavk

Re: Re: niaky uchyl

eroticaicos *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
        • kajuska4

Re: Re: Re: niaky uchyl

fůjjjjjjjjjjjjj *9* *9* *9* *9* hele sorry já už musím dojdu za hodku paaaaaaa

I LOVE NESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSYYYYYYYYY *14* YY *14* *14* *14* *14* *14* *14*
          • vanessavk

Re: Re: Re: Re: niaky uchyl

neva ahoj
            I LOVE NESSYYYYYYYYYY *14* *14* *14* YYYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* *14*
  • frenky013

Vanessa vyhraje valku mezi clovekem a zeleninou

*1* *1* Vanessa vyhraje nad cuketem ci jak se menuje *1* *1* *1* a zachrani zemi od invaze patyzoni armady chchch
    • vanessavk

Re: Vanessa vyhraje valku mezi clovekem a zeleninou

*15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* ja a ešte kajush nemá rada miely cyrus a ashley tisdale já ich mám rada ale kajush ne!! ale s tym patyzonom je to super a máš rad farnou a lavigne? no fujjjjjjjjjjjjjjjjj *9* *9* *9* *9* *9*
      • frenky013

Re: Re: Vanessa vyhraje valku mezi clovekem a zeleninou

*1* *1* ja nevim nic z toho neznam,ja se proste podivam na naky film a kdyz se mi libi sem rad a cose tyce hudby radeji necham kazdeho at se sam rozhodne co bude poslouchat,nez se snazit nekoho presvecit at posloucha to stejne co ja *5* no ale obcas jak vidis pouzivam humor proti zelenine,myslis ze bych to mel napsat aj na jejich diskuzi??ale pak bych teda asi musel chvilku klikat na Nessy co? *4*
        • kajuska4

Re: Re: Re: Vanessa vyhraje valku mezi clovekem a zeleninou

jj *3* *4*
      • kajuska4

Re: Re: Vanessa vyhraje valku mezi clovekem a zeleninou

Neboj my se známe přes icq a my bydlíme kousek od sebe *1* *1* *1* *1*
        • vanessavk

Re: Re: Re: Vanessa vyhraje valku mezi clovekem a zeleninou

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *3*
  • vananneh

????

čauky! Co tu dělá anisek285????? *7* *7* *7* *7* *7*
    • kajuska4

Re: ????

No...ona se omluvila a že má ráda NESSY něco ti řeknu přes vzkaz
      • vananneh

Re: Re: ????

jj ale já se s ní už bavit NEbudu!NIKDY!Jj řekni..
    • vanessavk

Re: ????

už ju zase baví van *14*
  • vanessavk

MUSIC

čo počúvaš Kajush ak niečo vlastne počúvaš *1* ja Can I Have this Dance krásna pesnička *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: MUSIC

já ted nic já jsem u babičky a kdybych něco pustila tak to tady buní přes celý barák *15* *15* a to je ještě k tomu strýcuv noteebok
      • vanessavk

Re: Re: MUSIC

aha škoda *9* *9* *9* *9*
  • vanessavk

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
    • vanessavk

Re: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

malo tam byť aj Nessynka *1*
      ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Nes synka♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥
      • kajuska4

Re: Re: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

jj NESSYYYYY *14* Y *14* YY *14* YY *14* YY *14* YY *14* YYYYYYYYYYY *14* Y *14* YY *14* YY *14* YY *14* YYYYYYYY
        • vanessavk

Re: Re: Re: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • vanessavk

SESTRIčKY-NESSYNKY

keby sme boli sestry tak fakt by to bolo úžasné!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ale fakt však???????????????
    I LOVE NESSYNKA PUSINKA LOVEEEEEEEEE *14* *14* *14* *14* EEEEEEEEEEE *14* *14* *14* *14* EE *14* *14* *14* E *14* *14* *14* *14* *14* EEEEEEEEEEEEEE *14* E *14* *14* *14* *14* EEEEEEEEEEEEEEEE *14* EEEEEEEEEEEEEEEEEEEE *14* EEEEEEEEEE *14* EEEEEEEE *14* EE
    • kajuska4

Re: SESTRIčKY-NESSYNKY

JJJ TO BY BYLOOO SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR *14* RR *14* RR *14* RR *14* RR *14* RR *14* RRRRRRRRRRRRRR *14* RRR *14* RR *14* RRR *14* RRR *14* RR *14* RR *14* RRR *14* RR *14* RR *14* RR *14* RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR *14* RR *14* RR *14* RR *14* RR *14* RR *14* RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR *14* RRRRRRRRRRRRRRR *14* RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR *14* R
      • frenky013

Re: Re: SESTRIčKY-NESSYNKY

*1* haha *1* *1* no to jj *4* *4* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: SESTRIčKY-NESSYNKY

jj.. *1*
        • vanessavk

tebe je 22 *15* fakt???????????
          i love nessa
      • vanessavk

Re: Re: SESTRIčKY-NESSYNKY

A STALE BY SME CHODILY na osobnosti dágvaly by sme nessynke viac komentov *14* aby prezbehla pattistona-fuj *9*
        • frenky013

a kdo je ten patizon? *1* *1* *1*
          • vanessavk

Re: Re: Re: Re: SESTRIčKY-NESSYNKY

on hral v twilingu či čo a hral v harrymu potterovi
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: SESTRIčKY-NESSYNKY

*1* jj
            • frenky013

twiling no jo,romanticky horor u ktereho se nikdo nikdy nebal *1*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: SESTRIčKY-NESSYNKY

Pattison je s filmu ze stmívání
            • kajuska4

podle návštěvnosti

jj musííí Nessyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • frenky013

jo ten,hmm.a podle ceho se to hodnoti?cim vic prispevku je v diskuzi?myslim ze by mela vyhrat vanessa♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • vanessavk

e-maily

našla som e-maily stelly ale až dva a dám ho iba tebe kajush ak chceš *14* ale asi ten prvý je správny ja nwm *9*
    • kajuska4

Re: e-maily

dej.. *3* *4* *3* *3*

kuji *14*
      • vanessavk

Re: Re: e-maily

Užžžžž *4* *14* *14* *14* NZ
  • vanessavk

inq mi nejde

icq mi nejde mohli by sme si písať ale takto nessynke aspoň trochu zvýšíme návštevnbosť *15*
    • kajuska4

Re: inq mi nejde

jj jasně NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YY *14* YYYYYYY *14* *14* *14* YYY *14* YYYYYYYYYYYYYY *14* YY *14* *14*
  • vanessavk

kajush

to je pravda. my práveže nie sme tiež bohatí a my sa tiež ideme sťahovať *9* *9* ale nie ku babke škoda *9* *9* ale zaz blísko babky a u babky máme pc hurááááá *15* *15* teraz som u babičky *15* *15* a asi preto že tak super viež english ale ja neviem spýtam sa jej *3* viež ona si nepridáva cudzích ľudí iba svoje kamarátky rodinu(ak je tu niaka prihlásená *15* ) A KEBY TU BOLA nessa tak jasne že si ju pridáá *3* to je jasné *15* a pridá si ešte tých čo si s nou píšu a... tak koho si nepridala tak to znamená že ťa nepozná i čo *15* ale písať si s tebou bude písať určo *15* mojej babky bratranci žijú v amerike a tí nepoznajú nessu tak lebo sú už starí *9* *9* *9* a mojej kamarátky sestra ona ide do ameriky aj do anglicka wow výlet ako vyšití *15* *15* alebo sa jej spýtaj ty kajush emily že prečo si to myslí *4* *4*
    • kajuska4

Re: kajush

jj moji taky neznajíí Van osobně ale mamce říkali přes email že tam zpívají celá skupina HSM a tam oje teta nemůže mít děti *9*
      • vanessavk

Re: Re: kajush

aha *9* *9* *9* *9*
        • vanessavk

Re: Re: Re: kajush

a aspoň tu bola anisek a ta meno neviem a prezívku má gabriella.montez to bolo super *14*
  • Ahoj =)

Já musim holky už jít, takže se mějte hezky a paaaaaa *4* I love Nessy *14* *3* *14* *4*
    • anisek285

Re: Ahoj =)

pááááááááááá
      • vanessavk

Re: Re: Ahoj =)

pá *4*
    • kajuska4

Re: Ahoj =)

jj pááá

I LOVE NESSSSYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* já taky zachvilku musím

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit