Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • o5 srry

Achoj holčiny srry že jsem dneska nepísala ale něják nebyl ani čas... ve 4 hodiny jsem se dostala domů a pak jsem byla na facebooku... prostě jsem dneska něják neměla náladu tak srry...
    • kajuska4

Re: o5 srry

jj v poho Veru *3* je tady nejaka nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *9* *9* *9*
      I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: o5 srry

aha... já takyyyyyyyyyy i love nessyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyneeeeeeeeeeeeeeeee
  • vaness15

CD

dufam že viete že to CD čo vyjde 24.novembra neni officialne vanessyne 3 ale je to iba vianočne cd na ktorom je len jedna pesnička od Ness
    • klaruska44

Re: CD

coze??Ale to newadi aspon jedna pisnicka mno *3* *9* *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: CD

jj to newadi *3*
  • klaruska44

ajoj

Ahoj holcinyxD jsem u kajush
    A divame se na Nessyyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* na strankach

I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • vananneh

Re: ajoj

Ahojky!:)) jj nessyyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • klaruska44

Re: Re: ajoj

caukyy *3* *3*
  • ashleynka0012

ahoj

Ahoj holky jdu sem jen něco napast tak mě nevyhazujte!!
    Tak hele koukněte co sem napsala na aash dizkuzi a myslím že totakhle bude lepší!!!ŽÁDNÝ MÍR ani HÁDKY!!já nemám nic proti van asni ash mám ráda obě!A myslím že ty míry a hádky sou na prd...a ty míry vás i nás unavujou a nejraději byste jak oni tak vy na ash(van) nejraději nadávali...tak nadávejte klído na ash dizkuzi já ty vulgární příspěvky smažu a oni mužou nadávat na van kajush taky to smažeš ne???tak nač toto!!??Budeme v pohodě i bez míru a pořád se budete nesnášet ju?zní to blbě ae to newa!!
    díky že si to přečtete!
    • kajuska4

Re: ahoj

jj plati...mas prawdu jo na co jsme spravci plati..zadnej mir nebude stejnak to muzu smaznout..
      • Re: Re: ahoj

jj platí...
        • klaruska44

Re: Re: Re: ahoj

platiii
  • kajuska4

I LOVE NESSY

Ajoj je tu nekdo?A budeme kecat o Nessynce?Umiram nudou *9* *9*
    • Re: I LOVE NESSY

Ahojky,já tu jsem,ach jo,já se tešim na Nessyno CD *14* ,ja ho proste musim mit,hned první den jak vyjde si ho půjdu koupit a nic me nezastavi ani smrt! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: I LOVE NESSY

jj presneeeeeeeeeeeeeee *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        • Re: Re: Re: I LOVE NESSY

Ptže pro Nessynushku já bych i vraždila jen aby ona byla spokojená *1* ,naše sluníško dokonalýýýýýýý nejlepšejšííííí *14* *14* *14* *14* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: I LOVE NESSY

achoj holky srry žhe jsem dneksa moc nepísala ale něják jsem něměla náladu tak srry mno...
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: I LOVE NESSY

kazdej vecer** *1*
            • kajuska4

jj jasny papapa mej se jj me se zda o NASEM SLUNISKOVI KAZDEJ DEN *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: I LOVE NESSY

JJ ale prominte holky,já se musim jít připravit,my zitra jedem do kina na nejakej zemepisnej porad,ale zase pak budem mit hodku volno a to pujdem do kfc mekace a tak *1* ale radsi bych sla treba na Bandslam s Nessy *14* *14* nebo tak,tak paaaaaa mejte se a dobrou noc at se vam zda o Nessy *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: I LOVE NESSY

*dneska
          • Re: Re: Re: Re: I LOVE NESSY

achoj holky srry žhe jsem dneksa moc nepísala ale něják jsem něměla náladu tak srry mno...
            • kajuska4

jj presne...I LOVE NESSA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* jj to je dobry Veru *3* ja budu tady holky icko me stve seka se furt dokola a jedina stranka (osobnosti) se neseka takze to mam dobry *1*
  • kajuska4

??

je tu nekdo?I LOVE NESSY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • cool.girl.love

Re: ??

j já jsemtu i love nessy .. *14* a co co je novýho holky???ještě 900 komíku a budeme lepší než dizkuze ashleyny!!!!a co děláte přoád nový a nový profííílky??
      • sissi7

Re: Re: ??

ahojky....tak to abysme sem co nejvíc psaly.. *3*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ??

jj..ja profilky ted zrovna nn ted posloucham a natacim si Nessy na mobil *14* *14* *14* *14* *14*
          • katy_kiki

Re: Re: Re: Re: ??

Čusíík x) jak se máte ?
            I love Nessy *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ??

bude 24.11.09 mit CD ja si ho hned koupimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmm *14* mmmmmm *14* mm *14* mmmmmmmm *14* mmmmmmm *14* mmmmmmmmmmmm *14* mmmmmmm *14* mmmmmmm *14* mmmmmm *14* mmmmmmm *14*
            • katy_kiki

De to xD xD
              Nevíte jestli bude mít Van new CD ? Někde sem slyšela že j ale né kdy xD ?
            • kajuska4

jj dobre a ty??JJ I LOVE NESSYYYYYYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYY
  • Ahojky

je tu nekdo? *3*
    • sissi7

Re: Ahojky

ahojky já.. *3*
      • nessynushka

Re: Re: Ahojky

ahuuuj jak se mas? *3*
        • sissi7

Re: Re: Re: Ahojky

Super a co ty ?? *4*
          • nessynushka

Re: Re: Re: Re: Ahojky

jjjjjjjjjj taky super,kdyz jsme spolu napsaly ty krawce simone2 *1*
            • sissi7

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

Jj na naší Nessy nebudouo nadávat! *10*
  • kajuska4

i love nessynka mucq mucq

I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • 21.4.1993

Re: i love nessynka mucq mucq

yeeeeees..I love Nessynkaaa *14* *14*
  • vananneh

....

čauky holky nechcete se přihlásit do SONCelebrita??:) vanessiiik.blog.cz
    • cool.girl.love

Re: ....

jo jáse třeba přihlásim to je jedno!!
      • kajuska4

Re: Re: ....

jj ja taky *3* *3*
        • vananneh

Re: Re: Re: ....

díky holky *3*
  • ?

čauvec holky! o čem se budem bavit?? *7*
    • kajuska4

Re: ?

cauky o Nessy *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: ?

OKAY kajush a klarush už to ví holky to jsem zase já a.verunka, pussycat_Dolls,... atd nechcou se mi vypisovat je všechny *15*
        • cool.girl.love

Re: Re: Re: ?

jj supeer je super že už máte tolik profílu aspon bude mít nessy nejvíce fans a předběhne mileynu citrusovou!!! *15* *15* *15* *15* (nebo vy ji máte ráda??)-já ne pro mě je jen nessy!
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ?

lol cytrus ja ju nenavidim prome je taky jenom NESSYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • cool.girl.love

Re: Re: Re: Re: Re: ?

*15* *15* *15* jj i love nessy *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit