-
ďakujem klaudie
moc ďakujem klaudia za tu vonavku zanessy *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ďakujem klaudie
woow ty se mááš *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ďakujem klaudie
*4* a vy ho nemáte? oin krásne vonia. ja mám jednu kamarátku čo si kúpila vonavk us avril a od zanessy je lepšia aspoň môj názor mucq nessy *14* *14* *14* *14*
-
-
-
sme tu
prepáčte že sme tu tak neskoro *15* -
Klaudia je tu!
Juchu Klaudia je tu! Tešíla som sa ňa nu prideme o 5 min. *3* buddeme na jej profile *3* -
-
Re: Klaudia je tu!
Jojo dobře, *3*
-
-
:D
Ahojky holky to jsem já Vanesska77 *4* -
-
Re: :D
jj *3* *3* -
Jojo *4* -
okey *14*
-
-
NESSY
Nessy je nejlepší je krásná umí zpívat tancovat no prostě je nejlepší... *14* -
-
Re: NESSY
JOJO je nejlepšíííí *14* *14* -
Re: NESSY
máš pravdu nessy je zlatíčko najlepšie na svete *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
vanesska77
*4* -
cmuk-vanesska-cmuk
takže toto je profil mojej sesterky keď príde budeme tu asi o 14:15 lebo chceme stahovať foto nessy *14* *14* *14* tak budeme spolu na tomto profile *4* -
-
Re: cmuk-vanesska-cmuk
jj já už jsem si te přidala *4* ..já si asi pudu udelat tky este jeden profil me to baví *1* -
-
Re: Re: cmuk-vanesska-cmuk
tak aj ja *4* -
-
Re: Re: Re: cmuk-vanesska-cmuk
Jo já jí mam taky přidanou *3* -
Re: Re: Re: cmuk-vanesska-cmuk
ale iba možno *15*
-
-
-
-
:-):-(:-):-(
Čaves! Ja za taku hodinu-pol hodnu pôjdem viete prečo? Kôli tomu že príde moja sesterka z Ameriky ktorá mi donesie aspoň 500 vecí s Vanesskou možno menej ale ona je strašne dobrá mucq mucq. A ktomu mi donešie jej fotky ktoré nafotila ju možno ja neviem ona mi to vravela a ešte m idonešie jej fotku s nou moc sa teším ale nebijte ešte tu budem! A môžem jej urobiť profilek tady a ešte vanessavk tu nenii ja už som doma *4* *9* *4* *9* -
-
Re: :-):-(:-):-(
woow nedala bys sem pak fotku těch věcí?? *3* -
-
Re: Re: :-):-(:-):-(
No by bylo super *3* -
-
Re: Re: Re: :-):-(:-):-(
jasne *4*
-
-
-
Jéé to máš štěstí *3* -
-
Re: Re: :-):-(:-):-(
to teda má *4* *4* *5* -
-
Re: Re: Re: :-):-(:-):-(
díky *4* ste faakt super *14*
-
-
-
idem ho urobiť *4*
-
-
:o)
Ahoj holky,sem tu taky *3* Ale mam špatnou zprávu...Nessa zase klesla o 2 000.... *9* *9* -
-
Re: :o)
ahojky..ach neeeeeeee to neeeeeee nesssssyyyyy mucQ proč jsou před ní takový ------ ona si zaslouží lepší místo *9* *9* *9* -
-
Re: Re: :o)
Máš naprostou pravdu *9* *9* Nwm co tak najednou hrozně rychle klesá a ostatní sou před ní *9* *16* -
-
Re: Re: Re: :o)
jjjj a třeba jandová ta hraje v kapele die happy a neni tolik slavná ale najednou je v superstar a je hned před tema co dokázali víc,jako nic proti marte ale trošku me ted štve *10* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
aj mňa *10* *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16*
-
-
Re: Re: Re: :o)
to ne!!!!!!!!!!! *9*
-
-
-
-
ahoooooooojky
je tu nekdo vanessáci? *4* *4* *4* *4* ..I LOVE NESSYYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ahoooooooojky
jáááá ahooj *3* -
-
Re: Re: ahoooooooojky
jeeeeeee ahojky,hele pls co se tu včera delo? *4* ..a sry že jsem tu nebyla ale já jsem byla asi do pul 6 venku a pak tu byl brácha tak fkt sry *9* -
-
Re: Re: Re: ahoooooooojky
to neváá že si tu nebyla... *3* stejně tu byla stejná nuda jako je skoro každej den teď tu skoro nikdo nepíše *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoooooooojky
jj přesne me to tu nebaaaa kdyz tu nikdo neni *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoooooooojky
uz aby nekdo přišel *10*
-
-
-
-
-