-
twe
twe co se tu zase deje?Jenom odejde a dojdu a uz tady neco deje -
-
Re: twe
co bys řekla žhe se tady dělo *15* zase vopruzovaly *1* až je mi z nich zároveň na blití a na smání takžhe bych blila a zároven se smála *15* *15* -
-
Re: Re: twe
Hm...sou to vážně kravky... *10* -
-
Re: Re: Re: twe
nebojte holky smazla jsem to Nessyy a nam nikdo nebude nadavat *13* *13* prominte ze tu nejsem al mam nejblbsiho brachu se tesim az se odstehujeeeee *16*
-
-
-
Re: twe
Jo no taky se mi zdá...vždycky když odejdu z diskuse tak se tu něco semele...xD -
-
Re: Re: twe
presne!!
-
-
-
tak hele
mám dotaz -
-
Re: tak hele
Neurážej pořád Vanessu a ostatní holky tady laskavě! -
no tak táhni i s nim hlavně vypadniiiiiiiiiiiiiiiii -
-
Re: Re: tak hele
ne nevypadnu -
-
Re: Re: Re: tak hele
tak to si jenom myslíš!! -
-
Re: Re: Re: Re: tak hele
fajkt?????????? *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tak hele
MYSLÍŠ???TAK TO SI NEMĚLA DĚLAT A MÁŠ TO POSRANÝ!!!DÁ SE TO V POHODĚ ZJISTIT TAKŽE DRŽ!!!!!!!!! -
je to debilovyna -
TÁHNI!!!!!!!!!!!!!!!NEHRAJ TADY ŽE SE TI NESSY LÍBÍ TY KURVO POSRANÁ!!!!!!!JO A JESTLI TO NEVÍŠ TAK PODLE IP ADRESY SE DÁ NAJÍT MĚSTO KDE BYDLÍŠ TAKŽE VYPAL A RADIM TI DOBŘE! -
nemám a nestarejte se.vanessu mám ráda ale nemám ju přidanou protože mě tu serete -
Re: Re: Re: Re: Re:Re: tak hele
A proč tu chceš jako zůstat? Máš důvod?! -
nevypadnu -
jo kurvo!
-
-
-
-
-
-
:o(
Chjóó holky,já musim..tak ahoj :) I LOVE NESSYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: :o(
ppppp *14* *14*
-
-
Vanessa
Vanessa je super girl mám jíráda sice se mi víc líbí selena ale vanessa je moc dobrá ve zpívání a v herectví taky *14* -
-
Re: Vanessa
jj Vany je super -
-
Re: Re: Vanessa
PŘESNĚĚĚĚ *14* *14* *14* *14*
-
-
Taky mam ráda Selenu ale nejrači NESSYYYYYYYY,ONA JE BEST *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Vanessa
Jj já taky vííííííííííc Nessyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* MUCQ *14* *14*
-
-
přesněěě to je pravda nessynka je uuuupeeeee beeeeest (jasně pro tebe až po seleně :D) *14*
-
-
tak hele
ahoj tak hele nechápu proč se do nás navážíte jste jako malé děckaaaaa *15* *15* *15* *15* vanessa je dobrá ale nepřidám si ju.simca2 tak pořád tady nepíše.kajush a ostatní měli byste se nad sebou zamyslet,protože jste trapné -
-
Hmmm...zrovna od tebe to sedí *9* -
-
no přesněěěě *13* -
-
*9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: tak hele
padaj preč s tejto BEST diskusie...len tu oxiduješ... -
-
mám dotaz -
ne?? tak ttím pádem nás nevyhazujte vy z tej vaší "špinavé" diskuse *15* když chceme být na špinavý diskusi tak tam budeme ok??? *15* -
ty\ mě vyhazovaš nebudeš! *16* *16* *16* *16* *16* *15* *15*
-
-
-
-
*9* *9* *9* *9* *9* *9* trapppppppppppppaaaaaaaaaaaaassssssssssssss -
-
trapsas jsi tyyyy a ty tvoje ashleynýyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyy jdi si radši za němaaaaaaaaaaa *8* *8* NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
-
a ty jsi co rodic nebo co??My nejsme nahodu male decka jo a muzes si me klidne vymazat s pratel protoze ja si te nikdy v zivote NEPRIDAM *13* takovou lharku jako ty nikdy!Takzee bla bla BLÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! -
jooo a co to bylo včera?? no co?? k tomu nic neřekneš?? jak jste tam pořád psaly "ježiš ty jsou tak trapný jak malý děcka nechte toho vy kravy" oh oh ohhhhhh co to asik bylo... žhe by trapářství?? *15* -
-
jo ale vy tam píšete každej dden my sem vůbec
-
-
-
jj
dufam že ste radi že som sa k vam pridala...aspon nebudete na tie fans pizdalky same -
-
Re: jj
Hey ty si super !!
A ten koment nemá chybu xD
Sem happy žhe seš ve fanklubu Nessy ( *14* ) -
-
Re: Re: jj
jj jasne ...ja milujeeem Nessy...je užaasna *14* *14* -
-
Re: Re: Re: jj
Je *14* -
-
Re: Re: Re: Re: jj
jj ja taky lowuju NESSYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jj
Ona je best..!!!! *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
Si piš... *3* Čím víc tim líííp *15* *3* -
j jsme radi *3* *3*
-
-
ahooj
tak som tu ...to som ja Janka *3* -
-
Re: ahooj
jj *3* *3* *3* *3* -
Re: ahooj
Oukey *3* -
-
Re: Re: ahooj
Ok..Super *4* -
Re: Re: ahooj
Ajojj *3* *3*
-
-
-
heeej :D
holkyyyy kukajteee - to napísala nějáká borka na pizdalčiný diskusi a je vážn dobrá a je super žhe je na tom fšeeeeeeeckooooo fšecičko pravdaaaaaa hej ona je vážně dobrá... měla by si tu založit profil a mohla by tu být s námaaaaaa proti "ashleynkám" tak čtite: Neregistrovaný uživatel Janka
hm Nessy je naj - 11.11.2009 20:58 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5
Vy ste take blbe kraaaaavy ...vy neviete pochopiť že Vanessa je lepšia ...ma viac fanušikov ktory stale robia projekty pre Ness a to hlavne ked ma sviatok a fans pizdalky nikdy nič neorganizuju lebo sami vedia že je trapna ..Vanessa mala počas koncertneho turne v roku 2008 vypredane koncerty a na koncert pizdalky pride tak 10 ľudi ..no je mi jej ľuto..Vanessa tieš tento rok mala premieru filmu Bandslam ktory je na druhom mieste v rebričku najlepšich filmov roka 2009 a ten film Pizdalky ani zdaleka neni lepši...skratka dalši dôkaz že na Van nema...už si to konečne uvedomte že Vanessa je lepšia a vždy ...BUDE LEPšIA...tak to je...tieš v časopise bolo Van vs Ash a hadajte kto vyhral ...no jasne že Vanesska...tak sa majte a prajem vam krasne sny aby sa vam snivalo o tom ako Vanessa podkopala pizdalku pod zem ...
Odpovědět na příspěvek
Nemám slov... je vážně dobrá *4* -
-
Re: heeej :D
Kruté !!! *15* -
jj som rada že sa vam pači čo som napisala...idem sa tu zaregistrovať -
-
Re: Re: heeej :D
Ahoj holky,už sem tady taky a nestačim se divit co si napsala na pizdalčinu diskuzy *15* *15* *15* *15* HUstýýý *15* -
-
Re: Re: Re: heeej :D
ahoj dobrý co??? dobře to napsala žhe?? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: heeej :D
To jo no...Ani neví a nebudou vědět co na to napsat xD *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: heeej :D
Přesně *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: heeej :D
oni to taky neví xD neví co na to napsat tak to ignorujou páč jsou setřenýýý jááák praaaaaaaaaaaaseeeeee *15*
-
-
-
caukyyy *3*
-
-
juchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu taky si mě plllllllllllls přidejjjjj -
jupiii a potom si me pridej *4* *3*
-
-
Tak to má naprostou pravdu..Ten koment je dobrej. *4* *3* -
-
žhe jo?? fakt je dobrá mots... tu bysme tady potřebovaly aby nám stírala "ashleynky" *15* -
-
jjj je to dobreee hej at se tu zaloziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii *3*
-
-
-
-
Vanesska and Monča =)
Vanesska je NEJLEPŠÍ! *14* *3* A ještě Monča Bagárová..Oni jsou BEST..Prostě dvě JEDNIČKY! I LoVe *3* -
-
Re: Vanesska and Monča =)
j presneeeeeeeeeeeeeeeeee *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
jj
I LOVE NESSSSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYYYYY *14* YYYYY *14* YYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYYYY -
-
jj přesněěěě *14* *14*
-