-
Vanessinka.Hungens
Ahojííí ja te upe žeru jsi ta nejky zpěvačka a ja i o tobe dekam referat posli mi plsw na imejl tvoje telefoní cislo a taky icq cislo jestli mas ahoj tvoje rfavoriotka nikolka a v muzikale ti to slusi tak pp Láskuju tě.....♥♥♥ posílam ti pusíínku velikanskou♥♥♥ *14* *14* Ja te mtr !y♥♥♥ i love you -
-
Re: Vanessinka.Hungens
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* to si jako myslíš že tohle je stránka vanessy??? *15* *15* *15* *15* *15* Tyhle lidi mě fakt pobaví dycky! *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Vanessinka.Hungens
*15* já bych nečekala že ti to tel. číslo a icq číslo pošle *1* *1* *1* *1*
-
-
-
ja
ja jenom chci dodat ze anisek22 mela radsi 100 procentne vanessu ale rikala me ze ma rada i ashley ale ze e vam to vlastne tak trochu bala rict vite aby ste se nenastvali no anisek urco neodesel k Ashley *4* -
holky
holky já nevím jak mě přimete ale já se omlouvám za vsechno a chci to s vámi urovnaut jediný důpvod proč jsem vám nadávala a tak byl ten že jste pořad pomlouvali Ash a ja jsem nkdy tak vypěnila že to nejde ani popsat:-Dco kdyby jsme se dělali jako že pro vás zadna ashley neexistuje a tady se budewte bavit jenom a vanesse a pro nas zas vanessa a budem se bavit jenom o Ash u nás to bude hračka dodržet už tak se tam bavíme skorem jenom o ash ale nevím jak to příjmete vy takže fakt se omlouvám *4* -
-
Re: holky
JÁ V ŽÁDNYM PŘÍPADĚ NEPŘIJÍMAM!!!Možná se naštvete ale já prostě to nikdy nepřijmu!!!Je moje věc o kom mluvim!!! -
-
Re: Re: holky
proč to nepřijímáš?? ty se chceš pořád hádat?? tebe to baví?? jako bez urážky nechcu zažít hádku jako minule! *13* -
-
Re: Re: Re: holky
NE ale jako já si můžu mluvit o kom a o čem chci tak proč bych to měla udělat tak že o ní nebudu mluvit??To je snad moje věc o kom mluvim ne?? -
-
Re: Re: Re: Re: holky
hm...
-
-
-
PRIJIMAMMMMM...ME UZ TO TAKY NEBAVI!!
-
-
Re: holky
já tu omluvu přijímám holky vy klidne ne ale me uz ty hádky nebaví vždyt je to o ničem jenom kraviny tady řešíme už bysme se všechny mely chovat aspon trošku dospele..Jako neříkám že ted jako anisek22 se připojim k ash ae nadávat nemá cenu,jsou to jen slova.. *4* -
-
jj přesně já taky přijímám... stejně se už o ashley mots nebavíme... -
-
Re: Re: Re: holky
jj *4*
-
-
-
-
Ahojky
Ahojky jak se máte?VANESSA a ASHLEY jsou uplně nej ASHLEY MÁM TROCHU RADŠI ALE VANESSA JE TAKY DOBRÁ!! *14* *14* *3* -
-
Re: Ahojky
jjj ja taky ale nessu zbožniujem *4* -
-
Re: Re: Ahojky
*4* *4* *4* ..Nessy is besttttttt ttttttttttttttt ttttttttttttt tttttttttt *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Ahojky
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojky
*14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
čááááu
ahoooooooj lidiškyyy kdo tu je?? asi nikdo co?? už zase... pak se ale nedivte že nám nessynka klesá *9* -
-
Re: čááááu
jjáááááááááááááááá iba na chvilku čauik *4*
-
-
fdsd
Ahoojky..tak jak se mate??..muuuck Vanesska *14* *14* -
-
Re: fdsd
cauky jj dobre a ty??I LOVE NESSYNKAAAAAA *14* *14* *14* *14*
-
-
ahooj
achoj lidišky to jsem já a.verunka, pussycat_Dolls a vany-hudgens-love všicí ste si zakládali nový tak sem si založila taky *15* -
-
Re: ahooj
jj *15* -
-
Re: Re: ahooj
ahoj ja si tiež žaloží new *3* prepáčte že som tu nechodila nessynka je zlatíčko mucq *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ahooj
jj jsem si říkala kde jseš pořád *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ahooj
aha *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
:o)
Ahoj holky...sem tu taky *3* Chjó ale NESSY nám pořát ňák klesá v TOP *13* -
-
Re: :o)
cauky jj ty jo *9* *10* -
-
Re: Re: :o)
No tak ale pro nás budu stejně pořát nejlepší z nejlepších *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: :o)
jj *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: :o)
Já musim jít tak ahój a dobrou noc... *3* I LOVE NESSY 4-EWER *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :o)
jj papa
-
-
Re: Re: Re: Re: :o)
No a co dělás?Já se šprtam občanku a ájinu takže nůdááá *15* *15* *15* -
-
jj *1* -
No to se taky nemáš až na to poslouchání NESSY... *15* *15* *15* -
ja posloucham Nessy a rikam si basnicku na zitra ju mameee *9*
-
-
-
-
-
-
:D:D
Tak sem tu zas!!:D Sem hudgens a vananneh ale to víte protože sem psala že si udělam new profil...já sem blbá *15* *15* *15* *1* -
-
Re: :D:D
zpěěěěěěěěěěěěěěět ok přidáno *3* -
-
Re: Re: :D:D
JJ *4*
-
-
Re: :D:D
*15* jj me to bavi si zalozovat profil *15* -
-
Re: Re: :D:D
jj mě taky *15* *15* už ste viděli ten trapnej new klip pizdalky?? *1* *1* *1* JE TO TRAPNÝ NO JAKO ONA JE NO!! *1* *1* *1* *15* -
-
Re: Re: Re: :D:D
jj videla jsem se lekala *15*
-
-
-
-
nazdáár
čaukýý já sem vananneh ale kajush to ví! *15* *15* Verčo si tu taky?? *15* -
-
Re: nazdáár
jj jsem *3* -
-
Re: Re: nazdáár
holky teď tu chvilku nebudu online protože si du založit eště jeden profil!!tak zatim!A pak napíšu s new profilem!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: nazdáár
okay *3* holky já jdu taky na chviličku pryč jdu se dívat na ulici ale přijdu o reklamě -
-
Re: Re: Re: Re: nazdáár
jj *3*
-
-
Re: Re: Re: nazdáár
jj *15*
-
-
-
Re: nazdáár
*15*