-
Halloween
Ako ste si užily Halloween? *3* -
-
Re: Halloween
ja jsem ho neoslavovala nejak mno -
-
Re: Re: Halloween
j přesně... já taky ne
-
-
-
??
budeme kecat? -
-
Re: ??
a o čem?? -
-
Re: Re: ??
o Nessy *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
fšichniii
holky určitě fšicí hlasujteeeeeeeeeee upe fšicíííí nessy musí vyhrááááááááát pllls hlasujte taddyyyk http://selenagomezweb.blog.cz/0911/ selaward-kdo-je-nejlepsi-hlasujte-v -ankete musí nessy vyhrááát páč ona je neeeeeeeeeeeejjjjjjjj *14* jjjjjjjj *14* jjjjjjjj *14* jjjjjjjjjjjjjjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
SELAWARD
Soutež už je v plném proudu:):) Ted stačí jenom hlasovat pro svého oblíbenou star!!! Tak HLASUJ!!!
na www.selenagomezweb.blog.cz -
-
Re: SELAWARD
to je jasnýý hlasuju pro NESSY *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: SELAWARD
Já takyy !!!
Nessy je nééj *14* -
-
Re: Re: Re: SELAWARD
já takýýýýý *3* -
-
Re: Re: Re: Re: SELAWARD
Copak děláš ?
-
-
-
-
-
x*
Čuský, holky x)
Jak se máte ? -
-
Re: x*
ahojky!dcl to de sice se musim kouknout jestli nemáme úkol ale zato sem dneska dostala dvě 1 z čj(nojoo tak i 3 z čj:D Ale jedničky sou hezčí ty dvě:D) -
-
Re: Re: x*
Jj já good xD
JÁ sem bohužel dostala 4 z fyziky xD né že bych byla tak blbá ale sem měla okno *1* -
-
Re: Re: Re: x*
čauky..já jsem tu novááá a moc miluju Vanessku prvně se mi líbila Ashleyna ale zhusila se mi bléééééééééééééééééééééééééééééééé *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* hnus.. -
-
Re: Re: Re: Re: x*
Seš na tom stejně *3* -
achoj už jsem si tě přidala *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: x*
jj.. *3* -
ahojky super dalšíí new peoplee!:D lidíí to je super je tu už 7001 komentůů! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Re: Re: Re: x*
já si to dycky eště čtu ze sešitu o přestávce ale začnem psát a já vim prostě...víš co *15* *15* -
-
xo.nessa.team.xo:
Jasně to samí co já xD *15* -
-
*15* *15*
-
-
-
-
-
Re: x*
čauky já dobře a ty?? *3*
-
-
jooj
jooooj Nessinka zase klesa. *16* -
-
Re: jooj
*16*
ách jo...x( -
jj *9* *9* *9* -
*9* -
-
Re: Re: jooj
co??Néééé Nessynkoo našeeeee *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* Sluníškoooooooooooooooooo ňuňuuuuuuuuuuuuuu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* já jsem vícc budu choditt prostě akorát jsem se musela připravit včera na písemku *9* *9* *9*
-
-
*16* *16* *16* *9*
-
-
new
ahoojte chodte na stranku oh-missvanesa.blog.cz a prečitajte si ten prvy članok...ta fotka je krasnučka -
-
Re: new
jj to je boziiiiiiii strankaaaaaaaaa *14* *14* *4* nadherna foteskaaaaaaaa *4* -
-
Re: Re: new
Slušinká jííííííí to až moccccccccc *14* *14* *14*
-
-
-
......
čauvec je tu někdo?? *7* -
-
Re: ......
cauky jaaaaa *1* -
-
Re: Re: ......
čauveeec mám new profiiil *1* o5 *15* (to jsem já a.verunka atd všechno se mi nechce vypisovat *15* ) -
-
Re: Re: Re: ......
jj asik si pujdu taky udelat *15* *15*
-
-
-
-
Nechápu !!
Jak můžou lidi srovnávat Vanessu a Ashleynu T. Nessa je 100x hezčí!!
Není to žádná platická barbína !!
Mno já nesnáším Ash xD
*16* *16* -
-
Re: Nechápu !!
jj ja ju taky nenavidim *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Nechápu !!
jj aj ja *9* *9* *9* *9*
-
-
-
Emily
Hi I´m Emily. No Emily Osment *13* My favourite celebs is Vanessa Hudgens. She is best *14* My friend is Klaudia(nessa-forever).I am from America. I love Vanessa Hudgens *14* How are you? -
-
Re: Emily
Hello!:)I am fine thank´s and you?:) -
-
Re: Re: Emily
I am fine. -
-
Re: Re: Re: Emily
hi..oh..good.. *3* *3*
-
-
-