Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anisek285

tak hele

tak hele já lovezanesska jsme si přidaly ash.jste trapný jak pořád nadáváte že simca2 je blbá je super a s tímm I love nesssssssssssssssyyyyyyyyyy.
    • nessynka_is_best

Re: tak hele

hlavně že ty to sem píše taky: i love nessynkaaaaa *14* *14* a takhle já to sem taky občas písnu a nwm co ti zase je?? dřív si byla v pohodě klidně si ash přidej mě je to jedno je hlavní žhe má na hlavní nessyu nic víc jo a o simce2 sem nic neříkala!!
      • kajuska4

Re: Re: tak hele

si divna fakt *13* *5*
        • anisek285

Re: Re: Re: tak hele

ale vanessu mám ráda.já jenom aby ste na mě neřvaly proč mám ash a lovezanesska taky
          • nessynka_is_best

Re: Re: Re: Re: tak hele

ttj víš že já (možná nevíš mno :D) od tej hádky s vananneh se radši už moc do ničeho nepletu - říkám moc ( to že napíšu taky pár slov není už nadávání - pro mě) takžhe bych ti nenadávala...
            • hudgens

Re: Re: Re: Re: Re: tak hele

to myslíš tu hádku s tim názorem?? *15* *15* eště že už to skončilo *15*
      • nessynka_is_best

*máš, nessynku
      • anisek285

nemyslím tebe
        • nessynka_is_best

Re: Re: Re: tak hele

tak řekni kdo to říkal??
  • selenka.1

Vanessa a Selena

Vanessa a Selena jsou pro mě úplně úžasný... *14*
  • nessynka_is_best

dalšííí

achojky to jsem jááá verčaaaa - a.verunka, pussycat_dolls, vany-hudgens-love, nessynka_hudgens, xo.vanessa_stella.xo, hook_it_up no a doufám že sem na něco nezapoměla ae asi neee *1* *15*
  • nessynushka

dalši profilek:D

Ahojky,to jsem ja Vanesska77,já mám novej profilek *14* pro nessynushku-aby mela co nejvic fan *14*,jo a zrusila jsem si nessy-adherence-fan *15*
    • Re: dalši profilek:D

okaay přidám si tě *3*
      • nessynushka

Re: Re: dalši profilek:D

jj oki *5*
        • Re: Re: Re: dalši profilek:D

přemýšlím... že bych si šla udělat ještě jeden ať jich mám 7 *1* a zítra si možná založím další a další a další až do desítky *1* ale slibuju že až jich budu mít deset tak si ne moc často budu zakládat nový profílky *15* jen ať má nessynka víc fanouškůů *14* víš jak bych chtěla top osobnosti?? aby nessynka byla první, monika bagárová druhá, třetí by byl michael jackson, pak by byla nicole scherzinger, pak rihanna, pak stella hudgens, pak zac efron, eva longoria parker, angelina jolie, emily osment a pak... no jo to už jich je vlastně deset že?? no tak takhle bych chtěla žebříček top osobností... takhle by to bylo spravedlivýý *15* nessynka na prvnííím *14* *14* *14* *14* *14*
          • nessynushka

Re: Re: Re: Re: dalši profilek:D

já bych to chtela takhle *15* :1.Nessy 2. Miley Cyrus 3.Zac Efron 4.Michael Jackson 5.P!nk 6.Tyson Ritter *14* (zpevák skupiny The all american rejects) 7.Martin Chodúr 8.Selena Gomez 9.Demi Lovato 10.Nicole Sherzinger *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: dalši profilek:D

Hele tak já jdu,papa *4* I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • nessynka_is_best

Re: Re: Re: Re: Re: dalši profilek:D

ttj *3*
  • ?

ahojky fšicí píšící na týhle diskusiiii! je tu někdoo *7*
    • Re: ?

ahojky,jj ja *4*
      • Re: Re: ?

achoj
  • kajuska4

.....

Ajoj je tu nekdo *7* I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* *14* *14*
    • macik77

Re: .....

ahojky já jsem tady love Vanesska *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: .....

cauikkkkk
        • macik77

Re: Re: Re: .....

ahojky jak se máš? *4*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: .....

jj dobre a ty?
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: .....

jj ja jdu zase ven taky paaaaaaa

i love nessynka pusinkaaaaaaaaaaaaaaaaaa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • macik77

tak já musim na oběd tak zatim pp.........WE LOVE NESSYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • kajuska4

*3*
            • macik77

taky *3*
  • nattinka

nej

vaneso ja te zboznuji od malicka *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14*
    • katy_kiki

Re: nej

ja taky *14*
      • zacavanessa

Re: Re: nej

aj jaaaaa zeru te NESSYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYY *14* YY *14* YYYYYYY *14* YY *14* YYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYY
        • kajuska4

Re: Re: Re: nej

jj ja takyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: nej

ja ju taky zboznujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *14* uu *14* *14* uuuuuu *14* uuuuuuuuuuuuuuuu *14* uu *14* uuuuuuu *14* uuuuuuuuuuu
  • další mno :D

čauky holky to jsem já Verča - pro ty kdo neví tak nessynka_hudgens, a.verunka, pussycat_dolls, vany-hudgens-love, xo.vanessa_stella.xo a... myslím že už jsou všechny *15* to víte holky... nakazily jste mě s tým děláním profílků *1* *1*
    • cool.girl.love

Re: další mno :D

jé ty máš ae hodně profilu....mno asi si je začnu dělat taky...je to zábava...mno a nessynka byde mít více fans..juuuukyyy.. *14* I LOVE NESSY
      • Re: Re: další mno :D

jj *1*
        • kajuska4

Re: Re: Re: další mno :D

*4*
          • cool.girl.love

Re: Re: Re: Re: další mno :D

jdu na to holky potom vám dám vědět jaký mám ju?papa!Nessy je neeeeej!
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: další mno :D

uplne stul cely. jsem si tam dala obrazky *14* *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: další mno :D

jj *3* I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYY *14* *14* *14* ted jsem si vyzdobila cely pokoj NESSYNKYYYYY *14* *14* *14* *14* *14*
  • Mrkněte

Sorry,že otravuju.Mrkněte na web:http://miley-montana16.blog.cz/
    • Re: Mrkněte

hm
      • kajuska4

Re: Re: Mrkněte

Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
  • nessa-forever

Ahoj

Ja už musím Bye Bye
    • Re: Ahoj

ty jo *1* to je jak naschvál... když tadyk jste všicí tak já tu nejsem a když tu jsem já tak tu zase nikdo není *15* dobrý mno... *15*
      • cool.girl.love

Re: Re: Ahoj

přesne u mě je to taky tak nic si z toho nedelej!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit