-
titulek? nwm...
ahojky holky právě sem přišla ze školy holky v mý new třídě maj rádi spíš ashley jenom terka f. má ráda nessy *14* a bára blažíčková má ráda obě dvě i ness i pizdalku a celou přestávku se o ashkrávě bavily a já už jsem to nemohla vydržet a řekla sem: dyt je to kráva vyjebaná! nebo něco takovýho už si to nepamatuju a ona začínala hodina a přicházel profesor a bohužel slyšel mě njn zase trapas jako prase ale uznejte že nemužu to takhle nechat když tam pomlouvaly i ness že je prostitutka!!! takhle sem to nemohla nechat *13* njn zase den fakt jako prase *15* *15* *1* -
-
Re: titulek? nwm...
hejj dobre si udelala.. *4* -
-
Re: Re: titulek? nwm...
jj fakt spravne si to udelala *3* *4*
-
-
Re: titulek? nwm...
jjj jsi udelala dobře ze jsi takhle chranila Ness *4* *4*
-
-
super...
čauky holky!:) Tak vidim že se konečně přidali tapety!:) Teď jich přibylo nějak moc ne??:D Ale to neva je to dobře aby jich tu měla nessynka nejvííííííc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: super...
čaute,no ja se snazim pridavat i photky ale ony se nepridavaj *9* -
-
Re: Re: super...
moje se taky nepřidávaj *9* *9* -
-
Re: Re: Re: super...
*9* *9* *9* *9* *9* *9*
-
-
-
Re: super...
*14* *14* *14* *14* *14*
-
-
..
Dobrou noc všichni kdo jste tu.. *4* *4* -
-
Re: ..
dobrou :-) ja uz taky jdu papap holky a krasne tapetka vananneh *3* *4* akorat se me pridaly ty moje 2 ale to newa aspon jich mame vic *15* -
-
Re: Re: ..
tapetky* *3*
-
-
-
ahojik
ahoj ja som naj kamoška lenky ale mi už musime tak papa pridajte si ma *14* -
profilek
ahoj som tu nachvilku ale za tu chvilku stihnem urobiť mojej naj kamoške profil je umňa a bude ešte zajtra a pozajtra odíte *9* *9* *9* *9* ale bude mať pridanu vanessku *14* *14* *14* *14* *14* *14* nikoho iného *4* *4* *4* tak ja vam napišem prezivku potom si ju pridajte. len jej musim urobiť e-amil lebo ona ho nema
*1* tak zatim *15* -
-
Re: profilek
musim sa odlasiť jj? *3* čeky -
-
Re: Re: profilek
okay *3* -
Re: Re: profilek
cauky jj jasne *3* *4*
-
-
-
jo a j
jo a ja sem mela mozek jenom proste me stvalo ze me furt pomlouvate je to venessyna diskuze jo jenom tohle vam pripomenu aby ste na to nezapomeli uplne jo??? *7* -
-
Re: jo a j
ok
-
-
a bylo to moc vtipny fakt
a bylo to moc vtipny fakt moc sem se hodne zasmala *1* -
no
no jo mam ale nemusis mi tak rikat pls rikej mi marketo jasny prosim!!!!to nejde zmenit to jmeno -
hoj
cauky hele nasla jsem fotku Nessynky jak byla malinka http://vs-gallery.rv89.org/albums/u serpics/10001/thumb_little%20nessa% 20hudgens.jpg *4* *4* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: hoj
juj krása *4*
-
-
čauky
čauky holky!že tu zase byla ta simona-slimona?? *15* *15* a můžu jí tak řikat ma takovou přezdívku má smůlu! *15* -
-
Re: čauky
ee nebyla takej setěr *1* *1* -
-
Re: Re: čauky
nn nebyla *15*
-
-