-
?
Kdo bude kecat o Nessynce *7* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ?
já já já já jáááááá -
-
Re: Re: ?
ahoj..............tak jj *5* copak delas?Ja posloucham Nessynku(Forever tonight)jak jsem ti ju poslala jak zpiva ze Zacem *4* -
-
Re: Re: Re: ?
poslala bys mi pls odkaz na tu písničku?? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ?
jj:-)
-
-
Re: Re: Re: ?
áha no já jsem na oso a na facebooku a jdu asi vyvenčit maxu a za chvíli přijdu... klaruš má už facebook že?? no konečně *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ?
jj *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
jsem zpěěěěěěěěět a jdu poslouchat nessyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyyyy *14* yyyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyy *14* yyyyy *14* yyyy *14* yyyy *14* yyyy *14* yyy *14* yyyyyy *14* *14*
-
-
-
-
-
-
nessy
nessy je druhááá *15* *15* *14* *14* -
-
Re: nessy
jj *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: nessy
*14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
ahoj lidi
ahojik jak je je tu někdo -
-
Re: ahoj lidi
cauky ja jsem tu a mam se dobre *3* -
-
Re: Re: ahoj lidi
já taky -
-
Re: Re: Re: ahoj lidi
jj *5* -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj lidi
sem tu taky *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj lidi
dneska jsem se namalovala jak Nessynka podle plakatu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
já se mam docela good ... -
jak je tobě *15* -
achojjjjjjjjjj *3*
-
-
-
-
-
-
;o)
Ahój sem tu zas *3* Jaký je téma? *15* -
-
Re: ;o)
cauky ted asik zadny ja se divam na ordinaci *15* -
-
Re: Re: ;o)
Jó to já taky *15* A dělm tapety s NESSYYY *14* -
-
Re: Re: Re: ;o)
juj a jak se delaji *7* *7* *7* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: ;o)
Já je dělam v Zoneru...prostě tam dávam všechno možný... *15* Hlavně aby jich měla víc než Ashleyna *16* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ;o)
jj papa ja uz taky jdu budu tu zitra ve 2 mozna aj opul 2 papapa I LOVE NESSYNECKAAAAAAAAAAA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Hele holky já pudu...tak pá a dobrou noc *14* *14* I LOVE NESYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jj přesně!!
-
-
Re: Re: Re: Re: ;o)
Já vyrábim v PhotoFiltre a v PhotoShopu *3*
-
-
-
-
-
plsíííííííííííííííí ííííííííííííííííí
prosím pozrite sa na môj blog: http://vanesska-is-best.blog.cz/
+ aj s katkou(vanesska-4ever) -
-
Re: plsíííííííííííííííí ííííííííííííííííí
pudu ppappa *15* -
-
Re: Re: plsíííííííííííííííí ííííííííííííííííí
jj papa
-
-
-
nessssy
ahoj holčiny čo tu tie fans otravuju? *7* *7* *7* -
-
Re: nessssy
ahojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *3* *4* -
-
Re: Re: nessssy
ahojíííííííííííííík mam si dať iny picture(obrázok) ???? *7*
nesssssynka je nejjjjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *15* *15* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: nessssy
jj treba jj NESSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY *14* YYYYYYY *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: nessssy
už by sa mal za hodku zobraziť *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nessssy
j *1*
-
-
-
-
-
-
hele
hhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeelllllll lllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
-
Re: hele
?? co jako? *7* -
-
Re: Re: hele
*7*
-
-
Re: hele
co hele??? *7* -
-
Re: Re: hele
ja taky nevem *15*
-
-
-
:((((( pp
hele holky prominte ja se musim jit vykoupat a pridu az zejtra tak ve 4 jelikož mam odpoledku ale pridu co nejdriv I LOVE NESSSSYNKAAA DOBROU NOC A KLASNY SNY *14* -
-
Re: :((((( pp
jj papapa mej se *3*
-
-
:)
holky nebudeme si tu kazit náladu touto namyslenou cuzou..pojdme se bavit o necem hezkem co ma cenu..treba o nessy *4* ..ach jo ja chcu Zanessy parfem *9* -
-
Re: :)
ja ho taky chciii uplne moc!!!!!! *9* -
já takyyyy ty jo já dycky když poslouchám identified jako cd tak myslím na to jaký by to bylo kdyby nessy přijela do čr!!! jujky to by bylo božíííí *14* *14* -
-
Re: Re: :)
jj ja ci tky NESSYNKU V ČR *14* *14* *14* *14* -
jj Veru ja posloucham taky Nessynku *14* *14* *14* *14* *14* *14* ja cu taky aby tu bylaaa jak jsem sla dnes k tomu dochtorovi tak jsem sla a mamka sla semnou protoze ona si mysli ze pujdu vzdycky ven a zdrhnu *15* a ja ze mamiiiiiiiii ja cu aby tu byla Nessyyyy *14* *14* *14* a mamka co by tu delala to je dalka prosimte aj cesi hezky zpivaj a ja ze mami to neni pravdaaaa cesi hnusne zpivaj *9* *9* ja cuuu NESSU CHAPES TO! *15* a potom rekla ticho tak jsem byla radsi ticho *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
nechci byt sprostá ale ja nemám rada vanessu takže ja suhlasím z madoussek díky pppa *4* možno budem mať rada nessu ale asi 1% lebo moja kamoška ju má rada a ak ma tim nakazi tak to... a ozaz moja kamoška ma ten farfem *15* *15* *15* -
jj...aj jaaaaaaaaaaaaaa ja jsem to rikala mamce ze uz je v ČR a mamka tak si na neho nasetri nééé?? *15* a kdyz ho nekde uvidim v Brne kupuju ho hnedddddddddddd *4* kupuje te si HSM casopis?Ja jo pristi tyden vychazi *4* doufam ze tam bude plakat NASI NESSYNKY *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
ja si ho kupuju jen nekdy kdyz ho vidim jinak ne *3* -
-
Re: Re: Re: :)
aha...tak to ja mam blizko stanek a tam pracuje znam mamky a ona vzdycky takkkkk co to bude?A ze treba př:Bravo girl nebo bravo nebo hsm *15* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
*15*
-
-
-
-
Jojo já taky *14* *14* *14* -
-
ach jo,jak psala tu nejaka holcina uz si nepamatuju jaka ze ma ten parfem tak by me zajmalo kde ho sehnala,ja ho chciiiiiii *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: :)
jj vaness15 prejze ho koupila nekde ve Slovensku kde ona bydli *9* *9* ja ho cuuuuuuuuuu *9* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
aha..ja se kouknu v obchode doufam ze tm bude jinak se zblaznim *9* *9* *9* *3*
-
-
-
-
-
K zamyšlení
promiňte holky, že vás tady tak "otravuju", ale..... už mě to opravdu nebaví. copak nemůžete pochopit, co tady pořád vyvádíte? Jako myslete si o tomto komentu, co chcete a klidně si ho smažte a klidně mi nadávejte, ale pravdu NIKDY jen tak nevymažete. Připadá vám normální se tady neustále hádat?: jestli ano, tak se pak ani nedivím tomu, co tady píšete! je mi z vás zle! Jen mi řekněte, jak vám bylo, když mi fanoušci sh jsme nadávali na vaši vanessu? hm?? nebudu lhát když ste na nás byli nasraní a stáli ste si za svým že Ashley je kráva a vaše vanesska je nejvetší sluníško na světě. a uplně to samí si myslíme my - fans Ash. je nám stejně jak vám, taky si vždycky budeme stát za svým, že je Ash lepší a Vanessa ta kráva trapná. A tak to proooostě je. Každej má svého idola - svůj vzor.. a vážně mi vadí že Vanessa předběhla Ash, protože si myslím, že je Vanessa strašná a vy ste zase šťastní.. kařdej má právo být aspoň jednou v životě šťastnej nemyslíte? Tak už toho trapčení nechce. A nejvíc co mi přijde ubohé je to jak zde neustále íšete jak byste si přáli aby Vanessa zabila shley(myslíte to ve snu) - to už vážně není normální - přát někomu smrt.. bože vždyť vy už ste posedlé. Já bych tohle Nikomu nikdy nepřála, ani člověku kterého nejvíc nenávuidím. kdyby Vanessa umřela nebo mkdyby se jí něco stalo - byla bych smutná, protože už by nebylo ani s Ash nic stejně. oni jsou kámošky. jedna hezčí než druhá. a... no jenom prostě chci abyste se někteří z vás nad tím zamysleli. Myslete si o Ash co chcete, aji si o ní pište co chcee to je vaše věc, ale nechovejte se jak malé nerozumné holky. taky sem byla tak blbá, ale teď sem si uvědomila že to tak nejde. my o nich nic nevíme, jenom známe pár fotek a základní věci, ale jaké jsou doopravdy si můžeme tak maximálně jenom myslet. žijte v realitě a hlavně prosím vás, už nikdy nikomu nepřejte smrt!! mohlo by se vám to jednou vymstít. děkuju těm co si tento komentář přečetly! -
-
Re: K zamyšlení
mas trosku pravdu ale my to..ehm "smrt" rikame jen ze srandy jak atomovku do huby,to je ze srandy a nejsme takove abysme to myslely doopravdy!A nejsme posedle,to jste spis vy se srat do diskuze jinych lidi! *8* -
-
Re: Re: K zamyšlení
Jj holky...máte naprostou pravdu *5* Super holky ste *15* *3* -
-
Re: Re: Re: K zamyšlení
JJ JSTE NEJLEPSI KAMOSKY JAKE MAM *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: K zamyšlení
jj Veru jasne *3* *3* *4* *4* *4*
-
-
hej ty jo už mě to nebaví se pořád hádat vy ste ubažačky my sme nej co si myslej ony ty jo už mě to vážně nebaví... až zase sem někdo vleze tam se pokud na to máte sílu hádejte ale mě vynechte ju?? už mě to vážně neba... ale když mě něco nasere tak jí něco řeknu a nebud urážet naše sluníško... no jenom mě prostě vynechejte z hádek ju??? díky já jdu poslouchat nessy pp
-
-
jste opravdu hloupé, myslela jsem že tenhle komentíř pochopíte. snaha byla marná... aa ještě mi nezapomeňte vyčítat, že sem tady tru vaši nesynku nějkaa posrala.. teď vám opravdu s klidným srdem mužu řikat uvožačky, protože to co jsem odpověěděli na ten koment je opravdu ubohost. teď je mi vás opravdu upřímě líto -
-
nam je zase lito tebe..a kdyz si tohle o nas myslis mohla bys uz konecne tanout ne? -
-
Re: Re: Re: Re: K zamyšlení
NECH SI TY MOUDRA PRO NĚKOHO JINÝHO A VYPADNI Z NESSYNKY DISKUSE *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: K zamyšlení
No né asi *15* Si jedna bez druhý ani neutře pr*el *15* *15* No nic holky moje,já du ještě nachvilku ven tak se mějte a dál pomlouvejte ty krávy a dělejte si radost *15* *15* *15* Tak papa zatim *14* -
j *1* a hned to musela rict kamoskam *15* *1* -
Hej kajus přečti si co tam píše ta trapka co sem psala ten koment na Ashlyně diskusy... *15* *15* *15* Upe kráva *15* *15* *15* -
heeej dobre jsi ji to rekla *1* ..doufam ze uz vypadne ta husa *16* *1* -
jj presne BYEEEEEEEEEEEEEEEE
-
-
-
-
jj přesněěěě!!! upe souhlasím -
-
presne! *8*
-
-
-
neplet se do toho to je nessy diskuse a ne ashley jo přiznávám některý věci bysme si mohly odpustit ale když ju tak hrozně nenávidíme tak jako... ne já se do toho radši nebudu montovat *13* -
NO jak ty píšeš...každej má svýho idola...no tak se nestarej co mi tady píšem... *13* My máme na Ashlynu svůj vlastní názor... *13* *9* -
-
PŘESNĚ!!!MY SI TU BUDEM PSÁT CO CHCEM!!!!!! *16* *16* *16* -
presne!!!!!!!!!!!!
-
-