-
áá
áá doufam že monča nevypadne!! *14* -
-
Re: áá
chjooo já nechcu aby vypadlaaaa já bych asi skočila z voknááááá :@ holky já se jdu dívat a jdu jí držet placeeeeeeeeee -
-
Re: Re: áá
jooo postoupilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *14* *14* *14* juchuuuuuu -
-
Re: Re: Re: áá
jjjjjjjjjjjjj *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
jj MONI MUSIS POSTOUPITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT *3* *3* -
tyjo už je zase v tý čekárně *9* *9* -
-
Re: Re: áá
JJ SAKWA *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: áá
*9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: áá
POSTOUPILÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!! !! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: áá
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii *14* iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ii
-
-
-
-
-
-
heeeeej
heeeeeeeeej u pizdalky nás pomlouvaj!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* a nessu taky!!! *16* *16* *16* *16* *16* tak to teda ne teď tu maj něco ode mně!: Sou to kurvy který neumí psát nic jinýho než Ashley is best a je tu někdo? umí hovno a pizdalka je hnusná bazbína která chodí každo denně na plastiku!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: heeeeej
rvaaaaaaaaaaa..j presne kdyz Nessy a nas pomlouvaji tak je asik nejak budeme taky pomlouvat ASHLEYNA JE DEVKA PLASTIKANTKA KUWAAAAA A VSECKO MOZNYYYYYYY A NENI BEST *9* *9* *9* BARBIENA JSEM VIDELA FOTKU JAK JE CELA RUZOVA TO UZ AJ MOJE MAMKA JE NORMAL ONA JE TAKY BLONDYNA A NENOSI VSECKO RUZOVYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *16* YYYYYYY *16* YYYYYYYYY *8* YYYYYYYYYYYYYYYYYYY *9* YYYYYYYY *9* YYYYYYYYYYY BLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ -
-
Re: Re: heeeeej
ááááááááááááááááá přočč?? to dělajííí jsou to husy pitomí a chovaaaaaaj se jak oslíííííí prdeleeeee!!!nechápuuuuu že je to bavííí urážet Nessy a daj pokoj!!!už konečně!!ta ashleyna=pizdalka je hnusná krááává která zpívá jak štetka...fuuuuuuuuj je hnusná ruužovoučká barbie..která nic neumí...........fuj !!!
Nessynka je 10000000000000000000000000000000000 000000000000000000000000000%lepší ! -
-
Re: Re: Re: heeeeej
jj presne Nessynka-Pusinka toho dokazala mnohem vicccc a je hezci nez ta blondata paruka *9* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: heeeeej
jj a jak my sme vymysleli nessynka pusinka tak oni se hned opičily!!!!!!!!!!! *8* *8* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: heeeeej
jj presne mas prawdu o Nessy maji vsici zajem dokonce v moji parte kluci jsou tu aj zaregistrovani pomohla jsem jim aj z loginama aj KLaruscin bracha (klaruska44)Nessy miluje *3* *3* *3* *3* *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: heeeeej
jjj holky nessynka pusinka je daleko hezčí než ashleynka pusina chacha...jo a oni se hned opičí...
a co holky nessy je krásnější a i kluc o ni mají větší zájem...aq kdyby se ashleynka neobarvila možná by byla o trošku hezčí mno ae jak je blondatáááá vuuuuuuuubec jí to nesluší....(asi si myslela že o ni bude větší zájem)..ae spíš vypadá jak VYBLITÝ ZELÍ!!!!!chacha!!!fuuuj ....
Nessynka Pusinka....tak je to správně!
-
-
-
-
-
-
??
Ajoj to jsem ja kajuska4 *15* -
Nee!
Néé,Ashley předehnala Vann v počtu fanoušků! *5* Néé,to nesmíme dopustit! *9* PŘIDEJ SE! *16* -
-
Re: Nee!
jj *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Nee!
jo už mám 3 profil a všude mám přidanou nessy a nikde ashley...nesynka je lepší!
-
-
-
jste super!
ahoj holky to jsem já cool.girl.love a založila jsem si newky profilek.. vanesskaa.hudgens a hned sem si přidala nessynku...(aby měla nejvetší fanklub)..tak si mě přidejte do přátel ju?mno jdu pokračovat páč je fakt zábavný si dělat profily..
Jste super holky víte to?? -
-
Re: jste super!
jj prome jste taky super holky vsici s kym si tu pisu ze bych sla taky na profilky *15* asik jj *15* -
-
Re: Re: jste super!
ještě že nejsem v tej partě u ashley neříkám že je špatná ale jsem ráda taky s váma holčiny *14* *14* *14* *14* i love nessynkaaaaa *14* a *14* a *14* a *14* právě poslouchám make you mine a vy děláte co holčiny?? -
-
Re: Re: Re: jste super!
ahoj tak už mám 3 profíílek moc mě to byví mno a tek poslouchám sneakernight tý písničky se nemužu nabažtit....je nejelepší....nessy je nejlepší!
-
-
ještě že nejsem v tej partě u ashley neříkám že je špatná ale jsem ráda taky s váma holčiny *14* *14* *14* *14* i love nessynkaaaaa *14* a *14* a *14* a *14* právě poslouchám make you mine a vy děláte co holčiny?? -
joo to je super..já jdu dál zakládat... *14* I love Nessy *14* *14*
-
-
Re: jste super!
achoj jj my s vananneh a kajuskou4 máme taky new profilky *3*
-
-
kajuska4
ajoj to jsem ja kajuska4 *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: kajuska4
jj to už vím po icku *1* *3* *15* -
-
Re: Re: kajuska4
já si projíždím fšecky profily mno... *1* -
-
Re: Re: Re: kajuska4
jj *15*
-
-
-
Re: kajuska4
super *3* *3* *3* *3*
-
-
čauyk:D
čauky tady je vananneh,nessynka_hudgens a hudgens!:D Tady je muj new profil trošku se s tim xo opičim po verče snad neva:D:D -
-
Re: čauyk:D
nn neva *3* hlavně že má nessynka o jednoho človíčka víc fanoušku *15* -
-
Re: Re: čauyk:D
já si tě přidám jo ?? na všech 7 profilůů... ježiš to bude doba *1* -
-
Re: Re: Re: čauyk:D
ja taky *1*
-
-
-
-
ahoj
ahooj promiňte že nepíšu ale já sem poslední dobou neměla náladu psát sem:D jinak sem vananneh kdyby ste zapoměli že mam tenhle profil:D:D Asi si založim další:D:D:D -
-
Re: ahoj
jj to neva *3* no mám ted taky novej dokonce dva a založím si zítra ještě a pak ještě dokud nebudu jich mít deset *15* ale na tebe kajush nemám lol *15* -
-
Re: Re: ahoj
ale mas *15* *15* ze bych si taky udelala jdu na to cekyte musim vymislet login *15* -
-
Re: Re: Re: ahoj
okaay *1*
-
-
-
Re: ahoj
jj;-) ja asik taky..ty jo ja jich asik mam 20 *15*
-
-
plakat!!!!!!!chci!!!
Taky by už konecne mohli dat do brava nebo nekam jinam plakat nessy uz tam dlouho nebyla:( *9* *9* -
-
Re: plakat!!!!!!!chci!!!
Jj taký chci xD
Now tam furt dávaj nějaký co se mi vůbec nelíbí *1* -
-
Re: Re: plakat!!!!!!!chci!!!
jj presne bud tokio nebo ewu nebo mileynu no fujj..nebo jeste dokonce roberta *9* -
-
Re: Re: Re: plakat!!!!!!!chci!!!
jo !!!!!!! robert nebo stmívaní sou tam furt a nessy nikde... a ted v tom bravu bile miley ta je tam taky furt boze!!!! dyt Nessy je mnohem lepsi a hezci nez ona!!!!!! *10* ......!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: plakat!!!!!!!chci!!!
jj rpesne ja jsem mileynu uplne ale uplne rozskrtalaaaaaaa *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: plakat!!!!!!!chci!!!
*15* *15* *15* *15* -
*ústřižky -
*15* *15* -
když měla jedna kamí narozky oslavu tak sem tam byla a tam fšicí maj rádi nessy a nemaj ashley a tam měla tunu časáků lde byla ashleyna plakáty fšcko a my jsme tam celou (skoro celou) oslavu šmikaly papírkyy *15* a jednou jsme musely jít vynést koš no dokonce dva páč jme dali třeba z jednoho obrázku ustřážky do jednoho koše a pak ten zbytek do druhýho aby to už nikdo nepokládal *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
ja takyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy chcu plakatttttttttttttttttttttttttttttt ttttttttttttttttttttttttttttttttttt ttttttttttttttttttttttttttttttttttt ttttttttttttttttttttttttttttttttttt tttttttttttttttttttttttttttt *3* -
jj to nebyla... *9*
-
-
.....
Vanessku mám opúravdu moc ráda. Skwěle zpívá, hraje a je mocky krásná. Chtěla bych vypadat jako ona!!!! I LOVE NESSY!!!!!! *14* *14* *14* *14* JO A NEVITE NĚCO O TOM že prý pracuje na novém CD. Díky. kdyžtak napište na vzkazy:) *14* *14* *14* *14* -
-
Re: .....
jj je vážně sqělááá *14* *14* *14* já možná budu trošku vypadat jako ona teď ale tak ubec nevypadám mám hnědý vlasy po ramena ae nechám si je narůst a mamka mi dovolila si nabarvit vlasy na černo nebo na takovou hodně tmavě hnědou která vypadá jako černá skoro to se domluvíme až pak ale až mi odroste melír si je mužu nabarvit... no prý bude natáčet svoje cd až dotočí sucker punch a beastly tak nwm kdy to bude... -
-
Re: Re: .....
jo, me taky mamka dovoli si nechat nabarvit na tmavo:) kdyz sem ji ale rekla poprvy ze se chci obarvit na tmavo jako Nessy tak sem si myslela ze me zabije....ale to premlouvani se mi vyplatilo:) jenze ja nemam zas tak dlouhy vlasy.....mam je asi jako Nessy v HM2 ale uz se strihat nebudu!!!!I LOVE NESSY....si nejlepšíííííííí!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: .....
jj přesně já asi taky ja v hsm 2 přesně a už si je stříhat nebudu abudu si je vlniittt *15* -
-
Re: Re: Re: Re: .....
jj ja si je taky vlnim *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .....
to jsem já jo vany-hudgens-love abys neřekla že ti tu někdo odepisuje upe cizí *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: .....
já si dneska je budu dělat copánky když si udělám malý copánky tak to nejsou ty vlany jak má van ae když si udělám větší copy tak už je to ooookaaay :D
-
-
-
Re: Re: Re: .....
jj... *3* ja je mam asik dlouhe v hsm 3 JAK nessyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Re: Re: .....
ale nwm jestli nemám blbý zdroje *15*
-
-
Re: .....
jj ja taky NESSYYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* jj pracuje na new cddddddd *3* *3*
-