-
:o)
Ahoj holky,je tu někdo? *3* -
-
Re: :o)
cauky ja sorry ja jsem prochodila moje profilky vsecky *15* drina *1* -
-
Re: Re: :o)
Jo tak to chápu *15* Mam jenom 3 a než je projdu tak to taky chvilku trvá *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: :o)
ja mam tak 5 profilu *15* jj presne *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Jó to neni málo *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
tak tam jedu *1* -
V C&A tam je maj za 598,- A měli je ve slevě *15* *14* *14* *14* -
ju *14* *14* *14* *14* *14* ja cu taky kde si je koupila a za kolik?? *7* -
Jó docela taky *3* Dneska sem byla nakupovat a koupila sem si ty černý legíny jak nosí Nessa na koncertech *14* *14* *14* *14* -
jj dobre a co ty?? -
No a co ty,jak se máš? *3* -
*15*
-
-
-
-
-
-
a
a jenom trochu na selenuvan jsem se nastvala jenom ni proc ale jste se zacali hadat s miley fan?????no ja to neresim ale fakt m moc nastvali ty nas fifleny z 11 no hruuuuuuuuuuuza
prominte -
prominte
holky aleznam ja na vas jsem to nemyslela ja jednu particku, ktere maji radi vanessu jsou z malenovis z 11 no a oni furt rikaji ze je ashley . . . . . . . a tak no a ja je nemam vubec rada oni celkove jsou namyslene!!!!!!!!!!!!!chapete tak prominte ja jsem to na vas nmyslla
a to ze jsem psala tu otazku jestli ona ma rada vanessu vic nez ashley tak to jsem se jenom ptala!!!!prominte
ja vim ze me omluvu neprijmete
ale prominte to na van nebylo *9* -
-
Re: prominte
ok já to prijímám,já jsem myslela že jsme to my *4*
-
-
for vanesska77
ahoj vanesska77 napisala som na diskusi mielyny na tvoj názor odpisala som *4* -
-
Re: for vanesska77
ahojik,jj já jsem tam taky zase neco napsala, ta piskot256 bo jak to je,je husa,nemá takhle nadávat na tebe do p*c* dyt ukazuje jak je blbá no hruuuza!!!!! -
Re: for vanesska77
cauky.... *3*
-
-
papíííííííííík
Hele já se jdu koukat na superstar tak pppppppppppp I LOVE NESSYNKA SLUNÍŠKO NAŠE NEJBESTOVEJŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ ÍÍ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: papíííííííííík
jj papaaaa *3*
-
-
grrrrrrrrr
hele holky normálne já jsem šla na mileynu diskusi a tam simca2 napsala:ty mas rada vanessu nez ashley????no toje jedno ale jeji fan jsou pitome -
-
Re: grrrrrrrrr
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* -
-
Re: Re: grrrrrrrrr
rvaaaaaaaaaaaaaaaaaa *16* *16* *8* *8* *10* *10* *10* *10* -
-
Re: Re: Re: grrrrrrrrr
já jsem na mileynu diskusi neco napsala,mozná že nekdo bude mít kecy,ale me je to jedno,já jsem tam proste neco musela napsat *5* -
-
Re: Re: Re: Re: grrrrrrrrr
jj *3*
-
-
-
-
-
:(
ahojky holky,prominte že jsem tu včera nebyla, byl tu nejdřív můj brácha a pak jsem šla ven, vrátila jsem se po půlnoci a byl jeste na pcxD tak fakt sorrýýýýý *4* ..I LOVE OUR NESSSSSSYYYYYYYYY NESSYYYYNKA PUSSINKA MUCQQQQQQQ BESTÍK NESSIE *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* NAŠE SLUNÍŠKO *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: :(
cauky jj to nic ja jsem taky byla venku JJ I LOVE NESSYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: :(
jjjj *4* ,kajush máš klásnouškej obrázek,nessynce to tam stwasne šušánkuje *14* *14* *14* *14* *1* -
-
Re: Re: Re: :(
jj aj na tvym je NADHERNA NESSY prejze Zac chodi s Ashleynou *15* a prejze to mezi nimi jiskri no a co me to je uplne u neceho VAN ma na lepsi kluky a na hezci dit ju chcou kazdi kluci *3* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: :(
je diky,jj dyt pisou v popcornu ze zac se s ash nebavi kvuli tomu ze s nim ona flirtovala a ja jsem i cetla ze Trace Cyrus(nevlastni bracha miley) je do nessy trosku zamilovanej ze je to jeho holka snu a kazdymu se libi nessy dyt to ctu skoro vsude *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :(
jj *1* *1* *1* *1* *1* *1* asi nak tak i love nesss *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: :(
Jj presne Nessy je nejkrasnejsi vsici ju chcou aj muj kamos Nessy chce *14* *14* *3* *4* *3* *5* ma ju vsudee *3* *1* jako jááááááááááá *14*
-
-
-
-
-
-
ahoj lidi
ahojik lidi je tu někdo -
-
Re: ahoj lidi
cauky ja *3*
-
-
Včerejšek:Zklamala mě...
Chci se mooooc všem omluvit za to jak jsem se včera vyjádřila k Vanesse.Mrzí mě to.Můžete mi to prosím odpustit.Nevím co mě to popadlo. *9* -
-
Re: Včerejšek:Zklamala mě...
u mě máš šanci I LOVE NESSSSSSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Včerejšek:Zklamala mě...
Thank you -
-
Re: Re: Re: Včerejšek:Zklamala mě...
není zač -
-
Re: Re: Re: Re: Včerejšek:Zklamala mě...
odpušteno -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Včerejšek:Zklamala mě...
jj odpusteno a sorry za ty nadavky
-
-
-
-
-
-
Nessy
Jůů Nessynka se zas o jedno výš *3* -
-
Re: Nessy
jj *14* -