-
NESSYNKA
ÁÁÁÁÁÁ ZBOŽNUJU TĚ JSI NEJLEŠPÍ-NEJKRÁSNĚJŠÍ,NEJTALE NTOVANEJŠÍ...MÁŠ NEJ PÍSNIČKY,FILMY,OBLEČENÍ...MÁŠ SUPER VKUS NA KLUKY SEŠ PROSRĚ MOE VŠECHNO MÁM TĚ MOOOOC RÁDA NESSY JSE SLUNÍČKO NAŠE ŽE JO??MOC BYCH CHTELA ABY PŘIJELA DO ČR BYLA JSEM NA HANNAH MONTANA V LONDÝNĚ AE MYSLÍM ŽE KONCERT VANESSY BY BYL 100% LEPŠÍ NEŽ HANNAH (NEŘÍKÁM ŽE BYL ŠPATNEJ AE NESSY JE NAŠE SLUNÍŠKO MUCCCCÍÍÍÍÍÍK MUCK A PROSTĚ JÁ SE NIKDO NEVYROVNÁ) LOVE YOU NESSY YOU ARE BEST GIRL ON THE WORLD LÁSKA NAŠE!!!=) -
-
Re: NESSYNKA
ahooojky..taky bych chtela aby prijela do ČR..I loveeeeeeee Nesssyyyyyyyyyynkaaaaaa *14* *14* -
-
Re: Re: NESSYNKA
šlo by se na ni podívat aspon 1 000 000 lidí...ona je totiž nejlepší a někeří na to ještě nepřišli ae brzy přijdou že nessy je nejlepší a nidko jiný už pro ně existovat nebude páč bude nejlepší naše NESSYNKA!!!!<3 *14* -
-
Re: Re: Re: NESSYNKA
jj přesně nessynka je naše sluníškooooooooooooooo *14* *14* *14* má ty upe nej filmíky a písničky na celilililičkým světěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě!!!!! si naše všechno, naše sluníško nessynkooooooooooooooooo *14* oooooooooooooo *14* oooooooooooooooooooooooooooooooooooo *14* oooo *14* ooooo *14* ooooo *14* oooooo *14* oooo *14* oooo *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: NESSYNKA
presne NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY I LOVE VANESSKA SO SO MUCH *14* *14* *14* *14* *14* *14* JE BESTIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
disney-vamnesska
vanesska je taky super holčíínka na disney chanelu mám ji moc ráda pokud byste potřebovali poradit ohledně disney-disneychanelu ráda odpovím na všechny vaše dotazi... -
-
Re: disney-vamnesska
jj to je *14* -
-
Re: Re: disney-vamnesska
presneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e *14* *14* *14* nessynka pusinka *14* *14*
-
-
-
GRRRR
UŽ ZASE TY DEBILOVÉ SMAZALI NOVINKY UŽ MĚ TO SERE!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* *16* *8* -
-
Re: GRRRR
holky tak pls napište adminovi proč to furt nekdo maže,už me to taky pořádne sere *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: Re: GRRRR
holky me to taky sere a napsala jsem mu a on mi neodepsal idiot uz asi 5 jsem mu psala a nicccccccccccccccc *16* *8* -
-
Re: Re: Re: GRRRR
achjo *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* ..Aby nekomu zmenil fotku(treba mileynce,ashleynce) to jo,ale pro nás tu nejni! *16* *16* *16* *16* *10*
-
-
-
Re: GRRRR
rvaaaaaaaaaa *10* -
-
Re: Re: GRRRR
Zabít je málo *10* -
-
Re: Re: Re: GRRRR
nechápu že je to bavi neustále mazat novinky sakra kdo to dělá???když jsou ty novinky pravdiví tak o co jim jde už mi to jako docela vadí.. *16* *16* *8* už by mohly přestat magoři....mno jinak zlapším téma Nessynka je nejlepší holčíííí *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: GRRRR
jsou to dementi nechápu proč top tam nenechají vždycky tgam nškdo něco napíše a někdo to hned smaže kokoti!
-
-
-
-
-
Van je nominovana
Ahoojte naša Vanesska je nominovana na People Choice Awards 2010 v 2 kategoriach v jednej ako spevačka a v druhej ako herečka ....tak určite pre nu hlasujte ....viac informacii najdete na stranke oh-missvanesa.blog.cz -
-
Re: Van je nominovana
Musím pstě hlásnout !!
Ona je best *14*
*16* -
supeeeer konečně jí zase nominovaliii!"!" *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
To je super *14* *14* Určitě pro ní hlásnu *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Van je nominovana
jj ja takyyyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Van je nominovana
já taky já taky já takiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
-
-
-
Van
Ahojky holky,někde sem četla že prej Van kouří myslíte že je to pravda ?? *9* Jinak I love *14* -
-
Re: Van
Ahoj,no já myslim že ne.Ani na jedný fotky sem jí neviděla,že by kouřila *7* -
-
Re: Re: Van
coze to neni zadna prawda Van takova neniiii *13* tomu never te holky ja tomu neverim *13* *13* -
-
Re: Re: Re: Van
taky bych řekla že nekouří to si zase někdo něco vymyslel -
-
Re: Re: Re: Re: Van
Tjn navíc na žádný photce sem jím kouřit neviděla *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Van
no právě když jsou nějáký ty fotky paparazzi tak to by už dávno jsme ji viděli tak jak říkám někdo si to vymyslel aby byla van ta špatná
-
-
-
Re: Re: Re: Van
Žejo taky se mi to zdá,že je to blbost *9*
-
-
-
-
mucíííííííííííííííí k
Nessy je supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer girl (s Mil a Ash) -
-
Re: mucíííííííííííííííí k
jj to jeee *14* e *14* ee *14* *14* eee *14* eeeee *14* eee *14* eeeee *14* eeeeee *14* eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
-
Re: Re: mucíííííííííííííííí k
Jojo souhlasim NESSY IS THE BEST *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: mucíííííííííííííííí k
super! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: mucíííííííííííííííí k
jj Nessyyyyyyyyyyyy jenom sheeeeeeeeeeeeeeeee *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
aakristina
čavky aakristina je divná! ona ma za každím niekoho iného rada teraz vlkov *OMG*
A EšETE KTOMU ma pridanu vanessu je toto normal? *7* *7* *7* -
-
Re: aakristina
pravda divmíééééé ale nessy je nejjjjjjjjjjjjjjjjjj lepší než miley -
Re: aakristina
ja vim ona rikala ze Van mela furt rada a bude mit ja ju taky nechapu *13* *5* *5* *5*
-
-
xD
Čusinky,je tu někdo *7*
Jestli jo tak jak se máš ? *1*
I love Nessy *14* -
-
Re: xD
Ahoj já tu sem už taky *3* Jo pohoda a co ty? *3* -
Re: xD
já a mám se goooooooood a ty
-