-
tak hele
tak hele já lovezanesska jsme si přidaly ash.jste trapný jak pořád nadáváte že simca2 je blbá je super a s tímm I love nesssssssssssssssyyyyyyyyyy. -
-
Re: tak hele
hlavně že ty to sem píše taky: i love nessynkaaaaa *14* *14* a takhle já to sem taky občas písnu a nwm co ti zase je?? dřív si byla v pohodě klidně si ash přidej mě je to jedno je hlavní žhe má na hlavní nessyu nic víc jo a o simce2 sem nic neříkala!! -
-
Re: Re: tak hele
si divna fakt *13* *5* -
-
Re: Re: Re: tak hele
ale vanessu mám ráda.já jenom aby ste na mě neřvaly proč mám ash a lovezanesska taky -
-
Re: Re: Re: Re: tak hele
ttj víš že já (možná nevíš mno :D) od tej hádky s vananneh se radši už moc do ničeho nepletu - říkám moc ( to že napíšu taky pár slov není už nadávání - pro mě) takžhe bych ti nenadávala... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tak hele
to myslíš tu hádku s tim názorem?? *15* *15* eště že už to skončilo *15*
-
-
-
-
*máš, nessynku -
nemyslím tebe -
-
Re: Re: Re: tak hele
tak řekni kdo to říkal??
-
-
-
-
Vanessa a Selena
Vanessa a Selena jsou pro mě úplně úžasný... *14* -
dalšííí
achojky to jsem jááá verčaaaa - a.verunka, pussycat_dolls, vany-hudgens-love, nessynka_hudgens, xo.vanessa_stella.xo, hook_it_up no a doufám že sem na něco nezapoměla ae asi neee *1* *15* -
dalši profilek:D
Ahojky,to jsem ja Vanesska77,já mám novej profilek *14* pro nessynushku-aby mela co nejvic fan *14*,jo a zrusila jsem si nessy-adherence-fan *15* -
-
Re: dalši profilek:D
okaay přidám si tě *3* -
-
Re: Re: dalši profilek:D
jj oki *5* -
-
Re: Re: Re: dalši profilek:D
přemýšlím... že bych si šla udělat ještě jeden ať jich mám 7 *1* a zítra si možná založím další a další a další až do desítky *1* ale slibuju že až jich budu mít deset tak si ne moc často budu zakládat nový profílky *15* jen ať má nessynka víc fanouškůů *14* víš jak bych chtěla top osobnosti?? aby nessynka byla první, monika bagárová druhá, třetí by byl michael jackson, pak by byla nicole scherzinger, pak rihanna, pak stella hudgens, pak zac efron, eva longoria parker, angelina jolie, emily osment a pak... no jo to už jich je vlastně deset že?? no tak takhle bych chtěla žebříček top osobností... takhle by to bylo spravedlivýý *15* nessynka na prvnííím *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: dalši profilek:D
já bych to chtela takhle *15* :1.Nessy 2. Miley Cyrus 3.Zac Efron 4.Michael Jackson 5.P!nk 6.Tyson Ritter *14* (zpevák skupiny The all american rejects) 7.Martin Chodúr 8.Selena Gomez 9.Demi Lovato 10.Nicole Sherzinger *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: dalši profilek:D
Hele tak já jdu,papa *4* I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: dalši profilek:D
ttj *3*
-
-
-
-
-
-
?
ahojky fšicí píšící na týhle diskusiiii! je tu někdoo *7* -
-
Re: ?
ahojky,jj ja *4* -
-
Re: Re: ?
achoj
-
-
-
.....
Ajoj je tu nekdo *7* I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* *14* *14* -
-
Re: .....
ahojky já jsem tady love Vanesska *14* *14* -
-
Re: Re: .....
cauikkkkk -
-
Re: Re: Re: .....
ahojky jak se máš? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: .....
jj dobre a ty? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: .....
jj ja jdu zase ven taky paaaaaaa
i love nessynka pusinkaaaaaaaaaaaaaaaaaa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
tak já musim na oběd tak zatim pp.........WE LOVE NESSYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
*3* -
taky *3*
-
-
-
-
-
-
nej
vaneso ja te zboznuji od malicka *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: nej
ja taky *14* -
-
Re: Re: nej
aj jaaaaa zeru te NESSYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYY *14* YY *14* YYYYYYY *14* YY *14* YYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYY -
-
Re: Re: Re: nej
jj ja takyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Re: nej
ja ju taky zboznujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *14* uu *14* *14* uuuuuu *14* uuuuuuuuuuuuuuuu *14* uu *14* uuuuuuu *14* uuuuuuuuuuu
-
-
další mno :D
čauky holky to jsem já Verča - pro ty kdo neví tak nessynka_hudgens, a.verunka, pussycat_dolls, vany-hudgens-love, xo.vanessa_stella.xo a... myslím že už jsou všechny *15* to víte holky... nakazily jste mě s tým děláním profílků *1* *1* -
-
Re: další mno :D
jé ty máš ae hodně profilu....mno asi si je začnu dělat taky...je to zábava...mno a nessynka byde mít více fans..juuuukyyy.. *14* I LOVE NESSY -
-
Re: Re: další mno :D
jj *1* -
-
Re: Re: Re: další mno :D
*4* -
-
Re: Re: Re: Re: další mno :D
jdu na to holky potom vám dám vědět jaký mám ju?papa!Nessy je neeeeej! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: další mno :D
uplne stul cely. jsem si tam dala obrazky *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: další mno :D
jj *3* I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYY *14* *14* *14* ted jsem si vyzdobila cely pokoj NESSYNKYYYYY *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
Mrkněte
Sorry,že otravuju.Mrkněte na web:http://miley-montana16.blog.cz/ -
-
Re: Mrkněte
hm -
-
Re: Re: Mrkněte
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
-
-
-
Ahoj
Ja už musím Bye Bye -
-
Re: Ahoj
ty jo *1* to je jak naschvál... když tadyk jste všicí tak já tu nejsem a když tu jsem já tak tu zase nikdo není *15* dobrý mno... *15* -
-
Re: Re: Ahoj
přesne u mě je to taky tak nic si z toho nedelej!
-
-