Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • -_verca_-

NESSA

No co,Miley je stějně nej!A taky má nevíce fanoušků!!!
    • Re: NESSA

tohle je nessyna diskuze tak sem fans miley nechodte
    • 21.4.1993

Re: NESSA

no a co ze ma vic fanousku..ale pro me je stejne nejjjky Nessyyyy *14* *14*
      • selenavan

Re: Re: NESSA

Choď do prdele aj s tou Mileynou pochcanou *9* Dúfam že Selena nahradí Mileynu v Hannah Montana *4*
  • Nessy

Ahojky,Nessynka je nejky *14* *14*
    • 21.4.1993

Re: Nessy

ahoojky..mas pravdu..Nessynka je nejjjky *14* *14*
      • Re: Re: Nessy

presne NESSYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • kajuska4

Re: Nessy

jj to je bestovni i love nessyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • selenavan

Re: Re: Nessy

čavko. asi rok som tu nebola čo *15*
  • Zklamala mě...

Vanessa je skvělá zpěvačka i herečka je dobrá v obouch směrech ale...Ještě dokážu pochopit,že flirtuje s Alexem protože chce Zacovi oplatit to,že na ni neměl čas.Dokážu i pochopit,že Zac jí to zase oplácí tím,že měl tajné romantické rande s Megan Fox.Můžu také pochopit,že je Van na internetu nahá,protože to bylo ještě před HSM.Ještě dokážu pochopit,že hraje v novém filmu prostitutku. *3* Dnes jsem si koupila BRAVO a je tam Vanessa znovu nahá.Nejsou to žádné staré fotky,ale jsou úúúúúúúúúúúúúúúplně oryginálně nové.Vanessa se tak vyfotila sama a dobrovilně.Je mladá a když má hezké tělo ať se klidně ukazuje.Mně do toho nic není,ale neměla by to dělat,když ví jak špatně je na tom se Zacem.Jestli se se Zacem rozejde,tak se Zac nejspíš dá dohromady s Ashley.Ale o to hůř pro Vanessu.Protože je Ashley její best friends!Né jen,že by stratila svou lásku,ale také by byla bez své nejlepší kamarádky.Ničí si život.Moc mě zklamala. *9*
    • Re: Zklamala mě...

to jako z jiným Alexandrem,než Davidem Zachariášem?
    • 21.4.1993

Re: Zklamala mě...

proboha..ona s zadnym Alexem neflirtuje..to jsou jen kecy..a to same jsou kecy o tom ze zac mel cosi s megan..to neni zadna pravda..
      • kajuska4

Re: Re: Zklamala mě...

jj presne oni jsou jen kamosi
        • Re: Re: Re: Zklamala mě...

Co si to jako dovoluješ?Takhle nadát Nessy ty kristyno hnusnáá ty nám NESSY neshnušímmmmm to vžádným případěěěě *13* jsi nějaká moc chytrá ne??????????Ach bože kdyby jste aspoň Nessy poznaly a vi jí tu nadávate no počky kdyby to zjistila tak by vám to vysvětlila já taky nenávídím ty dvě *16* *9* I LOVE NESSSYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: Zklamala mě...

Moc se omlouvám jestli jsem tě urazila.Nemusíš se hned rozčilovat.A nenadávej mi.Vanessu vám zhnusovat opravdu nechci.Tak pardon.
    • vananneh

Re: Zklamala mě...

JEŽIŠI VY STE BLBÍ FAKT!!!!!!!!TO BRAVO TAM SOU U VAN KECY A TO NAPROSTÝ NESSY Z ŽÁDNIM BLBIM ALEXEM NIC NEMÁ A ZAC S TOU POSRANOU MEGAN!!!TY VOLE A TY FOTKY SOU EŠTĚ Z ROKU 07 A K TOMU EŠTĚ TOHLE...BANDSLAM EŠTĚ ANI NENI V KINECH TAK JAK UŽ MŮŽE BEJT NEÚSPĚŠNEJ??? *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
      • Re: Re: Zklamala mě...

Tak se neurážej.Já to špatně nemyslela.Žádnýho z jejich fanoušků jsem nechtěla urazit.Tak se zbytečně nerozčiluj.
      • kajuska4

Re: Re: Zklamala mě...

presne kuwa vi to nemuze pochopit do prdeleeeeeeee *16* aj ta vase Cyrkuska se fotila nahaaaaaaaaaaaaaaaa a flirtuje s kazdym chapete to uz me uz fakt sereteeeeeee *16* e *16* e *16* e *16* e *16* e *16* e jj v bravu kecaji *5*
        • vananneh

Re: Re: Re: Zklamala mě...

kdyby tam radši dali její plakát místo těch blbejch keců!! *16* *16* *16* teď jí nikam nedávaj a když jo tak to už neni nic normálního jako třeba jakej má styl atd... *9* *9* *9* *9* *9* ale nej to bude až bude mít new cd to bych řekla že jí tam začnou dávat *14* *14* *14* *14* *14*
          • selenavan

Re: Re: Re: Re: Zklamala mě...

jj cyrkuska r sa fotila naha nikdo nič bravo keca!!!!!! vlastne aj ty pičokristino *16* *16* *16* *10* *10* *10* *8* *8* *5* *5*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Zklamala mě...

jj presne kdyby tam daly Nessy plakat a nebo nejaky new clanek ale takove kraviny tam davaj coz neni vubec prawda ty fotky jsou stare uz hrozne dlouho jsou to blbci mno nic neumijou me nastvaly hlavne ze tam davaji clanek o mileyne:oh...miley ma zase novyho kluka to je superrrrr!!!!!Oh...aby se z teho ne poto to *15* *16*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Zklamala mě...

Cyrkuska bléééé hannah zmotana nenavidim ju aj s plesatou hubou *15* *9* *9* *9* *9* *5*
  • kajuska4

:

ahoj je tu nekdo??I LOVE NESSY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • vany-hudgens-love

Re: :

• anisek285

Re: Re: :

jááááááááááááááááá áááááá
        • kajuska4

Re: Re: Re: :

jj ahojikkk jezis ted se me zhnusily tokio hotel jupiii takze zadna od nich *15*
          • anisek285

Re: Re: Re: Re: :

*15* *15*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: :

*15*
          • vany-hudgens-love

Re: Re: Re: Re: :

*15*
  • vananneh

:D

Tak já taky vymyslim otázku:D Já nevim třebáá....tak mě nic nenapadá:D Hele co kdyby sme každá tady napsala do brava o plakát nessy? *14* *14* *14* třeba když nás napíše víc tak jí tam daji! *14* *14* *14* *14* *14*
    • vany-hudgens-love

Re: :D

dobrej nápad jo ale jak tam napísat?? já nwm jak *1*
      • vananneh

Re: Re: :D

počkej já někde najdu ten mail *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: :D

Me Nessy nejvicccc *14* *14* *14* *14* *14* Selena a Demi ujdou mno.ale Seli vic protoze ma lepsi pisnicky ze zpevaku Zac Efron a jenom jedna jedina pisnicka od tokio hotel jinak je nenavidim ale jedna od nich je docela pekna me na tu pisnicku nakazila kamoska *9* I LOVE NESSYNKA PUSINKA MUCQ CMUQK *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • anisek285

stačí zpěvačky- a zpěváci- *15* *15*
        • vany-hudgens-love

Re: Re: Re: :D

mě nessy nejvíc pak nicole scherzinger a pak marta jandová a ue upěváků... justin bieber, zac efron a michael jackson
    • vanessavk

Re: :D

jo *4*
      • anisek285

mám otázko kdo se vám nejjjvíc líbí ze zpěvaček3. a ze zpěváků.mě miley,nessaaaaaaaa,ewa farna a zpěváci-enrique,zac,eminem
  • vany-hudgens-love

?

holky ??? tedkoms mě tak napadlo... s kým tu nejvíc kámošíte?? jako ale řeknite dvě (nebo dva *15* ) hlavní a ty ostatní se kterejma se káímošíte taky al trošku míň... tak... mno... já asik... PŘEMÝŠLÍM............PŘEMÝŠLÍM............PŘEMÝŠLÍM..............klaruska44 a kajuska4 a pak ty další holky... mno... vlastně všecky ostatní *3*
    • vananneh

Re: ?

všechny ale nejvíc sem si tu asi poslední dobou psala s vanesskou77 a kujush *3* *3* ale se všema se bavim stejně!! *3* *3* *4* *4* *3*
    • Re: ?

já s kajush a vanneh
    • kajuska4

Re: ?

Ty jo Veru to je tezka otazka tak to nwm vseckyyy ja nemuzu rict protoze potom ty ostatni co s nema vsecky jste moje nej kami *14* *3*
      • klaruska44

Re: Re: ?

jj presne ja taky nemuzu rict kdo je tu muj nej kamos/kamoska proste jste vsecky *14* *3* *5* *5* I LOVE NESSYYYYYY *14* Y *14* Y *14* Y *14* *14* *14*
        • vany-hudgens-love

Re: Re: Re: ?

njn to jsem já no... napadaj mě blbý otázky mno...
          • klaruska44

Re: Re: Re: Re: ?

*3* *3* *3* *4* *3* jj no je to tezka otazka *1*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ?

*15*
            • vany-hudgens-love

ne to není těžká otázka to je debilní otázka! nwm ubec jak mě něco takýho jako je tahle pičovina mohla napadnout *15*
            • vanessavk

težka otazka *3*
  • Ahoj

Ahoj holky. Chodím sem už dlouho ale nepíši sem. Jmenuji se Lída a mám ráda Vanessu. Byla bych ráda kdyby jste mi řekly kdo tu většinou bývá, jelikož bych si ho chtěla přidát do přátel až si založím profil. Od každé mi úplně stačí dvě osoby. Řeknite mi prosím jejich přezdívky. Děkuji.
    • anisek285

Re: Ahoj

jak budeš zaregistrovaná tak napiš
    • kajuska4

Re: Ahoj

Ja jsem chodim *3*
      • vany-hudgens-love

Re: Re: Ahoj

já taky já taky já takyyyy *1*
        • fansvanessahudgensfans

Re: Re: Re: Ahoj

aj jaaaa *5*