Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanessajenejky

ajoj

Čauky holky+kluci xD já jsem Tereza A MILUJU MOCINKY MOC NESSYNKU MOCCCCCCCC *14* *14* *14* *14* *14* *14* můzu s váma kecat??Jo hele já musím jsem taky nemocnááá a musím ležet tak pppp

NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYY *14*
    • katy_kiki

Re: ajoj

Vanesská best xD
      Jsem taky nemocná...ale zítra budu už muset do school *15* *14*
    • kajuska4

Re: ajoj

ajoj..jj to je jasnyy pridej se k nam a papapapa mej se
  • ou yeah..

jsme v Americeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *15* *15*

HI VANESSA
    HI MY FANS
    HOW ARE YOU NESSA?
    OH..GOOD AND YOU?
    FINE
    YEAH.I LOVE YOU NESSA *14* *14* *14* *14*

OH..I LOVE MY FANSSS *14* *14* *14* *14* *14* BYE NESSA

BYE MY FANS *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15*
    • kajuska4

Re: ou yeah..

*15* umis perfektne english

I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYY
      • Re: Re: ou yeah..

hele já musím KAJUSH jdu se dívat na všecky HSM DÍLY papppa

I LOVE NESSYYYYYYYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYY *14* YYYYY
        • kajuska4

Re: Re: Re: ou yeah..

jjj paaaaaaaaaaaaaaaaaa *3*
  • kajuska

Ajoj kajush jak je?U mě blbýý protože jsem nemocnáá týý jo já jsem to chytla odségry *9* *9* *9* já ju zabijuuuuuuuuu *9* *15*
    • kajuska4

Re: kajuska

Taky blbý ja jsem to chytla od spoluzacky ona sedi za mnou a jak na me mluvi kasle a smrkaa no a uz jsem to chytlaa hruzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *9* *9* hej chtela by sis ted srazik dat? *7*
      • kajuska4

Re: Re: kajuska

teda*
        • Re: Re: Re: kajuska

Aha.mno..Já nwm co by jsme dělali venku *7* *7* Brno je velkééééééééééé *15* jo to chcu ti řííct já jsem byla v hračkárně nakupovat dárky pro sestřenky a tam byla deka HSM *14* *14* *14* *14* já jsem uplně bláznila potom tam měli na svačinu ale tu deku si určo přeju babička říkala že já se jdu projít a já že jj běž běž a kámoška ju viděla v tééé hračkárněěě *15* takže možnáá mě to koupila možna nn *15* *15* I LOVE NESSYNEŠŠŠKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* AAA *14* *14* *14* *14* ZLAQTKO *14* *14* *14*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: kajuska

Ja vim co by jsme delali kecali o NESSY NAKUPOVALI VSECHNO CO MA NESSY NO POSTE TO JE JEDNO ZE JE BRNO VELKE *15* wow..tu deku bych taky chtela a nebyla to takovahle svacina?http://www.krater.cz/shop/obr.asp?id=kd/lampicky/sada2-big.jpg *3* *3*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: kajuska

aha *15* .takze mame teho fakt hodne spolecneho *15* jj indetified a vyrobila jsem si CD dala jsem obrazky Nessy dopredu a dala na CD ty pisnicky ostatni.

I LOVE YOU NESSA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: kajuska

on sorry už ani nwm co píšu *15*

to stejný jak ty *15* mám tam tatu vlastního moje máma se rozvedla s mým tátou a on má noveou ženskou a mají spolu děcko a bydlí v Americe já mám nevlastního tátu ale on je dobrej lepší než ten vlastní víš proč?On mi dovolí upe všecko všecičko já jdu a uvidím př:CD NESSY a ona jo koupím ti je *3* *3* uplnej borec tatka.. *15* ale já mám obojoe CD *4* original a ty? *3*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: kajuska

jj ja taky nakazim vsechny *15* ale fakt ty jo *1* *1* *1* Hej Gabi byla si uz nekdy v Americe?Ja nn ale chystam se tam *3* *3* *3*

jj přesněě takováhleee *3* *3* *15* jj to je ona přesněě..hej moje ségra už taky nenávidí Hannu Zmotanou no blééééé *9* *9* já že na nu:Hej ségra miluješ Nessy?A ona to je jasný *14* *14* *14* a potom že hej taky už nenávidíš Mileynu Zmotanou a ona ju nikdyyyyyyyyyyyyy ani už v HM takže jsem ju nakazila *15*
  • kajuska4

videjko

http://www.youtube.com/watch?v=j5hW bc6C70U kdyztak si ty medzery upravte xD toto videjko je boziziziii Nessynkaaaa *14* *14* *14* *14* *14* *14* kvasne jak je oblecena a jak zpiva *14* *14*
    • katy_kiki

Re: videjko

Jj zpívá krásně !!
      A ještě k tomu tancuje !!
      WoW ona je úžasná *14*
      • kajuska4

Re: Re: videjko

jjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* ZLATIQKOOOOOOOOOOO *14* *14* *14* *14* *14* SLUNIQKOOOOOOOOOO *14* *14* *14* *14* *14* NASEEE *14* *14* MUCQ
        • kajuska4

Re: Re: Re: videjko

ja uz jdu papa

I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYY
          • Re: Re: Re: Re: videjko

Nááááááádherně tam tancujee mucq *14* *14* *14* *14*
  • kajuska4

hej

Cauky je tu nekdo? *3* Hej me serou ty kravy vedle fakttttttttttttttt *16* tttttttt jako Nessynka zadna ciganka neni ona je normalne bilaaa ale fakt ona ma make-up to si asik teho nevsimly zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *16* *16* *16* *16* *16* taky kdyz si dam make-up tak jsem tmava no...a co..PIZDALKA asik newi co to je make-up *15* *15* *1* *1* *1*
    • vany-hudgens-love

Re: hej

já tu jsem jj taky mě štvou *16* asi nečetly její původddddddddddd *8* *8*
      • kajuska4

Re: Re: hej

jj *16* presne
    • katy_kiki

Re: hej

Sou to vážně krávy !!
      *16* *16*
      A ta jejich obluda...ať si sní dou do.... *15*
  • emily.hudgens

Nessa

Nessa the best in the world. I love thee not a Gypsy. You're normal like other celebrities. You most. The best singer, actress, model. Oh ... the best! *14* *14* *14* *14*
  • princess_lucinkaa

NESSY♥♥

Ahoj holky..:o) Kdo tady je?? *7* *3*
    • kajuska4

Re: NESSY♥♥

caukyyyyyyyyyyyyyy jaaaaaaaaaaa *3*
      • princess_lucinkaa

Re: Re: NESSY♥♥

Oukey *3* A jak se máš?? *7* *3*
        • vany-hudgens-love

Re: Re: Re: NESSY♥♥

čauvec jsem tu taky.... kajush.. na vašem blogu s klarush.. dobrý ten příběh *15* *15* nejlepší je jak van vrazil ashleyně:D
          • katy_kiki

Re: Re: Re: Re: NESSY♥♥

Já tu sem x)

btw...vany-hudgens-love : taky sem to četla a tohle je rozhodně nej *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: NESSY♥♥

j *15* a mam se skvele *4* *4* *14*
  • princess_lucinkaa

NESSY♥♥

Ahoj holky..:o)
  • emily.hudgens

Vanessa

Please fulltext in english. Please. Thank you!!! How are you? I am fine. What are you doing?
    I Love Vanessa *14* *14* aaa *14* *14* *14* aaaa *14* *14* *14* *14* aaaaa *14* *14* *14* *14* aaaaaa *14* *14* *14* *14* *14* aaaaaa *14* *14* *14* *14* aaaa *14* *14* *14* *14* aaaa *14* *14* *14* *14* aaaa *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: Vanessa

Hi..okay and good and you?Oh..listening Vanessa *14* *14* *14* *14* *14*

YEAH I LOVE VANESSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* AAAAAAA *14* AAAAAAAAAAAAAAAAA *14* AAAAAAA *14* AA SO SO MUCH *14* *14*
      • emily.hudgens

Re: Re: Vanessa

That's great! I'm fine.
  • katy_kiki

Ashleyna

Hm...pizdalka klesla !! *Yahoo*
    Bohužel je pořád před Vany x(
    Mno co aspoň něco *15*
    • Re: Ashleyna

juchuuuu achjo... to je ale blbý ale aspon klesla... hele já jdu uklízet za chvíli jsem z5
      • kajuska4

Re: Re: Ashleyna

jj jupííí aspon necccooo *15* zachvilku klesne do kanalu *15* *15* PIZDA *15* *15* *9* *9* *9* *9*
        • katy_kiki

Re: Re: Re: Ashleyna

Jj *15*
          • Re: Re: Re: Re: Ashleyna

*15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Ashleyna

oh.that Ashley Tisdale(Ashleyna) diminishes
              oh..and it is superrrr that??
            • emily.hudgens

Re: Re: Re: Re: Re: Ashleyna

I do not understand.