-
jááá
ahoj mucík tu je veronika a ja! *4* -
-
Re: jááá
cauky jj uz jsem si te pridala:-) -
-
Re: Re: jááá
ja tiež *4*
-
-
Re: jááá
ja som nessa-vanessa *1* *1* ale ne *1*
-
-
super sprava... ale asi iba pre mňa xD
HOLKY MOJA KAMÍ MOC ZBOŽNUJE NESSY A CHCELA BY SA PRIHLÁSIŤ! *14* *14* *14* -
-
Re: super sprava... ale asi iba pre mňa xD
supeeer! *3* *3* *4* -
-
Re: Re: super sprava... ale asi iba pre mňa xD
*14* -
-
Re: Re: Re: super sprava... ale asi iba pre mňa xD
j *1* -
-
Re: Re: Re: Re: super sprava... ale asi iba pre mňa xD
*3* *3* Jojo *3* *3*
-
-
-
-
To je super... *3* Čim víc tim líp *15* *15* -
-
Re: Re: super sprava... ale asi iba pre mňa xD
*4* takže sa odlásim vlstne ona u mňa spí a dúfam že newa že sa odlásim potom napišeme na diskusi že ktori je naš profil *4* *14* *14* *14*
-
-
juj.........super *3*
-
-
ZASE!!!
Holky zase to tady vázne... *9* *9* *13* -
-
Re: ZASE!!!
ahoj *3* -
-
Re: Re: ZASE!!!
ahojte... aj ja som sa mala volať lucia ale som veronika *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Re: ZASE!!!
j...sakris kde jste vsechny holky *9* *9* -
-
Re: Re: ZASE!!!
som tu ahoj kajusko a ako sa volaš ty princess_lucinka? *7* -
-
Re: Re: Re: ZASE!!!
Lucka.... *3* Jo jinak ahoj *15* -
Re: Re: Re: ZASE!!!
cauky... *3*
-
-
-
-
proc
proc by nam to melo vadit???klidne si to poslete *4* ahojik -
-
Re: proc
Mysleli sme si to nó..ok díky *3* -
jo já myslela že to bude jako s tim bloggem..díky *4* -
jj...ok....
-
-
ppppppp
holky sryyy já musim jit ale zitra tu budu co nejvic,hodnotit fotky a delat co nejvíc pro to,aby nessy byla v TOP co nejlíp umístená tak pppp I LOVE NESSY SHE IS BESTTTTTTT 4EVER *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ppppppp
jj pp *3* -
pá -
-
Re: Re: ppppppp
jj papapaaaaaaa -
-
vanessa
ahojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Jojo ahoj *3*
-
-
:)
holky me napadlo že bysme mohly napsat Nessynce dopis do USA když je tady adresa na osůbkách..Co na to řikáte? *3* -
-
Re: :)
jo a já holky vim o nekom kdo umí hodne dobře anglicky a je to holka která má samý jedničky(šprtka-fuj:D) a chodí na doučko z ájiny proste šprt *9* já si myslim ze by nám to napsala,zitra se ji zeptam ju? *4* -
-
Re: Re: :)
jo to by bylo super!To by byla hodná:) [nesnášim šprty ale kdyby to napsala... *1* ] -
-
Re: Re: Re: :)
juj..........Ja ze na mamku Nessynka nam klesa a mamka ze aha...ja tomu moc nerozumim ale chudak Nessy rekla. *9*
-
-
To je dobrej nápad *15* *3* -
-
holky ja umim dobre anglicky ja jsem jednou Nessy napsala a me se to vratilo z5 ale poslu to jeste jednou I LOVE NESSYNKAAAAA *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Re: :)
Super nápad!!! *4* Jenže si zase budou ty od ... myslet že se opičíme oni taky psali *9* Jenže to už je jejich blbost... *15* Museli bysme tu ale bejt všechny a to už teď vlastně skoro vůbec nejsme *9* *9* -
-
To jo no...poslední dobou sme rádi když sou tady 4 lidi třeba jako *7* *9* *9* -
-
jj přesne nikdo tu neni jen my 3 *9* *9* *9* ..předtim tu u nás byly i ashfans který nadávali na ness ale přispívali nam na návštevnost coz bylo good *1* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
já tu jseeeeem sory moc holky já jsem byla venku ale ted tu jseeem já umím anglicky
-
-
-
jo a jo od ash..no a to neznamena ze se opicime at si mysli co chteji to je jedno *4* ..kdo umí anglicky? *1* -
-
no pár slovíček ale mohli bysme použít stránku http://prekladacvet.cz/ nebo jak to je *1* *1*
-
-
-
-
to nie
Mne sa nedá prihlásiť stále mi píše neplatný e-mail *9* nezaregistrujete ma tam? kludne môžete vedieť moje heslo *4* prosíííím e-mail: vanessa14hudgens@email.cz
je to cez české ale neva ja mám eščte jeden cez slovenský ale ten nepoužijem pls pls oplatím -
holky
holky ste tu??Já nechci aby nessy klesla nechápu proč sou před ní takový,co nic nedokázali!!!!kromě miley pro mě *16* *16* -
-
Re: holky
ahojky,jj já tu jsem,přesne..Nessy toho dokázala víc jak Kristen nebo Marta..Nic proti nim ale nessy je uspesnejší *14* *14* -
-
Re: Re: holky
Ahoj!jj přesně!!Teď natáčela asi 3 filmy hned za sebou a po sucker punch chce hned new cd a to je pro mě jako málo?? *16* *7* -
-
Re: Re: Re: holky
jjjjj nessynka je proste nejlepšíííí,ale jako stejne si vem ze je to uspech kdyz je tu takovejch osobnostích a naše nessy je v TOP!!to je skvely ale ja stejne chci aby byla aspon na tom 6. a ne na 50000. miste *9* -
-
Re: Re: Re: Re: holky
jj *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: holky
jj víte co??Du jí hodnotit fotky!!A co nejlíp!!! *3* *14* *14* -
No jo tak ale když Nessy má hrozně malý bodování u fotek nwm kdo jí dáva furt 1 jako fůj...jestli to sou ty pizdalky fans...nwm vůbec *16* -
jjjj ale me ty debilní fotky nejdou přidávat *9* *9* *9* *9* ..ale třeba bysme se mohly domluvit s nekym komu to jde a posílat ji to na mail a ona by to dávala sem.. *4* -
já vim jenom to že je to podle návštěvnosti ale řekla bych že i celkově kolik má fotek,tapet atd... *9* -
já taky nwm podle čeho to je,podle návštevnosti to jo ale jenom kvůli tomu to bejt nemůže -
Ahoj...máte pravdu...nwm co tak najednou *9* Ale co tim?Jak jí my můžeme pomoct aby byla vejš v TOP *7* *9* *9*
-
-
-
-
-
-
Ahoj! Ja sa idem prihlásiť na túto stránku ok? *4*
Nessa je zlatíčko. *14* -
hej:)
holky pls pište sem jinak se nemáme divit že nám nessynka klesá *9*