Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cusik

ahojky lidisky tak jak je?jak ste prezili patek 13?no ja mela prave narozky a 13tilety takze vcera statsny cislo 13 xD a pak sem omylem neco rozbila jinak v poho *3*
    • Re: cusik

ahojky,good co ty?Já taky jsem to docela přežila,dostala jsem dobrý známky akorát jsem si včera málem zlomila nohu na skále *1*
      • princess_lucinkaa

Re: Re: cusik

Ahoj...no já to měla v poho..žádnou nohu sem nelámala xD Jak se ti to skoro povedlo ? *15* *15*
        • Re: Re: Re: cusik

Mno,jsme byli s partou na naší pískovce a najednou me ujela noha a naštestí tam byly nejaký kořeny od stromů a hned me všichni chytli a já jak me tahali zpátky tak já jsem si sedla nejak blbě na nohu a najednou se mnou škubli a hrozne me to bolelo a mela jsem to trosku oteklý *15* ..Ale táta řikal že to zlomený nejni takže v poho *15*
          • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: Re: cusik

Aspoň máš ,,pěknej´´ zážitek nó... *15* *15* *15* *15*
            • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: Re: Re: cusik

Co budeš dneska dělat? Já asi nic páč tady máme hnusně *9* *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: cusik

Nojo,jasne *15*
  • :))))))

Ahojky,je tu nekdo? *3*
  • 21.4.1993

.......

ahoojky..jak se mate??..copak delate o vikendu?? *4* *4*
    • katy_kiki

Re: .......

Ahojky já se mám good...až na to že nemůžu skoro mluvit *15*
      O víkendu nwm ty ?
  • bestvanesskahudgensbest

Vanesskaaa

Vanesska je beeeest ma oveľa viac fanušikov než ta pizdalka...v Amerike všetci miluju Vanessku čo je supeeerrr....pizdalka sa nemôže rovnať našej Baby V
    • bestvanesskahudgensbest

Re: Vanesskaaa

inak ja som sa zučastila toho fans projektu pre Vanessku čo je na oh-missvanesa.blog.cz a bolo by super keby ste aj vy...hm čo vy nato ?! *15*
  • katy_kiki

?

Je tu někdo ?!
    *7* *7* *7*

Love Nessy *14*
  • vananneh

ahoj

čauky holky!
    Koukejte co mi napsala ta "medoušice" od pizdalky na vzkazy *15* *15* *15* *15* *15*

ahojkypojd pokecat na diskuzi k ashleynce - proč? protože ona je neeeeeeej :-D:-d:-D

trapnýýýýýýýýýýýýýýýýýýý *15* *15* *15*
    • Re: ahoj

a cos tý čůze napsala? *15* *15* *15* *15*
      • Re: Re: ahoj

teda spis na to odepsala *4*
        • Re: Re: Re: ahoj

o čem budem kecat holky? *3*
          • katy_kiki

Re: Re: Re: Re: ahoj

J x) já bych hrozně chtěla na její koncert !!
            • katy_kiki

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

Jj já taky *15*
            • vananneh

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

já bych si klidně koupila ty nejdraší k podium+abych si s ní mohla popovídat vyfotit jí a i já s ní + autogram a fakt že jo *14* *14* *14* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

jeeeejda já byl se asi zbláááznilaaaaaaaaaaaa jujkyyyyyyyyy to by bylo supeeeer *14* *14* *14* *14*

jooooooo já takyyyyyy,hrozne moc,ja bych si s ni chtela podat ruku *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ..ja bych na tom koncerte rvala jak pominuta *14* *14* *14* *14* *1*
          • katy_kiki

Re: Re: Re: Re: ahoj

Třeba o Nessy xD nebo o čemkoli ! *14*

jjj tak jo o Nessynce *14* *14* *14*
    • katy_kiki

Re: ahoj

*15*
      Tjn !
  • heue

heue holčiny na naši nessuuuushhhh! http://www.youtube.com/watch?v=XfEv QFPib2k&feature=related a ještě na tohle: http://www.youtube.com/watch?v=Gz0O IYR0Bgw&feature=related tohle: http://www.youtube.com/watch?v=vppM zIEdPJ0&feature=related a ještě totok: http://www.youtube.com/watch?v=GvJU jHo4igw&feature=related je to hezuuuu *14*
    • katy_kiki

Re: heue

Krásný videjka !!

hlavně to poslední !
    • Re: heue

a vymažte si mezery
      • Re: Re: heue

jste tu někdo?? asi ne *9* tk já jdu když tu nikdo nenní.. to je jak naschvál... když tu jsem tak tu nikdo není a když tu nejsem jsou tu fšicí *9* *9*
        • Re: Re: Re: heue

tak já jdu poslouchat nessy a príbeh nekončí tak se mějte... možná už tu nebudu stejně nikdo nebude *9* *9* *9* *9*
          • Re: Re: Re: Re: heue

Ahojky veru,ja tu jsem..hele holky videly jste co napsali na tu diskusi ty trapky?prej aby jsme se ZASE neopicily..no nevim kdo se po nas opicil kdyz jsme zacaly rikat nessynce slunicko a ony ashleyne zacaly rikat taky slunicko *9* *9* *9* *9* ..to jsou takove kravyyy jeeee nic jinyho neumi nez jenom pomlouvat a závidet *1* *1* *1* *1* ..hlavne ta jejich bozi krestanka *15* *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: heue

*15* *15* *15* *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: heue

že jo *15*
  • kajuska4

valíím

Ahojte holky já už musím protože za hodku už jedu a abych se stihla oblíííctt

tak páááááááááááááá

I LOVE NESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSYYYYYYY YYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* so so much *14* *14* *14* mucq *14* *14*
    • Re: valíím

ok paaaaa

i loveeeeeeeeeeee moooooooooc neeeeeesssssssssssyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyy *14* *14* *14*
    • nessynushka

Re: valíím

jjj páááááááááá mej se,I LOVE NESSYNKA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • :))))))))

Ahojky holky,prominte ze jsem tu asi 2 dny nebyla,ale nešel nám net,ale už by mel jít,už to máme spravený *3* ..Jináč..I LOVE NESSSYNKAAAAAA NAŠE SLUNÍŠKOOOO *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • princess_lucinkaa

Re: :))))))))

Ahoj už sem tady taky holky *3* I LOVE NESSY *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: :))))))))

jj to newadííí

I LOVE NESSAAAAAAAAAAAAAAA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      Holky já dneska tu večer nebudu jedu hlídat sestřenicu *3*
      • Re: Re: :))))))))

jj okay *4* ,me se dneska zdálo o Nessynce,takže jsem se vyspinkala do růžova *1* *14* *14* *14* *14* *14*
        • kajuska4

Re: Re: Re: :))))))))

mě se taky zdálo o Nesssyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: :))))))))

Ta co tady byla nessy_hudgens20 tak ona říkala že ty co se ted ukázaly ty fotky takže je to prej fotomontaž že se Nessy fotila s věcma a oni jí to nějak přes kompl sundali ty hadry *16* *16* *16* jsou to blbci žheeeeeeeee *16* a ona říkala přes vzkazy já jsem jí posílala ty nahé fotky Pizdalky a ona říkala že to není fotomontaž že je to prawda že jsou nové takže ty vedle tomu nevěříjou
            • nessynushka

Re: Re: Re: Re: Re: :))))))))

jjjjjjjjj jsou to dementi *16* *16* *16* *16* co si to dovolujou *10* *10*
          • nessynushka

Re: Re: Re: Re: :))))))))

Teda me se spíš zdálo o Zanesse,ale moc pekný to nebylo,ale stejne se mi zdálo o Nessy a to je to hlavní *14*
            • nessynushka

takovej malej harant jééééé..ty jo,já mám deti ráda,ale třeba ty malý třeťáky z béčka bych střílela..to jsou haranti který kolem tebe projdou a reknou ti takový veci ze by to dohromady nedal ani deváťák *1* ..
            • kajuska4

lol *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • nessynushka

My jsme dneska meli prirodak a pak jsme meli se stejnou ucitelkou co mame na pr pracovni cinnosti ale ona musela k doktorovi,tak nas dala k nultakum a my jsme sli pak na obed a ty nultaci taky..A ted si ke me,dvoum kamoskam a macikovi77 prised takovej malej nultak Tibor a on rekl ze se mu vsechny libime,a pak ktera se mu libi nejvic tak ukazal na me a pak mi rek ze me milujeee *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* ..rikam chlapecku,ja jsem o 7 let starsi nez ty *15* *15* *15* *15* *15*
            • kajuska4

jj radšii jj
            • nessynushka

jj nikdy nikdy nikdy nikdy niky nikdy..zmenime tema jo? *3*
            • kajuska4

ou *9* *9* *9* to se nikdy nesmííí stááát *9* *9* *13* *9* *9* *9*
            • nessynushka

to se nikdy nesmi stat,ešte ze to byl jen sen
            • nessynushka

víš,ten první sen o nesse byl hroznej..ja to tu snad ani nechci psat jelikoz je to hrozny..ale ja to sem napisu..me se zdalo jak ctu noviny a tam byla Zanessa a tam se psalo ze..Nessynka potratila..Ja jsem u toho hroooozne brecela a pak jsem se probudila..Ja vim hrozny *9* *9* *9* *9* *9* ..
  • kajuska4

já valím

Páááá já valím měj te se

I LOVE NESSSYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYY *14* YY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYY
    • vananneh

Re: já valím

pa *3*

nessyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit