-
............
I loveeeeeeeeee Nesssyyynkaaaaaaa *14* *14* -
-
Re: ............
cauky ja jsem tu nova Miluju Vanessku jako vy a Monca je po Van borkaaaa *14* *14* jsem Katka a je mi 14 *3* -
-
Re: Re: ............
ahoojky..ja jsem Míša..jak se mas?? -
-
Re: Re: Re: ............
cauky jj dobry a co u tebe?
-
-
Re: Re: ............
ahojikkk jj jasny a muzes se klidne pridat *3* ty bydlis ve vyskove??Ja jsem tam byla myslim pred rokem a je to tam krasnyyyyyy nadherni kluci fakt my jsme tam jeli cela trida a me se tam libil jeden kluk ja jsem s teho nemohla a kamosce se libil jeden kluk sedel na lavicce ty jo... *3* *3* se mas ze bydlis v takovem fajnovem meste tobe je 14? -
-
Re: Re: Re: ............
jj jsou tu krasni kluci jj bydlim ve Vyskove a je mi 14 hele ja musim asik papaa pokecame jindy I LOVE VAN A MONCA *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ............
jj pa
-
-
-
-
-
je tu nekdo
je tu nekdo holky??I LOVE NESSYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: je tu nekdo
jj já čauky *3* hele hrozí že monča vypadne! *9* *9* -
-
Re: Re: je tu nekdo
JOOOOOO MONIIIIIIIII POSTOUPILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAA *3* AAAAAAA *3* AAAAAA -
-
Re: Re: Re: je tu nekdo
jjjjjjjjjjjjjjjjj *3* *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: je tu nekdo
jupíííííííííííííííí íííííííííí *3*
-
-
-
-
-
aa
áá čauky já se modlim aby monika nevypadla!:D -
-
Re: aa
Já taky ona zpívá suprově -
-
Re: Re: aa
přesně! -
-
Re: Re: Re: aa
Nj ale stejně Vanesska je naše sluníčko *14* jak se máš ? -
-
Re: Re: Re: Re: aa
jj je *14* *14* mam se dobře dcl...ty? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: aa
njn:D jj pa *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: aa
JoJo de to x) musím se šprtit zítra píšem...ale radši bych poslouchala nějakou muziku xD třeba Nessu xD
Takže nuda..zatím ppQ
-
-
-
-
-
Re: aa
Já traky ona zpívá suprově
-
-
vany vany love you
nesinka je ta nej nej nej holka na světě mám jí hrozně hrozně ráda mám toho hodně vod high school musical kde je jenom vany + zac a nebo všechny já tě miluju vany *14* *14* *14* *14* *3* *3* *14* *3* *8* -
-
Re: vany vany love you
já ju taky milujuuuuuuuuuu *14* *14* *14* nessynka je nejlepšííííííííííííííííííííííííííííí *14* íííí *14* ííí *14* íííí *14* ííí *14* íí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* děcka z mý bývalý třídy ji měli všicí rádi až na jednu holku která má ráda ashley a miley a ted je se mnou i v jiný třídě páč jsme šly na gympl a tam nessy nikdo skoro neměl rád ale já jsem je přesvědčila kromě tý holky a ještě jedný holky jinak upeee všicí ju lowujou jako já (a vy *1* ) a dokonce i kluciii *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: vany vany love you
ja taky Miluju Nessyyyyyyyyy *14* yyyyyyy *14* yyyyyyyy *14* yyyyyy *14* yyyyyy *14* yyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyyyyy *14* yyyyyyy *14* yy *14* yyyyyyy *14* yyyyyy *14* yyyyyy *14* yy *14* yyyyyyy *14* yyy mocccccccccc *14* *14* -
-
Re: Re: Re: vany vany love you
ja taky mocccccccccccccc *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
vany hudgens
jááááááááááááááááá á vvvvvvvvvvaaaaannnnnnnnyyyyyy děěěěěěěěěěěěěěěěě ěěěěsssssnnnněěě mmmmmmmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiillllllllllllllllllll uuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjj juuuuuuuuuuuuuu
já vany děsně miluju mám ji ráda jako svojí ségru *8* *14* -
-
Re: vany hudgens
já takííííí *15* *14* *14* *14* je upe beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest ja naše sluníško naše všecko všecičkoooo *14* oo *14* oooooooooo *14* ooooo *14* ooo *14* oooo *14* oooo *14* oooo *14* oooo *14* oooo *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: vany hudgens
jj presne NESSYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
ČTĚTE!!
vtipy-vesele.wgz.cz -
-
Re: ČTĚTE!!
hm dobrý no -
-
Re: Re: ČTĚTE!!
hm...to nas tak asik bude zajimat *15*
-
-
-
chvilu
cauky jsem tu chvilku ja jsem v knihovne protoze doma napocitaci je muj bracha a kdybych tam dosla tak se budeme hadat takze zase vecer tu budu
I LOVE NESSYYY *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: chvilu
okaaay *15*
-
-
nesssyyyyyyyy je nej
NESDSYYYYYYYYYYYYY JE NEEJJJJJJJJKY NA SVĚTĚ MLEY JE DOBRÁ ALE NESSSSSSSSSSSSSYYYYYYYYYYYYYYYYYY JE NEJJJJJJJJJJJJJJJJ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: nesssyyyyyyyy je nej
jj to je upe kráná nejhezčí upe nejtalentovanější a má úúúúúúúppe úža best pínišky prostě je beeeeeeeeeeest!!! ááá já cu aby přijela do českaaaaaaa kdo by tam jel tak by sme se určo potkalyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* yyyyy *14* yyyy *14* yyy *14* yyyy *14* yyy *14* yyy *14* yyyy *14* yyyy *14* yyyy *14* *14* *14* *14* *14* lowuju tě nessy si naše všeeeeeeeeckooooo *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: nesssyyyyyyyy je nej
jj presne NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* Y *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* jenom onaaaaaaaaaaaa *14* *14* -
-
Re: Re: Re: nesssyyyyyyyy je nej
ahojky,hele holky on tu byl 8.ball.8? já jenom že neco takovýho jste tu psaly,já to nevidela -
-
Re: Re: Re: Re: nesssyyyyyyyy je nej
jj ale já myslela jako asi předevčírem že tu psal a pak to tu nekdo smazal,to je nevýhoda že pak nikdo neví vo co gou *1* -
Re: Re: Re: Re: nesssyyyyyyyy je nej
já nwm před chílí jsem přišla tak vážně nwm
-
-
-
-
-
://
ty vole kdo zas napsal tu debilní novinku??? *16* *16* nechápu proč to píšou!!1.Když tam tohle napíšou tak nejsou její fans protože to eště rozšiřujou a za 2.TY FOTKY SOU STARÝ DO PRDELE UŽ!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: ://
klid vannvaneh už to zase smazali!!!ae máš rpavdu jsou strašní a potom se diví že všechno mažou!!a kdo to napsal? -
-
Re: Re: ://
nevom myslim že to byla nějká přezdívka od m... -
-
Re: Re: Re: ://
me to taky sere *16*
-
-
-
-
..
ahoooooojky:-D
jak se mate??..je tu nekdo??:-D
I loveeee NEsssyyynkaaa..je nejjjjky:-* -
-
Re: ..
jj já jsem tu jsem nová fanynka nessynky mám ji moc ráda z fanklubu sem si smazala všechny miley i ashley super hlůavně at nessy vyhraje ve fanklubu a i na people choice awards je prostě nejlepší!!!jaké bude téma??a mužete si mě pls přidat do přátel§!! -
-
Re: Re: ..
cauky ja jsem si te uz pridalaaaaaaaaaaaa *3*
-
-