Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • katy_kiki

x)

Ahojký x)
    Je tu někdo ?
    Asik né co ?! xD
    I love Nessy *14* *15*
    • kajuska4

Re: x)

cauky..ja to jsem me se udelalo zlee jak neco rano a ted cucim na filmy xDxD v pocitaCu

I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YY *3*
      • katy_kiki

Re: Re: x)

Mně bylo taky blbě teď sem na blogu *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: x)

aha.. *3* *4*
  • vananneh

:D:D:DD:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D

héééééééj tak tohle je hustýýýýýýýýý *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* konečně ukázala svojí pravou tvář! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    http://rookery4.aviary.com/storagev12/2351000/2351422_bfab_625x625.jpg
    • Re: :D:D:DD:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D

Dyt je to original tak co delate *5* *1*
      • kajuska4

Re: Re: :D:D:DD:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D

*1*
        • emily.hudgens

Re: Re: Re: :D:D:DD:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D

*15* *15* *15* *15*
          • iloveselenkaanessynkazlatiska

Re: Re: Re: Re: :D:D:DD:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D

*15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* loll *15*
    • katy_kiki

Re: :D:D:DD:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D

Nemůůžu *15* *15* *15* *15*
      Jj to sedí xD
      • Re: Re: :D:D:DD:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D

hahááá loll ho,ky já sem spadla normálně ze židle ale fakt upe sem vybuchla smíchy a slítla jsem ze židle *15*
        • katy_kiki

Re: Re: Re: :D:D:DD:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D

Já málem taky *15*
        • kajuska4

*15* *15* *15* *15* *15* *15*
      • vananneh

Re: Re: :D:D:DD:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D

jj *15* *15* *15* *15*
        • kajuska4

Ty jo hustyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy *15* *15* *15* *15* a sedi ji toooo lollllllllll *15* *15* ja jsem to ukazala mamce a ona to je ashleyna?A JA ze jo to je a nova *15* a mamka vybuch chytla *15* *1* *1* *1* *1*
          • katy_kiki

Re: Re: Re: Re: :D:D:DD:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D

*15*
            • nessa-forever

Re: Re: Re: Re: Re: :D:D:DD:D:D::D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D

*15* *15* *15*
          • vananneh

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • :-)))))))))))))

Tak paaaaaaa Nessynky,ja padim ven,budu tu zitra a popisem tu 20 stranek *4* tak paaaaaaa I LOVE NESSYNKA,SHE IS BEST BEST BEST BEST BEST BEST BEST BEST BEST BEST BEST BEST BEST BEST BEST BEST BEST BEST BEST BEST *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • vanessavk

Re: :-)))))))))))))

ahoj *14*
      • kajuska4

Re: Re: :-)))))))))))))

jj paaa *14*
    • vananneh

Re: :-)))))))))))))

jj paaaaaaa *3* *3*

NESSY IS BEAUTIFUL,NICE,COOL,BEST, A EŠTĚ MNOHEM VÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍC *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • vanessavk

NE!

To neni Zac to je ten jej frajer *9* je škaredý je to scott
    • Re: NE!

ty jo holky ty "ashleynky" jasou tak hnusný... jo klidně prosím jsme krávy ale až po nich prosím ať si je nessa kráva ale až po tej jejich mileyně a ashleyněěěěěěěě *8* ale naše nessy není krávaaaa at si myslej klidně něco co není pravda... já jim v tom nebráním ale jsou tak hnusný... žhe kdyby tady byly tak já bych se asi neudržela asi bych jim vrazila nebo bych asi hooodně vybuchla a začla bych jim nadávat *8*
      • princess_lucinkaa

Re: Re: NE!

Asi tak no *16* *8* *8*
        • vanessavk

Re: Re: Re: NE!

jo ja ju trochu a trošičku poznám
          • vanessavk

Re: Re: Re: Re: NE!

*1*
      • Re: Re: NE!

jj ta Ashleynka24 nebo jak to je,je hroznaaaaaa,slovenska cuza(neberte to slovaci osobne) ale je to krava..a je ji 9 tak uz to chapu mno.. *15*
        • princess_lucinkaa

Njn malá holčička *15* *15* *15* A na diskuzy pizdalky říkaj že oni prej nepomlouvaj prej jenom říkaj pravdu a my lžeme *15* *15* *9*
          • Re: Re: Re: Re: NE!

jj lucy,to je taková ta holčinka která si příde mrte hustá když řekne nejaký sprostý slovo..od vola až po ******(pindoura:D) *9*
            • ashleynka24

Nerozbreč se,mimi
            • Re: Re: Re: Re: Re: NE!

*15* *15* *15* *15* jj *15* *15* *15* *15*
            • ashleynka24

Re: Re: Re: Re: Re: NE!

no tak počúvaj ty trapko si moc trapná že to bolí choď niekam do p*** alebo kde!!!!!!!! a nechaj ma! pomlouváš ako niaky cigán vlastne si lebo obdivuješ tuto trpošku Nessynu aké hnusné meno blééééé *9* *9* *9* *9* *9* *9*
            • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: Re: Re: NE!

*15* *15* *15* *15* *15* *15* To jo no *15* To se povedlo *15*
    • Re: NE!

jj to je Scott
      • princess_lucinkaa

Re: Re: NE!

Aha...tak je to asi teda Scott...sorry *7* Tady je to s tim Zacem http://www.youtube.com/watch?v=pmq2QqA_4ec

ee to je zac... prosím klidně at si ho přebere ale on by byl blbej kdyby ness nechal... a přece nessy nebude chodit s blbcem *15* (což doufám žhe zac není takej aby ji opustil)
        • princess_lucinkaa

No já si taky myslim že je to Zac... *4* ..Ale to je jedno..Zac je teď s Nessynkou a to je důležitý *3*
    • princess_lucinkaa

Re: NE!

TO je Zac...viděla sem na youtube video...oni spolu byli na obědě a dali si i pusu na tvůř - kamarádskou !

ne tak mas pravdu lucko,je to Zac,on jak ma ty brejle tak to vypadalo jak ten jeji scott,ale je to zac
        • princess_lucinkaa

Ok..já sem si taky nebyla upně jistá *3*
  • vananneh

://

holky ta anule22 je anisek!!!!!!! *8* *8*
    • princess_lucinkaa

Re: ://

COŽE!! *7* *16* A jak to víš? *7*
      • vananneh

Re: Re: ://

psala to u pizdalky!!! *16* *16*
        • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: ://

Tak to je teda pěkná blbka když se tady vydává za někoho jinýho *8* *8* *8*
          • Re: Re: Re: Re: ://

taky jsem si říkala že je mi to nějáký povědomý... určo to je ona když to píše na pizdalky diskusi... je to zrádce... *16*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ://

to ej svinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *16* aaaaaaa *16* aaaaaaa *16* aaaaaaa *16* aaaaa *16* aaaaaaa *16* aaaaaa *16* aaaaaaa *16* aaaaaa *16* aaaa
            • katy_kiki

Nechápu !! *16*
            • princess_lucinkaa

Přesně...neví co chce!!! *16* *8*
            • vanessavk

jj je *10* *16*
          • vananneh

Re: Re: Re: Re: ://

jj!! *16* *16*
            • princess_lucinkaa

A simca2 má hned obrázek jak se pizdalka obímá se Zacem...Ale Zac bude ještě hodně dlouho s NESSYNKOU *13*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ://

to je.....zas mam kurnik sopa nervaaaaaaaaaaaaaaaaa *8* *8*
  • :(((((((((((((

Co budeme delat holky?Me ted pise simca2 *16*
    • Re: :(((((((((((((

spis jsem chtela napsat o čem si budem psát *5*
      • princess_lucinkaa

Re: Re: :(((((((((((((

A co ti píše? *7*
        • Re: Re: Re: :(((((((((((((

no znas to,dela ze sebe chudinku krestanku.....ze ji je toho blogu lito ze toho dala strasne driny atd..... *15* *15* *9* *9* *9*
          • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: Re: :(((((((((((((

Dobrý no *15* *15* *15* *9* *15* *15* *15*
  • princess_lucinkaa

:o)

Holky já du ještě ven,tak zatim ahoj *3* I LOVE NESSYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ahojiik

ahojiik jsem tu nowá ale nepřidávat
    • Re: ahojiik

ahojik
    • princess_lucinkaa

Re: ahojiik

Ahoj
  • ????????:)

AHojky vanessačky,co se to tu delo?co mela kajushka smazat?Napište mi to pls nekdo,já jsem tu nebyla *9*
    • princess_lucinkaa

Re: ????????:)

Ahoj..no já taky nwm...Teď sem přišla ale zajímalo by mě to *15*
      • Re: Re: ????????:)

jj *15*
        • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: ????????:)

Hele co ta anisek285 ?? Jako já vůbec nwm co si mam o ní myslet *9*
          • Re: Re: Re: Re: ????????:)

přesne,ona je uplne pitoma,ona nejdriv ze zboznuje nessy a pak nam tu napise ze ashleynka bude prvni a nessy posledni..je normalni?ty pizdalky ji nakazily tou svoji podlou chorobou..
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ????????:)

jj Nessynka bude vzdycky pronas holky prvni to je jasnyyyyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyy *14* yyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* yyyyyyyy *14* yyyyyyyyyyy *3* *3*
            • princess_lucinkaa

*15* To bude tim *15* *15* Ale pro nás Nessy bude dycky první *14* *15*
          • vananneh

Re: Re: Re: Re: ????????:)

ahoj asi nevíte ani jedna co se tu dělo žejo?:D No jedna "pizdalačka" sem zase psala že prej nessy chdí na plastiku *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • princess_lucinkaa

Njn...stejný jako Ashleyna...Hledaj chyby ostatní a nepřipouští si vlastní chyby *13* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ????????:)

jjjjjjj pro nas prvni je a vždycky bude *14* ..JO A HOLKY,VŠIMLY JSTE SI ŽE FANS ASHLEYNY NEZAJMAJ ÚSPECHY ASHLEYNY,ALE NEÚŠPECHY NESSY!UŽ TO POZORUJU DELŠÍ DOBU.. *13*
            • vananneh

přesně holky!!!
            • kajuska4

jj presne Nessynka zadnou plastiku nepotrebujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeee *13* *14* *14* ma vsecko vsecicko svoje

I LOVE NESSYNKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* AAAAAAA *14* AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* AAAAAAAA *14* AAAAAAAA So SO MUCH *14* *14*
            • princess_lucinkaa

Nessy žádnou plastiku ani nepotřebuje...ona je dokonalá už teď *14* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ????????:)

*15* *15* *15* je videt,jaky maj pizdy IQ..Dyt nessy nema ani jednu a ta jejich ashleyna má prej 2 plastiky nosu a má new zuby,ale Nessynka neeeee ta ma vsechno svoje,jsou blby kdyz nekomu fandi a ani tohle nevi.. *16*
  • vymaž to kajush

Vymaž to kajus plssss.......ať je tu čistoxD a přidala si nááádhernééé tapetkyy faktt *4* *4* měj te se holky

i love nessyyyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* yy *14* yyyyyyy *14* yyyyyyyy *14* yyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyy *14* yyyyyyyy *14* yyyyyyy *14* yyyyyyyyyyy
    • kajuska4

Re: vymaž to kajush

jj vymazu neboj *3* *3* *3* *4* *4* *4*

I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYY
      • kajuska4

Re: Re: vymaž to kajush

vymazanooooo *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
        NESSY IS THE BEST GIRL
        *14* *14* *14* *14* *14* *14*
        She is the best girl I LOVE NESSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* AAAAAAA *14* AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* AAAAAAAA *14* AAAAAAA *14* AAAAAAAA *14* AAAAAAAA *14* AAAAAA *14* AAAAAAA *14* AAAAAAA *14* AAAAAA *14* AAAAAA *14* AAAAAAA *14*
        • hsm-zanessa

Re: Re: Re: vymaž to kajush

tak už sem tu *14* !! *15*
          • Re: Re: Re: Re: vymaž to kajush

si kdo? *7*
            • Re: Re: Re: Re: Re: vymaž to kajush

pp *9*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: vymaž to kajush

hele holky ja uz musim budu tu snad vecer bracha jsem chce jittt tak se mejteeeeeee

I LOVE NESSAAAAAAAAAA *14* AAAAAAA *14* AAAAAA *14* AAAAAAA *14* AAAAAAA
            • kajuska4

Cauky jj *4* *4* *4* no vidis muzes si tu s nami pisat *3* *4* *3* *3*
        • Re: Re: Re: vymaž to kajush

*8*
          • Re: Re: Re: Re: vymaž to kajush

děsnýýý pindyyyyyyyyyyy ty blbý "ashleynky" jsou táááká hroznýýýý *8* ty woe holky jsem ráda žhe jsem tady v tej partě s váma s nessynkama a ne s ashleynkama fuj dělá se mi z pizdalky blběěěě *9* *9* *9* vypadá jak tento smajlík: *9*
            • princess_lucinkaa

Ahoj...Jj přesně *3* Sme skvělá parta *14*
            • kajuska4

jj presne jeste ze jsem tu s vamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *4* holkyyyyyyy *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit