Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :(

AHojky holky,hele sry že jsem tu včera nebyla ale nešel nám celej den net,tak fakt sry,jo a psala mi simona2..Nejaký žgrydy *3* *3* *3*
    • kajuska4

Re: :(

cauky....jj
      • Re: Re: :(

hm ale já se tu ukážu.a navíc nessyy mám radši než ash
        • Re: Re: Re: :(

hmmm to je hodne videt,hlavne kdyz nas branis pred jejima fans!
          • Re: Re: Re: Re: :(

kámšky. jsou to.
            • Re: Re: Re: Re: Re: :(

víš anisku my jsme te mely rády jako jednu z Nessynek,ale ty jsi přešla k "ashleynkám"..
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: :(

ja uz ti taky neverim anisku

to je dobre,jen ti chci rict ze ja s Anet(vananneh) ti uz neverime!

jo jenže už mńemám slov.

a my ne?co jsme teda my?se nediv kdyz nas takhle zradis a my te tu pak nechceme!

ahojky,jak jsme vcera byli v tom kine tak ja jsem najednou videla ten Zanessy parfem a byl kraaaaasnej,skoda ze uz ho necejtim *9*
        • kajuska4

Re: Re: Re: :(

aha...me to tak strasne voniiiiiiiii..... *14* *14* ja si ho preju na narozkyyyy *3* *3* *14* *14* I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14*

a presne,I LOVE NESSYNKA 4EVER,AZ MI BUDE 50 TAK STEJNE BUDU FANYNKA NESSY,NE JAKO ANISEK KDYZ NEUMI FANDIT,AT NIKOMU NEFANDI KDYZ JI HNED NEKDO NASTVE A ONA SI REKNE ZE UZ TOMU KOMU FANDI ON FANDIT NEBUDE,TO MI PRIDE JAKO HODNE PODRAZACKY *9*
            • kajuska4

jj presne ja budu Nessy mit furt rada a nikdo my to neprekazi to nikdy *13*

jj ja taky,sice je mam az v unoru ale pockam si *14* *14* *14*
            • kajuska4

Ja jsem takdy dopredu dostala mobil,boty a mykinu no nwm ja si vzdycky neco napisu nebo reknu a distanu s teho bud pulku takze ja nwm jak to bude ted tatka me koupi asik noteebok a tu hru nwm presne a od mamky neco o Nessyyyy *14* *14* *14* *14*

*1* ..já si preju.....nejaky obleceni,no ja uz jsem dostala mobil,boty a mp4(4000) takže toho už moc neodstanu *4* ..Tim myslim od rodičů *3*
            • kajuska4

ja si preju neco o Nessy na Vanoceee *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* a notebook a hru the sims 3 hodne toho ted jsem na notebooku u stryca a zachvilku pojedu dom a budu na svem takzexD asik tak v 8 odjedeme jeste ze stryc tu neni jinak bych tu byla 10Minut *1*
            • vananneh

a co Vánoce?:)
    • Re: :(

holky pojdte si pls tady psat,at nam nessy zas neklesne *9*
    • Re: :(

zaprví simca2 je usper a za druhý koho to zajímá

ja jsem se te na tvuj nazor neptala tak mi polib
        • kajuska4

Re: Re: Re: :(

uz asik nejsi moje kamoska anisku nechodis sem psat chodis za nema a na nas kasles.. *16* *8*

přijdete o dálšího fandu ale jak chcete
            • kajuska4

A NO A CO JAKO ZE PRIJDEME O DALSIHO JA SI MUZU ZAVOLAT DALSI KAMOSKY S MOJEHO MESTA A ONI SI UDELAJI NEW PROFILKY A NESSY BUDE MIT VIC FANDU NEBO JA SI JICH MUZU UDELAT JA JICH MAM UZ TAK 20 TAKZE *5*
            • kajuska4

ale jsem vubec nepises chapes to to nas stve vzdycky si sem psala a ted H.O.V.N.O N.E.P.I.S.E.S S.E.M *13*

lepší mít o jednoho fandu mín,než o jednoho podrazáka víc!
        • Re: Re: Re: :(

No hurá konečně někdo normal.musíte psat více tady než na icq a jestli už se s mnou necgcete bavit tak já se neposeru ale vanessu mám ráda
  • anet2106

Podpořte Zanessu

Podpořte Zanessa v soutěži - podrobnosti: www.vanesska-zac.blog.cz
    • kajuska4

Re: Podpořte Zanessu

jj uz jsem Nessy podporilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • cool.girl.love

....

viděly jste ajk nás(nessy) pomlouvají ... to je hrozný!!!!ýááááááá nesnáším ashleynu pizdalku a fans pizdale !!!! *10* *10* *10* *10* jsou hnusní a zákeřní....a nemají rádi nessy

i love nesy!!sluníčko naše! *14*
    • kajuska4

Re: ....

jj presne taky je nenavidim aj pizdalku nenavidim *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *8*

I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nessynka_v_hudgens

....

ahoj holčiny...jsou nejaké novinky o naší milovanééé nessynce??jinak I LOVE NESSY
    • vananneh

Re: ....

myslim že ne ale koukni na tuhle stránku tam koukam na novinky já:)) nessahudgens.org

I LOVE NESSYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • miley_destine

Re: Re: ....

ahoj holky nessa jetaky skvěláááá.... *14* *14* *14* má dobrý písničky...a v hsm je neeej!!
        • kajuska4

Re: Re: Re: ....

jj..I LOVE NESSY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
          • miley_destine

Re: Re: Re: Re: ....

i love nessy and miley olky nemáte nějáke fotky kde e miley s nessy?nebo kde je mužu najít?
            • vananneh

Re: Re: Re: Re: Re: ....

zadej si na google miley a vanessa a dej to na obrázky tam určitě něco najdeš:))
  • vananneh

holky

HOLKY PROSÍÍÍM HLÁSLI BYSTE PRO MĚ??SEM TAM JAKO VANESSIIIK:) http://photo-graphic-shoot.blog.cz/ 0911/vgs-03-finale
    PROSÍÍÍM:)P
    • kajuska4

Re: holky

hlasla jsem ti *4* *3*
      • vananneh

Re: Re: holky

děkuji:))
  • vananneh

čauky

čauky holky po 100 letech sem změnila fotku *15* *15* ale je tam nessyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14*
    • katy_kiki

Re: čauky

Krásná fotka *15*
    • kajuska4

Re: čauky

cauky jjj *15*

I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* Y *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kajuska4

valíím

tak ja valim ahojikkkkkkkkkkk Nessyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* dobrou noc at se ti zdaji hezoucke snyyyyyyyyyyyyy *14* *14* mucq sluniskooooooooo *14* *14*
  • kikinushkaxd

kikiss11

ahojik to sem ja kikiss11...udelala sem si new profil kuli NESSYNCE *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: kikiss11

cauky jj *5* *5* *5*
      • princess_lucinkaa

Re: Re: kikiss11

Ahoj...Je tady ještě někdo? :o) *7*
        • kajuska4

Re: Re: Re: kikiss11

cauky jaaa
          • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: Re: kikiss11

Ahoj Kajush...tady hlasuj pro Nessynku http://www.askmen.com/specials/2010 _top_99/ je v tom ACTRESSES :o) a neni tam ani Ahleyna v top 99 žen :o) a Nessy tam je =o* ♥♥
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: kikiss11

jj to je jasny pro nase slunisko bych hlasovala furt dokolaaa protoze je MUCQQQQQQQQQQ

*14* *14* *14* *14* *14* *14*
              *14* *14* *14* *14*
              a AshleyNA neni zena ale chlap takze bude ve chlapech *15* *9* *1*
  • vananneh

ahoj

ahoj holky ste tu??^^
    • kajuska4

Re: ahoj

Ajoj jááá *5*
  • 21.4.1993

.......

ahoojky..nevite nekdo kdy vyjde Nessynino oficialni 3.CD?? *4* *4*
    • Re: .......

prý ho bude natáčet přístí rok ale datum nwm...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit