-
.......
dobrou noc všichnii *4* *4*
I loveee Nesssynkaaaaaa *14* *14* -
.......
Vanesska nam porad klesa..to je hruza *9* *9*
I love Nessynkaaa *14* *14* -
-
Re: .......
*9* -
-
Re: Re: .......
jak se mas? *4* -
-
Re: Re: Re: .......
dobře promiň že jsem ti neodepísala asi už jsem musela jít...
-
-
-
-
EGIPT
Takže ja idem pozajtra do egipta ja sa teším no tak pp budem tu asi za týždeň a idem s klaudiou pôjdeme za nesssy a potom pôjdeme do egipta a možno ja za dva týždne prídem pa *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
-
Re: EGIPT
okay tak si to tam užij pááá
-
-
hnusne Bravo
jooj dievčata v tom novom nemeckom brave pišu o tom že Vanessu podvadza Zac s Ashleynou...bože ten časak si neda pokoj .stale si tam pišu hluposti .........no strašne ... *5* *5* *5* *16* -
-
Re: hnusne Bravo
ja tomu neverim.. to je kravina aj v popcornu to myslim pisou Ashleyna ma new kluka vite to videla jsem fotku ale nwm jk se jmenuje a jeste chce Zaca tak jako ja je nechapu *13* *8* *10* -
-
Re: Re: hnusne Bravo
Myslim že se ten Ashleyin kluk jmenuje Scott ale já tomu taky neveřim,to je kravovina,dyt v popcornu psali že zac s ash nemluví práve proto,že s nim ash flirtovala!A navíc Zac neni tak hloupej aby si s ní neco začínal když má před svatbou -
-
Re: Re: Re: hnusne Bravo
presne...A Ashleyna nechodi uz se Scottem videla jsem novou fotku na nejakem blogu a byla s jinacim...holky ja se jdu divat na ordinaci o prestavce jsem tu papa I LOVE NESSYYYYYYYYYY ZLATISKO PUSINKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* AAAAAA *14* AAAAAAA *14* AAAAAAAA *14* AAAAAAA *14* AAAAAA -
-
Re: Re: Re: Re: hnusne Bravo
to je ta fotka co jsem ti ukázala?? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hnusne Bravo
jjj
-
-
Re: Re: Re: Re: hnusne Bravo
aha to jsem nevedela,jj já už jdu taky pa *4*
-
-
-
-
-
:o)
No holky já musim,tak tady dejte dohromady ňák ten mail a ahoj...I LOVE NESSYYYY-SHE IS THE BEST *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: :o)
jj papapaa I LOVE VANESSKA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
:Of
Tak o čem budeme kecat holky? *4* -
-
Re: :Of
o Nessyncee *14* *14* -
-
Re: Re: :Of
tk jj ale já za chvíli budu muset jít,budu muset se připravit do scool *10* -
-
Re: Re: Re: :Of
*school *4* -
-
Re: Re: Re: Re: :Of
uja jsem uz nachystana ja dojdu ze skoly a hned se nachystam a naucim abych mela klid *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :Of
jj papa ja uz taky jdu aj tobe at se ti zdaji sny I LOVE ZANESSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* A *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jj já z matiky si du nedelam doma ae ve school jj *4* ..HELE JÁ JDU TAK PAAAAPAAAAAA MEJ SE I LOVE NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY DOBORU NOC AT SE TI KAJUSH ZDAJ KLAAAAASNY SNY O NESSY SE ZACEM JAK SE BEROU A VSICI BLEDNOU ZÁVISTÍÍÍ *1* ,I LOVE ZANESSA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
juj *1* tak to jo....no a nebo ja jsem dosla jednou ze skoly a vsici psaly domaci ukol a ja ze haha vy ho nemate smradi *15* a potom kamos mame ale my opisujeme do jinaciho predmetu a ja ze kurna to nemam a do jakyho a tak tak jsem to taky opisovala no proste *15* *15* -
jj *15* ,nebo my mám říďu na deják a když jsme psali tak vedle me sedela kámoška..no vlastne to byla macik77 a mely jsme stejný odpovedi(jenom jsme si to od sebe zkontrolovaly *1* ) a on se zeptal která to opsala tk jsme koukaly a já jsem řekla že jsem to byla já jinak bysme za 5 dostaly obe ale dostala jem jí jen já *1* -
juj se mas nasi ucitele nas hlidajiii *9* *10* to je hrozne ona projde mam tahacek a hned petka *10* hrozni ucitele fakt...a nase tridni je blba ale dobra. *15* ja si dopisuju s kamoskou a ona nic povida deckam a me si nevsimne *15* -
jj..no,já se neučim..No vlastne jj..z taháčků *1* ..třeba na ájinu máme třídní a ona je upe blbá a slepá,já tam mám ten tahák na tom papíře nebo se proste na ten tahák v poho koukám,ona kolem me projde a nic *1* ..Ae má brejle a je jí tak 40 no..Ale kráva *10*
-
-
-
-
-
-
facebook
http://www.facebook.com/VanessaHudg ens
toto je face... kto ma face? napište *4* -
pokus č.2:D
Ahojky bravo!Si super časopis teda muj nevim jak pro holky:D Tohle píše jedna biiiiig fanynka Vanessky Hudgens a píšu to i za holky!:) Prosíím Vanesska je pro nás prostě best!!Mohly byste dát PROSÍM do brava třeba plakát Vanessky??:) Prosíím budeme za něj hroozně rády!!:)A chtěla sem eště říct,že Ty fotky Van nejsou noví ale z roku 2007 jenom sem to chtěla říct že NEJSOU noví:)Předem děkuju za všechny!!
Nessi(já),kajush,vanesska77,ve rča,klarush,luci!
--------------- -----------------------
tak druhej pokus!Lepší??:D A ta luci je princess_lucinkaa *15* jak tě tam mam napsat?? *15* -
-
Re: pokus č.2:D
Třeba Lucka to je jedno *15* -
-
Re: Re: pokus č.2:D
jj *1* -
-
Re: Re: Re: pokus č.2:D
prosím napište tam aj mňa *4* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: pokus č.2:D
jj napíšu tě tam v mailu:)
-
-
-
-
jj treba takhle *1* *3* Luci n -
jojo,to je super,a přes jakej mail to budeš posílat? *4*
-
-
čauky
ahojky holčiny hlásnite tadyk všicí http://misha75.blog.cz/0910/2-kolo- soncu#komentare pro nessynku!! moc porsííím -
tak já napíšu:D
Tak já napíšu třeba tohle souhlas?? *15*
--------------------------------- ------
Ahojky bravo!Si super časopis teda muj nevim jak pro holky:D Tohle píše jedna biiiiig fanynka Vanessky Hudgens a píšu to i za holky!:) Prosíím Vanesska je pro nás prostě best!!Mohly byste dát PROSÍM do brava třeba plakát Vanessky??:) Prosíím budeme za něj hroozně rády!!:) Předem děkuju za všechny!!
Nessi(já),kajush,van esska77,verča!
------------------ --------------------
pls napište eště někoho koho sem zapoměla tam podepsat??:D Prosím napište to jo já chci tam mít všechny holčičkíí tady z diskuze *15* -
-
Re: tak já napíšu:D
ty co řikala kajush tam dopíšu v mailu:D -
Re: tak já napíšu:D
jj a taky bys tam mohla pripsat neco jako aby o nessy psali jen to good a aby tam furt nepletli ty akty jelikoz kdyz o tom mluvi oni tak o tom mluvi kazdej *10* *10* *10* -
-
Re: Re: tak já napíšu:D
a hlavne napiš můj nick dobře *15* -
-
Re: Re: Re: tak já napíšu:D
klarush,Erika,Lucka,Gabriella,vanes s15,Michala,anisek285 ja uz nwm dal:-D
hele holky hlasujte pro Van http://misha75.blog.cz/0910/2-kolo- soncu#komentare *3* -
-
Re: Re: Re: Re: tak já napíšu:D
Tak je to dobrý Kajush *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tak já napíšu:D
a ešte ja *4*
-
-
-
Re: Re: Re: tak já napíšu:D
jj:D
-