Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fuuuuuuuuj pizdalka

fuj ja tu ashleynu nesnasim ja nwm co na ni vsichni vidi dyt je tak hnusna pizda jedna posrana *15*,ja nwm jak vam ale me pripomina namyslenou barbínu a i ten jeji hlas je taka barbína me se proste vubec nelibi *13* *1*
    • princess_lucinkaa

Re: fuuuuuuuuj pizdalka

To já taky néé...fůůj hnusná namyšlená pizdalka *15* *15* *16* *15* *15*
      • Re: Re: fuuuuuuuuj pizdalka

jj presne,je to jako kdyby si nekdo ochočoval osla-ten jeji zpev nebo..spis skřek.. *8*
        • kajuska4

Re: Re: Re: fuuuuuuuuj pizdalka

*15* me taky neeee fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj *9* *9* *9*
  • vananneh

:D:D

Heej ty trapky pořád jak řikali že jim to nebude vadit ani kdyby byla pizdalka poslední a teď pořád:Hodnotte fotky ať ashley je zase před vanessou a musíme sem hodně chodit aby byla ashleynka před vtrapkou!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* takový keciii vadí jim to a nechtěj si to přiznat!!:D Nojo co by se dalo čekat od fans pizdalky!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • Re: :D:D

jjpresne,jak si hraly na ty svate ze ashleynka jeeee ashleynka chodi do kostela a je nejlepsi a je takova ze ji vsechno staci ale van ne ta se foti naha a nikdy nema dost a jelikoz je ashleynka tak hodnoucka tak my ji mame radi a nevadilo by nam kdyby byla posledni a ted se z toho muzou zesrat *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
      • kajuska4

Re: Re: :D:D

jj presne *15*
        • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: :D:D

*15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • kajuska4

Re: :D:D

jjj presne jsou to krawyy *15* *15* *15* oh...rychle Vtrapka vyhrava Ashleynka musi bejt prvni oh..boze aby se s toho neposralyyyyyyyyyyy *8*
      • princess_lucinkaa

Re: Re: :D:D

To jo nóó *15* *15* taky neví co by chtěli *15* *15* *15* Stejně Ashlyně už nic nepomůže *15* *15*
        • kajuska4

jj.. *15* Atrapka *9*
        • vany-hudgens-love

juj princess_lucinkaa máš moooooooc pěknou fotku *14*
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: :D:D

ZE JO Veru?Me se taky mocinky libi *14* *14*
            • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: Re: Re: :D:D

Njn je tam NESSYNKAAA *14* *14* *14* Ona je krásná sama o sobě *14* *14* Ale děkujů *14* *14* *14*
  • princess_lucinkaa

TRapky....

Ahoj holky *15* NO dneska prej asi tak v sedm chtěj se všichni přihlásit co maj rádi Ashlynu a prej jí budou ňák podporovat xD .... trapný né? *15* *15* *15*
    • Re: TRapky....

jj pred chvili jsem si to cetla *15* ..vazne trapne,tim ji nezachranej *4*
      • kajuska4

Re: Re: TRapky....

jj *15* *15* *15* *15* *15* trapne jak kdyz si Ashleyna prde do gati a oslepne *1* *15* *15* *15* *15*
        • Re: Re: Re: TRapky....

*15* *15* *15* *15* *15* jj kajus *1* *1*
          • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: Re: TRapky....

No dobře vy holky *15* Naprosto s váma souhlasim *15* *15* *15* *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: TRapky....

prdne*
  • i love nessynkaaa:-*

ahojky holky,ja jsem tu taky *1* *4*
    • kajuska4

Re: i love nessynkaaa:-*

cauikkkkkkkk *3*
      • Re: Re: i love nessynkaaa:-*

jkpak se mas kajusko? *4*
        • kajuska4

Re: Re: Re: i love nessynkaaa:-*

jj dobre a co ty *7* *3*
  • vananneh

ahooj

ahooj holky kdo je tu??:) Jak se dneska máte?? *7* *3*

ILYNESSY!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
    • vany-hudgens-love

Re: ahooj

já já já já sem sem sem sem tu tu tu tu !!!!!!!!!!!!!!! i love naše sluníško vanesska!!! *14* *14* miluju tě nessyyyy *14* *14* *14* si naše sluníškoooo i hate kráva blbá ashleyna!!!! fuj nesnáším tě *10* *16* poslouchám nessy písničky a přemejšlím jaký by to asi bylo kdyby nessy přijela do česka *4* to by bylo goooooooooooooooood určo bych tam jela a kdyby nedovolili mě to... ale jooooo já jsem nejmladší a jsem tátův "vycicmánek" a pro mě udělá cokoliv *15* třeba když mamka chcela jet do obchodu a tátovi se nechcelo tak sem mu to řekla já a jeli sme *15* ale ted už mám mamka vlastní auto takže je to dobrý *1* i love you nessyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyyy *14* yyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyyyyyyyy *14* yyyyyyyyyy *14* yyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • kajuska4

Re: Re: ahooj

jj I LOVE NESSYNKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAA *14* AAAAAA *14* AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *14* AAAAAA *14* AAAAAA *14* AAAAAAA *14* AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

I HATE COW ASHLEYNA *9* *9* *9*
    • kajuska4

Re: ahooj

cauik ja a mam se skvele a ty *7* I LOVE NESSYNKA NASE SLUNISKOOOO *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • vananneh

Re: Re: ahooj

U mě je to taky docelá gooooooood *15* *3*
        • kajuska4

Re: Re: Re: ahooj

j *15*
  • princess_lucinkaa

:o)

Ahój holky *14* *3*
    • kajuska4

Re: :o)

cauky *3*
      • princess_lucinkaa

Re: Re: :o)

Jak přežíváš dnešek? *15*
        • kajuska4

Re: Re: Re: :o)

mno *15* jj dobre byla jsem u dochtora a jsem na komplu a ty?:*7* *3* *3*
          • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: Re: :o)

No já sem teď přišla z odpoledky *10* *15* *15* Ale docela pohoda? *5* A co ti je,že si byla u doktora? *7*
            • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: :o)

jj papa *14* *14*
            • princess_lucinkaa

Já pudu ven tak zatim páá..uzdrav se *3* Dneska se ještě stavim *3* Paa *3* I LOVE NESYYYY *14* *14* *14* *14* *14*
            • kajuska4

jj presne *16*
            • princess_lucinkaa

Nessy je mnohem hezčí než Ashlyna a ta je na 1. místě... *16* *16*
            • kajuska4

jeste mi nenapsal *9* *13*
            • princess_lucinkaa

Ouu..chudáku *9* *4* Ptala si se už toho správce proč neni Nessyyy v TOP MODELEK? *13* *15* *15* *14* *9*
            • kajuska4

jsem nemocna *9* a budu doma týýýýýýden boli me v krku mam rymu a docela hlava *9*
  • 21.4.1993

...

Ahoojky vsichni..ja jsem tu nebyla a vsimla jsem si ze je nase Vanesska pred Ashleynou...coz je naprosto supeeer..I love Vanesskaaa..je nejjjlepsi,..jak se jinak mate?? *4* *4* *4*
    • adusqa

Re: ...

jj to je super! ještě by ♥Nessynka♥ mohla být před Mileynou!! jinak se mam docela fajn..
    • adusqa

jj to je super! *5* *14* ještě by ♥Nessynka♥ mohla být před Mileynou!! *8*
    • vany-hudgens-love

aooooooooj lidi už jsem tadyk takyyy
      • kajuska4

Re: Re: ...

ahojikkk Veru *3*
    • kajuska4

cauky jj I LOVE NESSYYY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* a mam se skvele a co ty??
      • 21.4.1993

Re: Re: ...

no ted se uplne skvele nemam..ale da se to..akorar me stve uceni kolik toho jee..tak se mej hezky..páá
        • kajuska4

Re: Re: Re: ...

papa
  • kajuska4

??

cau je tu nekdo *7* *7*
  • :(((((((((((((((((((((((((((((((((

hele kajus promin ja jdu s kamojdou ven,budu tu na večer tak ppppppppp I LOVE NESSYYYYYNKAAAAAAAAAAA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* PP *4*
    • kajuska4

Re: :(((((((((((((((((((((((((((((((((

jj papapaaa
  • nespravedlivý!!!!!!

jo a hele proc neni ako ness v zebricku modelek?modelka je a ma to napsane na profilu tak proc neni v top10 kurna *7* *16* *16* *16* *9*
    • kajuska4

Re: nespravedlivý!!!!!!

jj ja to taky nechapuuuu *16* *16* *8* *10* *10* ja se zeptam spravce
      • Re: Re: nespravedlivý!!!!!!

jj oki *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit