Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • justik

Fans

Cawky!Na Facebooku jsem založila stránku pro fans Disney Stars!Pokud máte Facebook tak stačí zadat do toho vyhledávače Disney Stars-Czech Fans.Tak se přidejte!
    • kajuska4

Re: Fans

jjj *3*
  • kajuska4

holky

holky??Nasla jsem new pisnicku od Nessy tady http://www.youtube.com/watch?v=pJc3 QZk-ijc tyjo ta je fajnovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *14* *14* *14* *14* *14*
    • princess_lucinkaa

Re: holky

Jó je krásná,ale je fakt od Nessynky? *7*
      • kajuska4

Re: Re: holky

jj z ni to od Nessyyyyyyy *14* *14* *14*
        • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: holky

JJ to zní *14* *14* Kajush já musim jít,tak ahój a dobrou *3* I LOVE NESSYNKAAA,SHE IS THE BEST *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: holky

jj papa presne I LOVE NESSYYYYYYYYYYY *14* YYYYYY *14* YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* Y *14* YYYYYY *14* YYYYY
  • princess_lucinkaa

:o)

Ahoj holky,sem tady taky *3*
    • kajuska4

Re: :o)

ahojikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kk
      • princess_lucinkaa

Re: Re: :o)

Ahój,dělo se tady dneska něcó? *3*
  • kajuska4

brno

ahoj holky hej..ja jsem byla v Brne a koupila jsem si konversky podobne ktere ma jak Nessy ecko red ale neni tam napsane ale barva vsecko ecko red *4* *14* a byla tam tam kabelka trapata ale mamka rekla ze boty nebo kabelka tak jsem se rozhodla pro boty no a na Vnoce dostanu kabelku a kozacky a povleceni HSM a kompl abych ho mela prosebe a na narozky parfem a cd V *14* *14* *14* *14* *14* *14* super dennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn *3*
    • katy_kiki

Re: brno

Hey s emáš ty boty bych takýý brala *1*
      • kajuska4

Re: Re: brno

jsi tu??
        • katy_kiki

Re: Re: Re: brno

Jj xD ty ? *1*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: brno

jja jo *15*
  • selenavan

8.ball.8

vypadni sa tvojim doctoro housom či kto to je za debila! vypadni a nechaj vanessu jasne? ty blbe *8* demnete a atd... *16* ty lezeš všade! vypadni nechaj nessu keby tu bola nessa tak dostaneš od nej a odo mŇa výprask ktomu aj od zaca tak sa slkidni NAZDAR s NEOTAVUJ!!!! *10* *10* *10* *16* *16* *16* *8* *8* *8*
    I love Nessynkaaaaaaaaaaa *14*
    • katy_kiki

Re: 8.ball.8

Jo přesně...nechápu proč sem lezou a otravujou !! *16*
    • kajuska4

Re: 8.ball.8

jj presne je to idiotttttttttttttttt *16* tttt *16* holky nebojte smazla jsem to hele bez nadavat na nekoho jinaciho nebo te vyhodim hajzle uchyle tobe je 30 nnebo kolik ale chovas se jak decko holky nevsimej te si *13* *8* *8*
  • katy_kiki

xD

Já bych nemohla přežít ani jeden den bez nějaký písničky nebo fotky Nessy !! Proto mám furt mobil pro ruce xD
    Jak ste na tom vy ? *7* *1*
    • anisek285

Re: xD

ahojk já jsem na nessy závislá mám na mobilu moooc písniček od nessy i miley LE VÍC POSLOUCHÁM NESSSSSSSSSSSSSYYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* A KDYŽ JSOU TU NEWWWWW FOTKY HNED SI JE VYFOTÍMMMMMMMMMMMM TAKŽE JSEM NA NESSSYYYYYYY ZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁVISLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ I LOVE NESSSSSSSSYYYYYYYY
      • kajuska4

Re: Re: xD

presne aj ja jsem na Nessynku zavislakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk *14* kkkkkk *14* kkkkkkk *14* kkkkkkkkkkkkkkkkkkk *14* kkkkkkk *14* kkkkkk *14* kkk
    • Re: xD

ahojky,jj přesne,já si každej den musim pustit aspon hook it up aby mi to pak celej den znelo v uších:)..hele já musim jít tak pppp I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • katy_kiki

Re: Re: xD

I love Nessyy *14*

ppQ
  • anisek285

moje kámoška

ahojik ohlky moje bejválá spolužačka mi napsala že nesnáší nessy a já jí napsala at de do piče atd
    • Re: moje kámoška

ahojky,jj to je dobře *4*
      • anisek285

Re: Re: moje kámoška

já vím.jAK JE
        • Re: Re: Re: moje kámoška

dobrý,co ty? *3*
          • anisek285

Re: Re: Re: Re: moje kámoška

jo on je debil ještě že nevhodí k nám
          • anisek285

Re: Re: Re: Re: moje kámoška

goooooooooooooooood I LOVE NESSSSSSSSSSYYYYYYY.zdál se mi sen o NESSY *14* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: moje kámoška

jj přesne,ten by nám tu tak chybel.. *10* *3*

hele videlas na mileyný diskusi nekdy toho 8.ball.8 nebo jak to je?To je takovej idiot,me sice nic nepsal ale jak tam furt buzeruje nak tu mrs.jackson apod..to je fakt trapčení! *8*
            • anisek285

Re: Re: Re: Re: Re: moje kámoška

jjjjjjjjjjjjjjjjjj

..no,kdo by to nerek *4* ..ten kdo by to neřek by musel(a) bejt debil/husa *10* *3*
            • anisek285

*15* *15*

jj škoda to je..tim pádem,když se mi nezdá o nessy tak nemám krásný sny,tudíž jsou to noční můry *15* ..tak by to určite rek i ZAC *3*
            • anisek285

šokodaaaaaaaa

aha *1* ,to me se posledni dobou nejak o nessy nezda,predtim jo ze jsem treba byla na jejim koncertu atd. ale ted uz bohužel ne..
            • anisek285

to že někdo nessy nadával já jsem si ho všimla a nessy jsem zavedla k nám domů *8*

jj přesne I LOVEE NESSSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY,jo a jakej? *4*
  • vanessavk

skurvenaashleynaazpicenamileyna

máš zaujímavú prezívku. ja keby som nemala rada ash a mil tak si rozhodne nedám tak to ale inak good *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: skurvenaashleynaazpicenamileyna

ze jo ma fakt hustou prezdivku *15*
      • Re: Re: skurvenaashleynaazpicenamileyna

jj přesne,upe krutáááá,já bych se ale bála že když je to vulgární že by mi to správci smazali *1* ..Jinak,ahoj Kajush *4*
        • kajuska4

Re: Re: Re: skurvenaashleynaazpicenamileyna

caukyyyyyyyyyy *4*
          • Re: Re: Re: Re: skurvenaashleynaazpicenamileyna

jak se mas? *4*
  • ?,

cauky je tu nekdo??I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYY *14* YYY *14*
    • 21.4.1993

Re: ?,

ahoojky..jak se mas??.. *4* *4*
      • kajuska4

Re: Re: ?,

cauky jj dobry a co u tebe??
    • kajuska4

Re: ?,

cau jaaaaaaaaaaaa

ae jak vydiim ses offline

I LOVE VAN *14* *14* *14* *14* *14* *9*
      • vananneh

Re: Re: ?,

kaqjush si tu??
        • kajuska4

Re: Re: Re: ?,

cauky jjj
          • vananneh

Re: Re: Re: Re: ?,

cauky!:) Už mam ten popcorn ale až budu mít víc plakátů tak si nalepim všechny *14* *14* *14* *14* *14*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ?,

j.. *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • kajuska4

?

je tu nekdo?I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYY *14* *14* YYYYYYYY *14* YYYYYY *14* *14*
    • vananneh

Re: ?

jááááá čauky kajush! *3* *3*
      • kajuska4

Re: Re: ?

ahojikkkkkkkkkkk
        • vananneh

Re: Re: Re: ?

jak se máš??
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ?

dobre a ty?
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ?

jj ja uz taky pujdu papa I LOVE NESSYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYY *14* YYYYYYYYYYYY
            • vananneh

Re: Re: Re: Re: Re: ?

docela to de:) Kajush mě se chce nějak spáát asi si du číst ten popcorn s nessy do postele *14* *14* *15* tak dobroooooou ať se Ti zdá o naší nessyncééééééé *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit