Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • titulek? nwm...

ahojky holky právě sem přišla ze školy holky v mý new třídě maj rádi spíš ashley jenom terka f. má ráda nessy *14* a bára blažíčková má ráda obě dvě i ness i pizdalku a celou přestávku se o ashkrávě bavily a já už jsem to nemohla vydržet a řekla sem: dyt je to kráva vyjebaná! nebo něco takovýho už si to nepamatuju a ona začínala hodina a přicházel profesor a bohužel slyšel mě njn zase trapas jako prase ale uznejte že nemužu to takhle nechat když tam pomlouvaly i ness že je prostitutka!!! takhle sem to nemohla nechat *13* njn zase den fakt jako prase *15* *15* *1*
    • 21.4.1993

Re: titulek? nwm...

hejj dobre si udelala.. *4*
      • kajuska4

Re: Re: titulek? nwm...

jj fakt spravne si to udelala *3* *4*
    • Re: titulek? nwm...

jjj jsi udelala dobře ze jsi takhle chranila Ness *4* *4*
  • vananneh

super...

čauky holky!:) Tak vidim že se konečně přidali tapety!:) Teď jich přibylo nějak moc ne??:D Ale to neva je to dobře aby jich tu měla nessynka nejvííííííc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: super...

čaute,no ja se snazim pridavat i photky ale ony se nepridavaj *9*
      • Re: Re: super...

moje se taky nepřidávaj *9* *9*
        • Re: Re: Re: super...

*9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • kajuska4

Re: super...

*14* *14* *14* *14* *14*
  • 21.4.1993

..

Dobrou noc všichni kdo jste tu.. *4* *4*
    • kajuska4

Re: ..

dobrou :-) ja uz taky jdu papap holky a krasne tapetka vananneh *3* *4* akorat se me pridaly ty moje 2 ale to newa aspon jich mame vic *15*
      • kajuska4

Re: Re: ..

tapetky* *3*
  • vanesska-4ever

ahojik

ahoj ja som naj kamoška lenky ale mi už musime tak papa pridajte si ma *14*
  • lenka-vannejka

profilek

ahoj som tu nachvilku ale za tu chvilku stihnem urobiť mojej naj kamoške profil je umňa a bude ešte zajtra a pozajtra odíte *9* *9* *9* *9* ale bude mať pridanu vanessku *14* *14* *14* *14* *14* *14* nikoho iného *4* *4* *4* tak ja vam napišem prezivku potom si ju pridajte. len jej musim urobiť e-amil lebo ona ho nema
    *1* tak zatim *15*
    • lenka-vannejka

Re: profilek

musim sa odlasiť jj? *3* čeky
      • Re: Re: profilek

okay *3*
      • kajuska4

Re: Re: profilek

cauky jj jasne *3* *4*
  • simca2

jo a j

jo a ja sem mela mozek jenom proste me stvalo ze me furt pomlouvate je to venessyna diskuze jo jenom tohle vam pripomenu aby ste na to nezapomeli uplne jo??? *7*
    • kajuska4

Re: jo a j

ok
  • simca2

a bylo to moc vtipny fakt

a bylo to moc vtipny fakt moc sem se hodne zasmala *1*
  • simca2

no

no jo mam ale nemusis mi tak rikat pls rikej mi marketo jasny prosim!!!!to nejde zmenit to jmeno
  • kajuska4

hoj

cauky hele nasla jsem fotku Nessynky jak byla malinka http://vs-gallery.rv89.org/albums/u serpics/10001/thumb_little%20nessa% 20hudgens.jpg *4* *4* *14* *14* *14* *14*
    • Re: hoj

juj krása *4*
  • vananneh

čauky

čauky holky!že tu zase byla ta simona-slimona?? *15* *15* a můžu jí tak řikat ma takovou přezdívku má smůlu! *15*
    • Re: čauky

ee nebyla takej setěr *1* *1*
      • kajuska4

Re: Re: čauky

nn nebyla *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit