Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • katy_kiki

Blog.cz

Čusíík lidičký x)
    Má tady někdo blog ?
    Jestli JJ tak písněte ráda se podívám *15*

ppQ i love Nessy *14*
    • vananneh

Re: Blog.cz

já:) www.Vanessiiik.blog.cz
      • kajuska4

Re: Re: Blog.cz

WWW.vanessahudgensisbest.blog.cz a jeste
        jeden http://vanessinkamucqmylove.blog.cz / s klarush *3*
    • Re: Blog.cz

jj já mám *3* www.vanessa-hudgens432.blog.cz
  • ahojte

čauky lidii! jsem tadyy! dělo se tady něco?? *7* jenom pro ty kdo by náhodou nevěděli jsem a.verunka, pussycat_dolls, vany-hudgens-love, nessynka_hudgens, xo.vanessa_stella.xo, hook_it_up, nessynka_is_best, xoxo.vanessa_hudgens.xoxo a... myslím že už to je všechno *15*
    • katy_kiki

Re: ahojte

AHojky *15*
      To je ale profilů *15*
      • Re: Re: ahojte

jj to je *15*
    • princess_lucinkaa

Re: ahojte

Ahoj *15*

I LOVEEE NSSYNKAA *14* *14* NAŠEEEEE SLUNÍŠKOOO *14* *14* *14* *14* ASHLEYNA JE FUUUJ *9* DĚLÁ SE MI Z NÍ BLBĚĚĚĚĚĚĚĚ *9* *9* *9* :-! HAHÁÁÁ *15* PŘESNĚ AT SI JDE JEŠTĚ NA JEDNU PLASTIKU AT JE TROCHU NORMÁLNÍ *15* NE VLASTNĚ JÍ UŽ NIC NEPOMUŽE *15* *15* *15* LOLLL *15* *15* *15* ZRŮDA TO JEEEE *9* *9* HNUSNÁ PIZDALKAAAAAAA *16* I LOVE NESSYNKAAAA ONA JE BEEESSTTTTT *14*

ahojik princess lucinkoo tak co bude?budem se hádat?
        • vananneh

Re: Re: Re: ahojte

CHÁPEŠ ŽE SE S TEBOU NEBAVÍME??????????
        • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: ahojte

No myslim že by to bylo zbytečný...
          • Re: Re: Re: Re: ahojte

jo super ale musíš se zeptat kajush,vanneh,vanessky77
            • Re: Re: Re: Re: Re: ahojte

bylo by to zbytečný ale holky maj pravdu... srry ale je to tak...
  • cool.girl.love

...

cha cha holky nensáším ashleynuuuu!!a ona se fotila nahá??jo to newm??ae patří jí to a holky pošlete mi odkaz já to chci vidět a dáme to sem at všichni vidííí jaká je pizdaliceeee!! *9* *15*
    • katy_kiki

Re: ...

Ona se fotila nahá ?!
      Já ji fakt nesnáším !!
      Nessy se aspoň omluvila !!
    • Re: ...

hele vy už jsste na mě zapomněli
      • cool.girl.love

Re: Re: ...

ne proč????ty už nemáš ráda ashleynu už te taky omrzela jako všechny a vráátíš se k nessynce protože jsi uznala že my i nessy je lepš???!!! *14* *3* *4* *7* *14* *3* *1*
        • Re: Re: Re: ...

mám ráda ashhley ale vanesssssssssssssskuuuuuuuuuu máááááááááámmmmmmmmmm radšííííííííí i love NESSSSSSSSSSSYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14*
  • emily.hudgens

anisek

I love Vany so so much!!!
    Anisek is SILLY *9* *9* *9* *9*
    vANY IS best and cool. how are you?
    • Re: anisek

hi! i am fine... thanks *3* i love nessynkaaaaa *14* *14* *14* i hate ashleynaaaaaa ashley is bitchhhhh *16* *16* *16* *9* *9* *9*
  • anisek285

tak hele

TAK HELE OHLE UŽ JE ROVHU MOCCC.POŘÁD JSTE U ASH VY JSTE NA HLAVU ASH N´BUDE ZA CHVILKU PRVNÍ A VANESSSA POSLEDNÍÍÍÍÍÍ *15* *15* JSTE DOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSST BLBÍ A SIMCA2 MĚLA PRAVDUU NA DISKUZI JSEM CHUDINKA PROBREČELA JSEM CELOU NOOOOCCCC
    • vananneh

Re: tak hele

a koho to zajímá jako??? *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* tak bude poslední a co??? *15* *15* *15* stejně je to pořád 1.!!!
      • Re: Re: tak hele

ježiš neotravuj
        • vananneh

Re: Re: Re: tak hele

TAK HELE HOLČIČKO DRŽ HUBU TY NEOTRAVUJ TADY UŽ NEJSI JEDNA ČLENKA NAŠEHO TÝMU TAKŽE TY NEOTRAVUJ!!!!!!!!!!!!
          • Re: Re: Re: Re: tak hele

tahle diskuze je pro všechny ne????
            • Re: Re: Re: Re: Re: tak hele

jo?ty ji mas rada?tak proc ji tu nadavas?bez si na hriste pro maly deti a nesmrd tu
            • Re: Re: Re: Re: Re: tak hele

já ju mámmmmmmmmm rááááááda
            • vananneh

Re: Re: Re: Re: Re: tak hele

přeně!! *13*
            • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: Re: Re: tak hele

Je pro všechny co mají rádi Nessu *13*
  • :)

Já musim jít,tak papiQ,NESSYNKA IS BEEEEEEEST 4EVER *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • juj

Ted je tu presne 7250 komentů *14*
    • vananneh

Re: juj

super *14* *14*
      • Re: Re: juj

j *14* *14* *14* *14*
  • kajuska4

hej

hej jako ty kravy opakujiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiii *16* iiiiiii *16* i normalne Anet vananneh napisala pribeh a ted aj oniiiii ale o pizdalce oni opakujiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i *16* *16* *16* *16* *16*
    • vananneh

Re: hej

cože????????????????? *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Re: hej

jeeeeeeeeeeee ty sou trapnyyyyyyyyyy..jak se opici *9* *9* *9* *9* *9*
      • kajuska4

Re: Re: hej

jj jsou trapkyyyy *9* hele ja musim jdu se ucit mam teho hodne kdyztak tu budu vecer

I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYYYY *14* YY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYY *14* YYY *14* YYYYYYY SO SO MUCH *14* *14*
        • Re: Re: Re: hej

jjjjj paaaa mej se *3*
  • :D:D:D

Ahojky holky,hele vy jste tem stupidím namyšlenejm trapkám to teda fakt natřely třeba s tema chcankama *15* *15* *15* ..Fakt hustýýýýýýý,na naše sluníško nám nadávat nebudou nány jedny..Ashleynka is best..Teda neeeee Nessy is best *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* ..Ashleyna by si mela udelat este jednu plastiku aby byla aspon normální..No,tý stejne nic nepomůže.. *9* *9* *9* *4*
    • kajuska4

Re: :D:D:D

Cauky.. *15* jj presne ona stejnak nema penize na nic ani na tu plastiku ani na rohliky prosimteeeeeeeeeeeee *15*

I LOVE NESSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* AAAAAAAAAAAA *14* AAAAAAA *14* AAAAAAAAAAAAA *14* AAA *14* AAAAAAA *14* AAAAAAA *14* AAA
      • Re: Re: :D:D:D

No to mas pravdu,kdeby na to vzala *15* ,dyt jí stejne zerou tadyty pipiny v cechach max. na slovensku,jinak o ni nikdo nejevi zajem,dyt to vidim,na youtube ma nessy na videu 72 000 000 shlédnutí a Pizdalka max. 320 000 *15* takze hoooooodne velkej rozdil....Ashleyna se zameruje hlavne na to aby mela vubec prachy do telocvicny kvuli tem svejm spekum *9* *9* *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: :D:D:D

JJ PRESNE... *15* *9* *15* ty jeji speky ani neumi snuru ani vysvihnout nohou neumi NASE SLUNISKO TOHO DOKAZALO HODNE UMI VSECKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ASHLEYNA NIC NEUMIIIIIIIIIII SLAPKA A JA JSEM SE DIVALA NA VIDEO NA YOUTUBECKU A TAM JELI V AUTE JAKO DISNEY A TAM SEDELA NESSY A VEDLE PIZDA *9* *9* A VSICI RVALYY VANESSA I LOVE YOU SO SO MUCHHHHHHHHHHHHHHH *14* *14* *14* A ASHLEYNA MAVALA A NIKDO ASHLEY NEVOLAL HAHAHAHAH *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: :D:D:D

JJJJJJJJJJ A JAK JSI OBJEVILA TU ASHLEYNINÝ NAHÝ FOTKY,TAK JAK PREJ ANISEK ŘEKLA ŽE PREJ KECÁŠ ŽE SE ASHLEYNA NAHÁ NEFOTILA,TAK CO PAK BYLY TAMTY FOTKY..FUUUUUUJ,NESSYNKA SE ZA TO ASPON OMLUVILA,ALE ASHLEYNA NEEEEE,CHCHÁ ŠLAPKA *9* *9* *9* *9* ..NESSYNKA IS BESTÍÍÍÍÍÍÍK *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: :D:D:D

jj. *9* *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: :D:D:D

jjjjjj jen zavidi ze ony jsou bily jak stena,nessy nemuze za to jak je sexy a ashleyna je anorekticka..Ach jo,my jsme tak namyslene vid Kajush?Ach jo..Co budeme delat?Vis co?Jdeme si pro radu k Ashleynkam,ty jsou tak chytry.. *9* *9* *9* *9*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: :D:D:D

JO NO TAK AT NEVERI MNO *9* *9* *9* JJ NESSY SE ASPON OMLUVILA A ASHLEYNA ANI NEUMI RICT PROMINTE JE TO KRAVA NOOOOOOOOOOO!! *16* *8* *9* *10* BLEEEEEEEEEEEEEEEEEE!HEJ A JAK RIKALI ZE JE NESSYNKA PUSINKA CIGANKA NO TO ME FAKT NASRAlo ja JSEM CHYTLA NERVA *16*
            • Re: Re: Re: Re: Re: :D:D:D

*TY NAHÝ FOTKY *3*
  • vananneh

:))

holkyy tohle video je kráásnýýýýýýýýýýýý http://vanessiiik.blog.cz/0906/hezk y-video-se-zanessou *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • vananneh

Re: :))

a tady mluví nessynka španělsky *14* *14* *14* *14* *14* *14* http://vanessiiik.blog.cz/0905/vanessa-mluvi-spanelsky
      • kajuska4

Re: Re: :))

nadhera akorat me nejdou zvuky nekdo je vypl uplneeeeeee *10* az my to pujde kuknu se *3*
        • vananneh

Re: Re: Re: :))

jj *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit