-
už
hotovo *4* -
pica
hele holky me napsala nejaka pica alexicka12: fuuuuj ty fandis vanesse?tak to seš pekna krawka..To je kunda že? *8* -
-
Re: pica
a pak mi este napsala ze jsem debilka ze ten kdo fandi vanesse je debil a ze jsem krava *15* *15* *15* -
-
Re: Re: pica
pak este tohle:ty píčo vymrdana SPIS ta twoeee DEBILKA KOKOTSKA VANESSA BUDE DELAT šlapkuu tyyy píčooo KOUKNI SE DO BRAWA JAKOU šlapku obdivujes ty VYSráánáá pííčoo ... Mrdko
holky pls napiste ji neco at mi ta krava nepise me uz to sere! *10* -
-
Re: Re: Re: pica
to je taková kráva hnusná co mi to píse at si to pise nekomu koho to bude zajmat krava blba cubka *16* -
-
Re: Re: Re: Re: pica
už jsem jí nadalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kur*ě jedné *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pica
diky,na nessy nam nadavat nebude *8*
-
-
-
rvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jj jdu té fagance napsat krawě jednéééééééé *16* *16* *16* *16* *16* -
-
ty woe tak to posrala *16* *8* *10* -
diky holky,jste fakt hodny ja tohle nesnasim kdyz mi takhle nekdo neco pise *10*
-
-
piča blbá!!!!!!!!!!!!!! hneď jej napíšem le si ju vypladam
-
-
-
-
Raz som si kúpila v Česku POPCORN!
kEĎ som bola v česku tak so msi kúpila časopis popcorn a ako pre mna bola tam nessa ja s neho žasnem je nádherný!!! *14* -
-
Re: Raz som si kúpila v Česku POPCORN!
já už jdu papik -
-
Re: Re: Raz som si kúpila v Česku POPCORN!
jj ppp -
Re: Re: Raz som si kúpila v Česku POPCORN!
ahoj
nessy i love *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Raz som si kúpila v Česku POPCORN!
paaaaaaaaaaa
-
-
-
-
čauky holky
Ahojíkkkkk holky jak je??U mě dobrýýý *15* *15*
I LOVE NESSYYYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: čauky holky
ahojíííííííík kajush goood -
-
Re: Re: čauky holky
čaukik *14* -
-
Re: Re: Re: čauky holky
Poslouchám naši NESSY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Sluníškoooooooooooooooo jééé dnes vychází HSM časák jdu si ho koupit doufám holky že tam bude obr plakát aj dnes vychází bravooooooo dnes bude nákup časáku *15* -
-
Re: Re: Re: Re: čauky holky
*14* *14* toš bravo si taky půjdu koupit -
-
Re: Re: Re: Re: Re: čauky holky
njn -
ja mám pokoj ozdobený jenom NESSY A ZACA *3* -
*15* *15* *15* *15* -
ahojky holky,kdyz uz je rec o tom bravu,ted si ho ctu *1* -
*15* *15* njjjnnn můj pokoj zdob plakáty nessssssssssssssssyyyyyyyyyyyyyy a miley -
http://www.bauermedia.cz/files/1137 644021.jpg kuknite zase plakát Mileyny ho vyhodím *1* *9* takové hnusné plakáty ježíííšš nikdy tam nemůžou dát plakát Nessyyyyyy ale fakt jenom Ashleyny nebo Mileyny boze *13* *9*
-
-
-
Re: Re: Re: čauky holky
*14* *14* *14* NESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
-
-
-
-
nessy je hore wowik
tak toto som fakt nečakala pretchvílou som stala a môj protivný brat si v poho hrál na gitare až ma to sere *16* a keď idem na diskusi nessynka je hore *14* je mi omnoho lepšie *14* *14* *14* včera som si dala fotku nessy mne sa strašne páči mucq! *14* -
-
Re: nessy je hore wowik
krásná fotka -
-
Re: Re: nessy je hore wowik
jj tak to je vááážně suprový *14* *14* *14* *14* a ta foteškaaaa je upa božíííí..fakt máš super výber... *14* *1* *3* I LOVE NESSSSSSSSSSSYNKAAAAA *14* *14* -
-
Re: Re: Re: nessy je hore wowik
DIKY TI JU MÁŠ TIEŽ PEKNÚ!!! -
-
Re: Re: Re: Re: nessy je hore wowik
dík
-
-
Re: Re: Re: nessy je hore wowik
nessyyyyyyyyyyyyyy si nepřebarvuje vlasy jako ashley -
-
Re: Re: Re: Re: nessy je hore wowik
anisek toje jednp či si nessa prebarvuje vlasy stale je to nessynka *14* *14* *14*
-
-
-
Re: Re: nessy je hore wowik
diky ty máš tiež good fotku
-
-
-
...
ahoj holky já jsem tu! -
-
Re: ...
jak je *15* *15* *15* -
-
Re: Re: ...
skvěle a co ty jak se máš??I love nessynka.. *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ...
já goooooooooooddddddd I LOVE NESYY -
Re: Re: Re: ...
ty fotky ce se tedka objevily u nessy jsou boží žhe?hned si jdu jednu dát na hl.fotku posky chvilku! -
-
Re: Re: Re: Re: ...
klásný fotky
-
-
-
-
-
ahoj lidi
ahojik holky je tu někdo *3* *7* *7* *7* -
co se vám líbí na nessyy
Ahojik holky co se vám líbí na nessyyyy?mě jak je usměvavá,milá,má pěkné fotečky nedělá ze sebe nějakou fiflenku má krásný hlasssssssssss a je nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjj I LOOOOOOOOOOOOOVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV VEEEEEEE NESSSSSSSSSSSSSSSSSYYYYYYYYYYYYYYYY MUUUUUUUUUUUUUUUUU CCC *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
vanessskkkkkkkkáááááááááá áááááááááá
vanesska pusinka zatíčko sluníčko nessy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* nemáte niaku fotenku demi zo vanessou? niekde ich neviem nájsť *9*
I LOVE NESSSSSSSYNKAAAA PUSSSSSIIIINNNNKKKAA *14* A NIKTO TO NEZMENI *13* -
.......
I loveeeeeeee Nessynkaaa *14* *14* je naprosto úžasná.nejlepší a má nejlepší styl oblekání *14* *14* -
-
Re: .......
jooooooo.-..je nejlepšííííííííííííí -
-
Re: Re: .......
jj přesně....je nejlepší,nejužasnější,nejkrá snější,nejtalentovanější....a já nevim co ještě I LOVE NESSYNKA je upa nejlepší .... pusinkaaaaaaa *14* aaaaaa *14* aaaaaaa *14* aaaaaa *14* Moeeeee *14* eeeeee *14* eeeeee....(Našeeeeeee *14* eeee *14* eeeeeeee *14* )
-
-
i love naše nessynka-pusinkaaaaaaaaaaa *14* aaaaaa *14* aaaaaa *14* aaaaa *14* aaaa *14* aaa *14* aaaaaaaaaaaaaaa *14* aaaa *14* aa *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
NESSSSSSSSSYYNKA JE COOOOLLLLLLL JE MILÁ JE DOBRÁ HEHEREČKA ZPĚVAČKA MODELKA ŠKODA ŽE NENÍ 1. I LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVVVVV VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVEEEEEEEEEEEE EEEEEE NEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSS SSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14*
-