-
:(
AHojky holky,hele sry že jsem tu včera nebyla ale nešel nám celej den net,tak fakt sry,jo a psala mi simona2..Nejaký žgrydy *3* *3* *3* -
-
Re: :(
cauky....jj -
-
Re: Re: :(
hm ale já se tu ukážu.a navíc nessyy mám radši než ash -
-
Re: Re: Re: :(
hmmm to je hodne videt,hlavne kdyz nas branis pred jejima fans! -
-
Re: Re: Re: Re: :(
kámšky. jsou to. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :(
víš anisku my jsme te mely rády jako jednu z Nessynek,ale ty jsi přešla k "ashleynkám".. -
ja uz ti taky neverim anisku -
to je dobre,jen ti chci rict ze ja s Anet(vananneh) ti uz neverime! -
jo jenže už mńemám slov. -
a my ne?co jsme teda my?se nediv kdyz nas takhle zradis a my te tu pak nechceme!
-
-
-
-
ahojky,jak jsme vcera byli v tom kine tak ja jsem najednou videla ten Zanessy parfem a byl kraaaaasnej,skoda ze uz ho necejtim *9* -
-
aha...me to tak strasne voniiiiiiiii..... *14* *14* ja si ho preju na narozkyyyy *3* *3* *14* *14* I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
a presne,I LOVE NESSYNKA 4EVER,AZ MI BUDE 50 TAK STEJNE BUDU FANYNKA NESSY,NE JAKO ANISEK KDYZ NEUMI FANDIT,AT NIKOMU NEFANDI KDYZ JI HNED NEKDO NASTVE A ONA SI REKNE ZE UZ TOMU KOMU FANDI ON FANDIT NEBUDE,TO MI PRIDE JAKO HODNE PODRAZACKY *9* -
-
jj presne ja budu Nessy mit furt rada a nikdo my to neprekazi to nikdy *13*
-
-
jj ja taky,sice je mam az v unoru ale pockam si *14* *14* *14* -
-
Ja jsem takdy dopredu dostala mobil,boty a mykinu no nwm ja si vzdycky neco napisu nebo reknu a distanu s teho bud pulku takze ja nwm jak to bude ted tatka me koupi asik noteebok a tu hru nwm presne a od mamky neco o Nessyyyy *14* *14* *14* *14* -
*1* ..já si preju.....nejaky obleceni,no ja uz jsem dostala mobil,boty a mp4(4000) takže toho už moc neodstanu *4* ..Tim myslim od rodičů *3* -
ja si preju neco o Nessy na Vanoceee *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* a notebook a hru the sims 3 hodne toho ted jsem na notebooku u stryca a zachvilku pojedu dom a budu na svem takzexD asik tak v 8 odjedeme jeste ze stryc tu neni jinak bych tu byla 10Minut *1* -
a co Vánoce?:)
-
-
-
-
-
holky pojdte si pls tady psat,at nam nessy zas neklesne *9* -
zaprví simca2 je usper a za druhý koho to zajímá -
-
ja jsem se te na tvuj nazor neptala tak mi polib -
-
uz asik nejsi moje kamoska anisku nechodis sem psat chodis za nema a na nas kasles.. *16* *8* -
-
přijdete o dálšího fandu ale jak chcete -
-
A NO A CO JAKO ZE PRIJDEME O DALSIHO JA SI MUZU ZAVOLAT DALSI KAMOSKY S MOJEHO MESTA A ONI SI UDELAJI NEW PROFILKY A NESSY BUDE MIT VIC FANDU NEBO JA SI JICH MUZU UDELAT JA JICH MAM UZ TAK 20 TAKZE *5* -
ale jsem vubec nepises chapes to to nas stve vzdycky si sem psala a ted H.O.V.N.O N.E.P.I.S.E.S S.E.M *13* -
lepší mít o jednoho fandu mín,než o jednoho podrazáka víc!
-
-
-
No hurá konečně někdo normal.musíte psat více tady než na icq a jestli už se s mnou necgcete bavit tak já se neposeru ale vanessu mám ráda
-
-
-
-
Podpořte Zanessu
Podpořte Zanessa v soutěži - podrobnosti: www.vanesska-zac.blog.cz -
-
Re: Podpořte Zanessu
jj uz jsem Nessy podporilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
....
viděly jste ajk nás(nessy) pomlouvají ... to je hrozný!!!!ýááááááá nesnáším ashleynu pizdalku a fans pizdale !!!! *10* *10* *10* *10* jsou hnusní a zákeřní....a nemají rádi nessy
i love nesy!!sluníčko naše! *14* -
-
Re: ....
jj presne taky je nenavidim aj pizdalku nenavidim *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *8*
I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
....
ahoj holčiny...jsou nejaké novinky o naší milovanééé nessynce??jinak I LOVE NESSY -
-
Re: ....
myslim že ne ale koukni na tuhle stránku tam koukam na novinky já:)) nessahudgens.org
I LOVE NESSYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ....
ahoj holky nessa jetaky skvěláááá.... *14* *14* *14* má dobrý písničky...a v hsm je neeej!! -
-
Re: Re: Re: ....
jj..I LOVE NESSY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ....
i love nessy and miley olky nemáte nějáke fotky kde e miley s nessy?nebo kde je mužu najít? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ....
zadej si na google miley a vanessa a dej to na obrázky tam určitě něco najdeš:))
-
-
-
-
-
-
holky
HOLKY PROSÍÍÍM HLÁSLI BYSTE PRO MĚ??SEM TAM JAKO VANESSIIIK:) http://photo-graphic-shoot.blog.cz/ 0911/vgs-03-finale
PROSÍÍÍM:)P -
-
Re: holky
hlasla jsem ti *4* *3* -
-
Re: Re: holky
děkuji:))
-
-
-
čauky
čauky holky po 100 letech sem změnila fotku *15* *15* ale je tam nessyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: čauky
Krásná fotka *15* -
Re: čauky
cauky jjj *15*
I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* Y *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
valíím
tak ja valim ahojikkkkkkkkkkk Nessyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* dobrou noc at se ti zdaji hezoucke snyyyyyyyyyyyyy *14* *14* mucq sluniskooooooooo *14* *14* -
kikiss11
ahojik to sem ja kikiss11...udelala sem si new profil kuli NESSYNCE *14* *14* *14* -
-
Re: kikiss11
cauky jj *5* *5* *5* -
-
Re: Re: kikiss11
Ahoj...Je tady ještě někdo? :o) *7* -
-
Re: Re: Re: kikiss11
cauky jaaa -
-
Re: Re: Re: Re: kikiss11
Ahoj Kajush...tady hlasuj pro Nessynku http://www.askmen.com/specials/2010 _top_99/ je v tom ACTRESSES :o) a neni tam ani Ahleyna v top 99 žen :o) a Nessy tam je =o* ♥♥ -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kikiss11
jj to je jasny pro nase slunisko bych hlasovala furt dokolaaa protoze je MUCQQQQQQQQQQ
*14* *14* *14* *14* *14* *14*
*14* *14* *14* *14*
a AshleyNA neni zena ale chlap takze bude ve chlapech *15* *9* *1*
-
-
-
-
-
-
ahoj
ahoj holky ste tu??^^ -
-
Re: ahoj
Ajoj jááá *5*
-
-
.......
ahoojky..nevite nekdo kdy vyjde Nessynino oficialni 3.CD?? *4* *4* -
-
Re: .......
prý ho bude natáčet přístí rok ale datum nwm...
-