-
Re:
Vanessa byla se Zacem na koncertu King of Lion ve Vancouveru! Video jsem dala na svůj blog www.vanesska-zac.blog.cz
Koukněte . Tancovali spolu! Konečně je zase jistý, že jsou stále spolu. -
-
Re: Re:
jujikkkkkkkkk krasne tancuje VAN *14* *14* -
-
Re: Re: Re:
TO JO *14* *14* *14* -
Re: Re: Re:
*14* *14* :-*
-
-
-
Kupu
Já mám věcí s vanessou :D že toani jmenovat nebudu *14* -
-
Re: Kupu
ja tieš...v mojej izbe je všetko iba s Vany...plagaty,časopisy a rôzne veci... *14*
-
-
,,,,?
holky máte nějaké věci s vanessou?? -
-
Re: ,,,,?
jj hodne *5* -
-
Re: Re: ,,,,?
jj jmenujte já to chci vědět jestli toho máte víc nežmy s ash víš!! -
-
Re: Re: Re: ,,,,?
hm..ja mam skoro stejne veci jak vanessa-hudgens9 ale mam aj cepicu hsm ona ju taky bude mit protoze jde zitra si ju koupit semnou *3*:-)!!!takze budeme zitra skoro stejne mi si kupujeme stejne veci ale skoro *15* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: ,,,,?
Jjj...uz se tesim Kláro *5*
-
-
Re: Re: Re: ,,,,?
tričko, 2 polštáře, pouzdro na mobil, kšiltku, asi 6 časáků kde je ness na titulní straně, takový jedno povlečení na peřiny je tam i s ostatníma z hsm ale ness je tam taky, asi 10 nálepek, 3 odznaky, normálně i osušku kde je ness, a nechala jsem si udělat 3 trička s různejma krásnejma fotkama ness no a to je asi všecko... -
-
tricka,penezenku,cd Van aj hsm,podlozku na stul,nalepky,kabelku,orezavatko,pou zdro,propisky,dvd hsm,hodiny,sesity,pouzdro na mobil,barbie Van moje kamoska mi ju dala chtela ju vyhodit ze je na to velka ja jsem taky na to velka ja ju mam na vystavce *5* ,klicenku.... *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ,,,,?
no to toho máte fakt dost já tlik věcí s ash nemám ale mám tolik věcí s hannouh montanou a pussycat-dols kde si koupila tu osušku měli ji tam i s ash???víš já mám osušku hannyh montany z newyourku dovezenou ale newm jestli tam byla i ash prosím odpověz?!!! *7* *3* *4* *4* *3* díky *4* -
jo jeste jsem si vzpomela *15* prominte mikrofon, a tasku a takovou mimi na penize a obrazek a kalendar uz to je fakt vse ja jsem se sla podivat do pokoje totiz a vzpomela jsem si hele musim jit jdu na namesti papik budu tu snad vecer *5* -
jj a jeste celej pokoj plakatu a nastenku mam celou o Van uz je to asik vse *5*
-
-
jo a ještě sem zapoměla 6 plakátů
-
-
-
-
-
bestík
upa bestík vany Mo Moc *14* krasnoučka nadevšechno *14* *14* miluju jíííí nejvíc -
-
Re: bestík
to jooooo MILUJU Jííííííííííííííííí íííííííííí moooc je nééééééééééééééééé ééééééééééééééééé -
jj presne *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
přesně *14* *14* *14* -
-
Re: Re: bestík
kdybych měla popsat jaká je vanessa tak bych tu byla moc dlouho stačí jediný slovo - BEST!
-
-
-
I LOVEEEEEEEEEEE
I LOVEEE VANESSKA...MILUJU JÍÍÍÍ je bestováááááá *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je ta néééééééééééééééééééééééééééééééééj *14* *14* -
-
Re: I LOVEEEEEEEEEEE
Ja ju taky milujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *14* uuuuuuuu *14* uuuuuuuu *14* uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *14* uuuuuuu *14* uuuuuu *14* uuuuuuu *14* uuuuuuu *14* uuuuuuu *14* uuuuuuu *14* uuuuuu *14* uuuuuuuu a moccccccccccccccccccccccccccccc *14* cc
-
-
I LOVE VAN
I LOVEEEEEEEEEEEE NESSI!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* JE NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: I LOVE VAN
jj I LOVE van *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: I LOVE VAN
*14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
lalala
Teď sem přidala 5 tapet.Na 2 je se Zacem *3* -
vlasy
jo a víte že ness má taky normálně rovný vlasy akorát si je vlní sem to viděla teďka na netu video -
-
Re: vlasy
jj vim *3*
-
-
už zas
kdo zase smazal novinky???? *7* -
-
Re: už zas
Ja nwm *16* *8* *10*
-
-
Hm
Hm tak já se vanesse nepodobám vůbec blond a modré oči tak nic no *1* *1* -
-
Re: Hm
ja sa na vanney nepodobam ale vaness joo ja mam hnedé a hnedé oči tak skôr na miley cyrus *1*
píše to: miley -
já se jí taky ubec nepodobám... hnědý vlasy, modrý oči.... *9* -
-
Re: Re: Hm
Já taky ne... *9* Mam hnědý vlasy a zelený oči...A nevim jak bych vypadala s černejma *1* A s ofinou vypadam jak debil *9*
-
-
ja jo az moc se ji podobam mam aj ten uces s tou afinkou :-)... *3* *3* *14* *14* -
-
Re: Re: Hm
ja mam normalne hnede vlasky ale obarvila jsem si je na cerno jak Van a nakudrnila jsem si je takze uz vypadam jak Nessy *14* *14* *3* -
-
Re: Re: Re: Hm
jj Klárko *1* to mas pravdu ale sluselo ti to aj s hnedyma ale ted si jeste lepsi *15* *15* *3* haha... *15* ......ale v nasem meste maji vsici cernou hlavu *4* ze jo Kláro??:-) *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Hm
Jjj..To MaS PrAvDu *3* *15* VzDyCkY JdEmE SpOlU a VsIcI CeRnOu HlAvu *15* jJ jE tO tAk *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hm
J... *15* *15* *1*
-
-
-
-
-