-
:-***
joo a holky kdo eště nemá ten popcorn(ten jak tam zase řeší ty fotky *10* ) tak si ho kupte je tam autogramka Vanesskyyyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* I Zaca *14* *14* *14* *14* ale je tam i pizdalka *5* *16* *16* -
-
Re: :-***
jj ja vimmmmmmm ja uz ten autogram mam na stolleeeeeeeeeeeeeeeeeeee *14* eeeeeeeeeeeeee *14* eeeeeeeeee -
-
Re: Re: :-***
a pizdalku jsem vyhodila aj Mileynu *9* *15* -
-
Re: Re: Re: :-***
Já taky xD -
-
Re: Re: Re: Re: :-***
xD *15* *15*
-
-
-
-
-
je tu někdo
je tu nekdo holky??Ja se strasne nudim *9* to je hruuuuuuuuuzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ......I LOVE NESSAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* AAAAAA *14* AAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* AAAAAAA *14* AAAAAA *14* *14* *14* *14* *14* so so much *14* *14* -
-
Re: je tu někdo
čauky!^^ ježiši zase nám ta kurvááá jedna nessynku pomlouvááá!! *10*
Ale nám jí NIKDO nezhnusí!!!Ani v hrobě jí nepřestanu mít rááádaaaaaaaaaaaaa!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: je tu někdo
jj presneee ani me neeee nikdooooooooooooo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* poste
I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYY *14* YYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYY *14* YY
-
-
-
je tu nekdo
holky je tu nekdo asik nn ze *15* mam s klarush novej blogisek o Nessyyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* http://vanessinkamucqmylove.blog.cz/ -
-
Re: je tu nekdo
Jj já tu sem xD na blog mrknu x) -
-
Re: Re: je tu nekdo
jj ja uz musim tak dobrou nocccc paaaaaaaa
I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYY -
-
Re: Re: Re: je tu nekdo
Dobrou *15*
-
-
-
-
z5
cauky holky je tu nekdo?Jsem uz tu I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY -
-
Re: z5
jáááá *3* nehcceš si přečíst muj příběch na pokračování??:) hraje tam i pizdalka ale snad newa ale aspoň se jí v tom příběhu něco stalo:D:D www.sparklingstories.blog.cz -
-
Re: Re: z5
dobrry pribehhhhhhhhhhhhhhhhhh *3* *4* a dobre ze pizdalka je v nemocnici *15* -
-
Re: Re: Re: z5
no žejooo? *15* *15* a to eště musim vymyslet co s ní bude *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: z5
jj *15* *15*
-
-
-
-
-
?
hele holky ja uz jedu zachvilku budu doma tak paaaaa zatimmmmmmmmmm *5* -
-
Re: ?
jj já jdu ven takže taky paaaaaa mejte se,zitr tu budu NESSYNKA IS BEST 4EVERRRRRRRRRR I LOVE NESSYNUSHKAAAAA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ?
papa holkyyyyyyyyyyyyyy nesssaaaaaaa je supeeeeeeer
-
-
-
Nessynka-Love-NAjlepšia-Pusinka atď...
Konečne som tu *3* ale už asi tieto dva týždne tu nebudem *9* som chorá a na pc mi mamka dovolila iba teraz hm *9* *9* *9* a verča ma zakaz na pc a myslim že už nepride a zajtra tu asi bude neviem *9* a našla som nádherný obrázok nessynky mám ho na hlavnom *14* *14* *14* *14* tak ja už idem paybye paybye *15* ahojte!!
Nessy-Pusi-Naj-Kraj *14* *15* -
-
Re: Nessynka-Love-NAjlepšia-Pusinka atď...
ahojky,okay doufám že přídeš co nejdřív *4* a jj mas naaaaaaadhernouckej obrazek *14* *14* -
Re: Nessynka-Love-NAjlepšia-Pusinka atď...
Cauky jj..skoda *9* jj I LOVE NESSYYYYYYYYYY *14* YY *14* *14* *14* *14*
-
-
..
Víš anisku,za ty mesice co jsem tady s holkama, je beru jako kamosky,ne jako nejaky holky ktery maj rady nessy jako ja,ale beru je proste jako kamosky a mam je tak i rada!Vazne,sice nevim vubec jak vypadaj,neznam snad u nich ani jejich prijmeni,vim o nich jen to ze maj rady nessy,zaca a kolik maj nanejvys roku!Jinak nic,ale stejne je mam rada jako kamosky ktery spolu drzej i kdyz nessy nam klesa a jsme nekdy podle nekoho nafoukany jenom proto,ze nesnasime kdyz se nam nadava na nessy nebo kdyz treba me vadi kdyz nekdo nadava na kajush,anet a tak!Kdyz nekdo rekne ze ty nessfans jsou blby tak je mi jedno co si mysli o me,ale o mejch kamoskach mi nikdo nic zlyho rikat nebude!My s holkama se bereme jako kamosky a mame se rady,jenze ty jsis vybrala jiny kamosky,ja to beru,ale kdyz uz si s nama tady ani nechces psat a des k nim a pritom rikas ze nessy mas radsi nez ash..Promin ale ty mezi kamosky nepatris,jsi pro me jen ta ktera ma rada nessy.. -
-
Re: ..
hezky napsaný *4* *4* -
-
Re: Re: ..
jj pekne si to napisala fakt a je to aj pravda *4* *3* -
-
Re: Re: Re: ..
diky holky,já chci aby to anisek pochopila *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ..
anisek nas zradila? či čo? to poviem verči možno... *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
:D:D:D
Jo a hele Anisku,jak jsi napsala k Ashleyne ze prej k nam napsala "maky",asi neumíš číct!Já jsem psala že napsala MĚ "Maky" a ne k nám na diskusi!Nauč se prosím číst!Me totiž simona2 napsala na vzkazy,ale to ti nejspíš nedošlo.. -
grrrrrr
Tak hele
za 1.NECHCEM TĚ TU!!!
za 2.NEPÍŠEŠ SEM!!!
za 3.NADÁVÁŠ NÁM!!!
za 4.ZASTÁVÁŠ SE FANS PIZDALKY!!!
za 5.BYE BYE! *16* -
-
Re: grrrrrr
radsi ji nechame,at neprijede cirkus PIZDALE *15* *15* *15* -
-
Re: Re: grrrrrr
*15*
-
-
-
hej!
HEJ TY BLBÁ ANÍSICE ZAČI SI ROZMYSLI S KYM CHCEŠ BEJT A NECH MOJÍ KÁMOŠKOU NAPOKOJI!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: hej!
i s vama is ash -
-
Re: Re: hej!
MI TĚ TU NECHCEM!! -
-
Re: Re: Re: hej!
JO a kdo rikal ze uz nefandi pizdalce hm?jak jsi byla nastvana ze predbehla Miley hm?To ti to moc dlouho nezustalo ty "fanynko"!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: hej!
přesně!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hej!
jo jenže vy se taky chráníte -
Re: Re: Re: Re: Re: hej!
presneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! !!!!!!!!!!
-
-
-
-
-
Re: hej!
*rači
-