Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cool.girl.love

NESSYNKA

ÁÁÁÁÁÁ ZBOŽNUJU TĚ JSI NEJLEŠPÍ-NEJKRÁSNĚJŠÍ,NEJTALE NTOVANEJŠÍ...MÁŠ NEJ PÍSNIČKY,FILMY,OBLEČENÍ...MÁŠ SUPER VKUS NA KLUKY SEŠ PROSRĚ MOE VŠECHNO MÁM TĚ MOOOOC RÁDA NESSY JSE SLUNÍČKO NAŠE ŽE JO??MOC BYCH CHTELA ABY PŘIJELA DO ČR BYLA JSEM NA HANNAH MONTANA V LONDÝNĚ AE MYSLÍM ŽE KONCERT VANESSY BY BYL 100% LEPŠÍ NEŽ HANNAH (NEŘÍKÁM ŽE BYL ŠPATNEJ AE NESSY JE NAŠE SLUNÍŠKO MUCCCCÍÍÍÍÍÍK MUCK A PROSTĚ JÁ SE NIKDO NEVYROVNÁ) LOVE YOU NESSY YOU ARE BEST GIRL ON THE WORLD LÁSKA NAŠE!!!=)
    • 21.4.1993

Re: NESSYNKA

ahooojky..taky bych chtela aby prijela do ČR..I loveeeeeeee Nesssyyyyyyyyyynkaaaaaa *14* *14*
      • cool.girl.love

Re: Re: NESSYNKA

šlo by se na ni podívat aspon 1 000 000 lidí...ona je totiž nejlepší a někeří na to ještě nepřišli ae brzy přijdou že nessy je nejlepší a nidko jiný už pro ně existovat nebude páč bude nejlepší naše NESSYNKA!!!!<3 *14*
        • vany-hudgens-love

Re: Re: Re: NESSYNKA

jj přesně nessynka je naše sluníškooooooooooooooo *14* *14* *14* má ty upe nej filmíky a písničky na celilililičkým světěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě!!!!! si naše všechno, naše sluníško nessynkooooooooooooooooo *14* oooooooooooooo *14* oooooooooooooooooooooooooooooooooooo *14* oooo *14* ooooo *14* ooooo *14* oooooo *14* oooo *14* oooo *14* *14* *14* *14* *14*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: NESSYNKA

presne NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY I LOVE VANESSKA SO SO MUCH *14* *14* *14* *14* *14* *14* JE BESTIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • online-disneychanel

disney-vamnesska

vanesska je taky super holčíínka na disney chanelu mám ji moc ráda pokud byste potřebovali poradit ohledně disney-disneychanelu ráda odpovím na všechny vaše dotazi...
    • vany-hudgens-love

Re: disney-vamnesska

jj to je *14*
      • kajuska4

Re: Re: disney-vamnesska

presneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e *14* *14* *14* nessynka pusinka *14* *14*
  • vananneh

GRRRR

UŽ ZASE TY DEBILOVÉ SMAZALI NOVINKY UŽ MĚ TO SERE!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* *16* *8*
    • Re: GRRRR

holky tak pls napište adminovi proč to furt nekdo maže,už me to taky pořádne sere *8* *8* *8* *8* *8* *8*
      • kajuska4

Re: Re: GRRRR

holky me to taky sere a napsala jsem mu a on mi neodepsal idiot uz asi 5 jsem mu psala a nicccccccccccccccc *16* *8*
        • Re: Re: Re: GRRRR

achjo *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* ..Aby nekomu zmenil fotku(treba mileynce,ashleynce) to jo,ale pro nás tu nejni! *16* *16* *16* *16* *10*
    • kajuska4

Re: GRRRR

rvaaaaaaaaaa *10*
      • katy_kiki

Re: Re: GRRRR

Zabít je málo *10*
        • ashleynka0012

Re: Re: Re: GRRRR

nechápu že je to bavi neustále mazat novinky sakra kdo to dělá???když jsou ty novinky pravdiví tak o co jim jde už mi to jako docela vadí.. *16* *16* *8* už by mohly přestat magoři....mno jinak zlapším téma Nessynka je nejlepší holčíííí *14* *14* *14*
          • cool.girl.love

Re: Re: Re: Re: GRRRR

jsou to dementi nechápu proč top tam nenechají vždycky tgam nškdo něco napíše a někdo to hned smaže kokoti!
  • vaness15

Van je nominovana

Ahoojte naša Vanesska je nominovana na People Choice Awards 2010 v 2 kategoriach v jednej ako spevačka a v druhej ako herečka ....tak určite pre nu hlasujte ....viac informacii najdete na stranke oh-missvanesa.blog.cz
    • katy_kiki

Re: Van je nominovana

Musím pstě hlásnout !!
      Ona je best *14*
      *16*
    • vananneh

supeeeer konečně jí zase nominovaliii!"!" *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • princess_lucinkaa

To je super *14* *14* Určitě pro ní hlásnu *14* *14* *14* *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: Van je nominovana

jj ja takyyyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14*
        • vany-hudgens-love

Re: Re: Re: Van je nominovana

já taky já taky já takiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • Van

Ahojky holky,někde sem četla že prej Van kouří myslíte že je to pravda ?? *9* Jinak I love *14*
    • princess_lucinkaa

Re: Van

Ahoj,no já myslim že ne.Ani na jedný fotky sem jí neviděla,že by kouřila *7*
      • kajuska4

Re: Re: Van

coze to neni zadna prawda Van takova neniiii *13* tomu never te holky ja tomu neverim *13* *13*
        • vany-hudgens-love

Re: Re: Re: Van

taky bych řekla že nekouří to si zase někdo něco vymyslel
          • katy_kiki

Re: Re: Re: Re: Van

Tjn navíc na žádný photce sem jím kouřit neviděla *9*
            • vany-hudgens-love

Re: Re: Re: Re: Re: Van

no právě když jsou nějáký ty fotky paparazzi tak to by už dávno jsme ji viděli tak jak říkám někdo si to vymyslel aby byla van ta špatná
        • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: Van

Žejo taky se mi to zdá,že je to blbost *9*
  • ashleynka0012

mucíííííííííííííííí k

Nessy je supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer girl (s Mil a Ash)
    • vany-hudgens-love

Re: mucíííííííííííííííí k

jj to jeee *14* e *14* ee *14* *14* eee *14* eeeee *14* eee *14* eeeee *14* eeeeee *14* eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
      • princess_lucinkaa

Re: Re: mucíííííííííííííííí k

Jojo souhlasim NESSY IS THE BEST *14* *14* *14* *14* *14*
        • ashleynka0012

Re: Re: Re: mucíííííííííííííííí k

super! *14*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: mucíííííííííííííííí k

jj Nessyyyyyyyyyyyy jenom sheeeeeeeeeeeeeeeee *14* *14* *14* *14* *14*
  • vanessavk

aakristina

čavky aakristina je divná! ona ma za každím niekoho iného rada teraz vlkov *OMG*
    A EšETE KTOMU ma pridanu vanessu je toto normal? *7* *7* *7*
    • Re: aakristina

pravda divmíééééé ale nessy je nejjjjjjjjjjjjjjjjjj lepší než miley
    • kajuska4

Re: aakristina

ja vim ona rikala ze Van mela furt rada a bude mit ja ju taky nechapu *13* *5* *5* *5*
  • katy_kiki

xD

Čusinky,je tu někdo *7*
    Jestli jo tak jak se máš ? *1*
    I love Nessy *14*
    • princess_lucinkaa

Re: xD

Ahoj já tu sem už taky *3* Jo pohoda a co ty? *3*
    • anisek285

Re: xD

já a mám se goooooooood a ty
  • vananneh