-
ahojik
ahojky ani no tak to byla eda sranda a pak ještě po škole...jdu si přečíst co tu psal... -
čusky
jo vanesska je super tak tady budu s váma moc ráda.. *4* -
-
Re: čusky
čaaaau mucíqu,dneska to bylo hustý ve škole co *1* ..S tou hrubanovou aaa boze *1* ..Tak vidim ze vam tu holky zase psaly ty kundy *1* ..jsou k smichu..Macik taky nesnáší Ashleynu jako my *1* *1* -
-
Re: Re: čusky
vy se znátte osobně? asi jo že? že se ptám *15* j to je dobře že nesnáší ashleynu nejradši bych jí dala atomovku do huby aby chcípla jak to řekla kajush *1* -
-
Re: Re: Re: čusky
jj my spolu chodime do skoly a jsme nejjjjj kamosky *1* ..jj ja taky este hur,bych ji umucila čůzu *1* *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: čusky
aha ttj
-
-
-
-
Re: čusky
jj *4* i love naše sluníškooo nessyy *14* *14*
-
-
ahojky
vanesska je nej, ahojky všichni mohla bych se k vám přidat?? *4* -
-
Re: ahojky
jj určitě!!! pokud máš ráda ness a nemáš pizdalku tak jo!
-
-
zniíčíme vás
my se ood vás zničit nenecháme a nessynečka moja a ashleyna blééééééééééé *1* *1* *15* *15* -
-
Re: zniíčíme vás
ahoj
-
-
musim
jujky ja musim!!! takže zajtra mam voľno *3* *3* *3* *3* kedy vam konči škola? *7* -
-
Re: musim
tak pppp
nessy love *14*
-
-
jo
jo som správce nessy *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
-
Re: jo
juchu jsme dve *3* *3* -
-
Re: Re: jo
jj *15*
-
-
-
jdu
hele já už jdu nechcu se pořád hádat už vážně nemám žádnou sílu na to se furt hádat a taky ste mě zničili tu náladu jste fakt zlý a jestli máte v plánu aby nikdo neměl nessy rád tak jste ubohý tak nazdar a až tu zítra budu opovžte se jestli tadyk přečtu nějákej koment od vás tak tam na tý vaší diskusi rozpoutám taký peklo že ste ho v životě nezažili *8* *8* *8* *10* *10* *10* *16* *16* *16* připravte se jestli furt chcete válčit tak klidně budem válčit ale dneska už nemám chuť, náladu kterou ste mi zkazily a ani nemám sílu se tadyk udržet tak nazdar i lovey nessyyyyyyyyyyyyyy *14* *14* *14* *14* -
-
Re: jdu
jj *5* -
-
Re: Re: jdu
ach jo *5*
-
-
-
KONECNE
konecne idem od vas. budem počúvať cd ashlenky a mileynky a pozerať hm and hsm a pozerať veci ashley and miley a hrať hry ash and miley a skladať puzzle ashley + vtrapka ble a poto miba z ashley a ešte puzzle hannah a miley juchu
majte sa fans devky *15* *15* *15* *8* *8* -
-
Re: KONECNE
už se nevracej a jestli se vrátíš tak... to ještě nemám domyšlený ale neboj já to přes večer vymyslííím *15* *15* *15* tak nazdar -
Re: KONECNE
majsa -
-
Re: Re: KONECNE
NASCHLE!
-
-
-
aj ja ma nerwa
juj ty kajuška jedna stale mažeš tie komentare hrabe ti? veď a.verunka nadva a nezmažeš to aj ty! bože ty si teda retardovana *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: aj ja ma nerwa
hm.....to nebylo smesny vis??Ona je moje kamoska a ja kamoskam komentare nemazu dnes jsem se bavila s hlavnim spravcem a on rikal kdo tu mluvi nejvic sproste a nadava Vanessce vis???Takze sem uz NELEZ!!! *16* -
-
Re: Re: aj ja ma nerwa
to si si vymyslela *8* *8* *8* -
-
Re: Re: Re: aj ja ma nerwa
blééééééééé *16* krawo -
-
Re: Re: Re: Re: aj ja ma nerwa
jej vzdycky mam dobrou naladu a tyyyy *9* me ju vzdycky znicijou *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: aj ja ma nerwa
*16* no pockyte taky vam ju znicime *8* -
já takyyyyyyyyy *8* dycky se mě daří i ve školy a vy kurvy hnusný mě ju zničíte co vám děláme? *8* -
TO SO RADA *15*
-
-
-
ee nevymyslelaaaaaa *8* *13*
-
-
-
Re: aj ja ma nerwa
retardovaná jsi jenom ty neumíte nic jinýho než pomlouvat naše sluníško *14* *14* my ju pomlouváme kvůli vám pač pořád nessy pomlouváte
*8* *8* *8* *8* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: aj ja ma nerwa
si blba nebo co? *7* *7* *7* nechapu ty vtrapky
ashley is best *14* -
-
sklapniiii to neni prawda ashleyna je fujtajckl *9* zase si zacinas smrade kuwaaaaaaaaaaaaa *8* *16* *10*
-
-
-
-
ááááááááááááááá
holkyyyy já mám nervaaaaaa ty ashleyny fanynky jsou takový píče skurvené sou zlýýýý! a sprostý já vím taky sem sprostá ale protože mám nerváááááááá aááááááááááááááááá áááááááááá *10* *10* nesnámšííííííím jeeeeeeeeeeee sou zlý a hnusný a sportý a podlýýýýý á ááááá sou to takové krávy nenávidím je nenávidííím jsou to pizdy skurvený hnusný!!!! áááááááááá *10* *10* *10* *16* *16* *16* *16* mám nrevááááááááááááááááááááá a do prdele kdyby tady byly já bych jim nakpala tu jejich prdel hnusné krávy ááááááááááááááááááááááááááá *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* |sry já potom musela odejít promin bylo to naryhclo!!!!!ale prostě ashley and miley ist BEEEESt and vtrapka fuuuuuuuuuuuuuujjjjjj je to piča zasraná zkurvaná nic neumí a má příšernopu postavu a oči je to hnus ńa blití!!!aspopn se rychleji vybliju....|náhodou vanesska má krásný očíčkáááá a ještě hezčí postavičku co by za ni daly nějáký tlustý holkyyyyy *14* *14* fakt ty mě nasraly jako prase fuj je mě z nich na blití jaký jsou zlý fuj blijuuuuuuuuuuuuuuuuu éééé éééééé -
-
Re: ááááááááááááááá
jj presneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ee *16* *16* eeeee *8* eeeeee *8* eeeeeeeee *10* eeeeeee *10* eeeeeee *16* *8* *10*
-