-
vaness
miluju vanessku je nej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: vaness
ja ju taky Milujuuuuuuuuuuuuu *14* *14* -
-
Re: Re: vaness
já taky *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: vaness
J...jÁ tAkY *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
prepáťčte
prepáčte holky že som sem nechodila a nevenovala sa našej vanesske zamyslela som sa na miley cyrus prosim prepáčte *9* -
-
Re: prepáťčte
to nic *5*
-
-
Vanessa ....idol
juuu Vanesska je uplne super zbožnujem ju strašne.....je to moj vzor a idol ....mam rovnku farbu vlasov a dlžku ako Vany a tieš šaty si kupujem podobne ako ma Vanessa napr. mam taku tu strapcovu kabelku ako Vany a okuliare...tieš aj čierny lak čo Vany rada použiva.....a tieš topanky podľa vkusu Vanessky......no jednoducho mam veľa podobnych veciii.čo je supeeer *14* -
-
Re: Vanessa ....idol
jj presne ja se taky tak oblikam mam stejnou delku vlasu jako Van hnede oci a cerne vlasyyyyyyy a vsechno jak ma Van I love Vanesskaaaaaaaaaaaaaaa *14* *14* *14* -
Re: Vanessa ....idol
jé super ja mam veľmi rada vanessku ale nemam take veci ak oty *1*
-
-
Moje fotomontáže xD
Hele tohle napíšu k Van i k Ash!Udělala sem fotomontáže...S Van a Ash s minčem:D Ta ash se moc nepovedla:( Ale snad newáá:D *15*
VANESSA ~ http://img.enter4u.eu/fotomontazVAN qewf.jpg
ASHLEY ~ http://img.enter4u.eu/fotomontazASH bdt6.jpg -
-
Re: Moje fotomontáže xD
ash je tam divna ale vanesske tu sluší *14* -
toto s ash je take divne -
jéééééééééééééé Nessynka s miminkem jak ji to slusinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *3* *3* *14* *14* *14* *14* az bude mit svoje mimi tak bude jeste hezciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii *14* *14* *14* *14* na fotkach ale jinak super *3*
-
-
van a ash a díte!!
ahoooj holkiy chtely byste aby van měla díte??kdyby měla van a ash díte tak by se domluvily a chodily by spolu s kočárkama to by bylo dobrý!! -
-
Re: van a ash a díte!!
super by to bolo *14* *14* *14* *14* *14* -
já bych řekl,co by bylo nejlepší,ale vám by se to zas nelíbilo *1* -
Náhodou by to bylo super :D *15* -
-
Re: Re: van a ash a díte!!
jj bylo by to SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ÉÉÉR -
Re: Re: van a ash a díte!!
jj bylo by to superrrrrrrrrrrrrr *14* *14* kdyby Van mela miminko *5* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: van a ash a díte!!
bylo by to dobrý jim by to s kočárkama slušelo...=o) -
-
Re: Re: Re: Re: van a ash a díte!!
Jen VAN by to sluselo *14* *14*
-
-
-
-
No to by bylo teda:D:D Jak by to asi vypadalo:D Takový normální holky a najednou kočárek!No na to sem zvědavá:D Ale kdyby měly dítě tak by třeba nepřijeli do ČR...Jestli vůbec přijedou:D
-
-
TĚHOTNÁ
HEJKY !! ŘEKLA BYCH,ŽE NAŠE VANY JE TĚHOTNÁ !!! *15* -
-
Re: TĚHOTNÁ
Vanessa ešte neni tehotna o tom zatiaľ dvojica iba uvažuje obydvaja sa teraz chceju sustrediť na svoju karieru a nie starať sa o dieťa -
-
Re: Re: TĚHOTNÁ
jo ja mam uz ten popcorn dlouho a doopravdy se tam pise ze jenom premysli a ze jako spis pozdejc by chteli ale my nevime jestli bude nejaky pozdeejc kdyz to nejak jiskri mezi van a zacem
-
-
-
!!!
Tak sakra toto je dulezity tema a vy nikdo k tomu nic nenapisete -
dite!!!!!
Ahoj v popcornu se pise na lavni strance ze Zac a Vanessa cekaji mimco!!!!ja sem z toho v soku!!!! *8* *8* *8* -
-
Re: dite!!!!!
jo,myslíš,že už něco bude?Nevím,to už se tady povídá aspoň 2 roky,že je nějaké děťátko na cestě a zatím pořád nic. -
Re: dite!!!!!
jj ja ho mam takyyyyyyyyy *14* *14* ten popcorn:-) -
-
Re: Re: dite!!!!!
jj já taky -
Re: Re: dite!!!!!
nn nečekaj já ten popcorn mám taky tam se jenom zaca ptali jestli by chcel rodinu a on řekl že uřčitě s vanessou by chceli mimíí ale až později!!!! -
-
Re: Re: Re: dite!!!!!
Hm.. to budeto nejpostiženější a nejošklivější dítě na světe .. zkrátka celé po mamince!!! *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
a co se týče
zpěvu,tak zpívá takovým tím muzikálovým stylem,něco podobného jak např. Judy Garlandová -
-
Re: a co se týče
no mozna tak v hsm asi si neslysel vsechny jeji pisne ma pop,rock RaB a tak ona to tak strida a kdyz se ti tu nelibi tak sem nechod -
-
Re: Re: a co se týče
však neříkám,že se mi to nelíbí -
-
Re: Re: Re: a co se týče
teda jako,některé písně jo a jiné ne
-
-
-
-
Chjooo
Lidičky proč nikdo nepíše?? *9* -
-
Ahoooooooooooj
Ahoj....jak se tu máte???.......a Van je supeeeeeer -
-
Re: Ahoooooooooooj
Cau mam se skvele a co ty???I LOVE VAN *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *4* *4* *3* *3* -
-
Re: Re: Ahoooooooooooj
Taky....jj přesně táák I LOVE VAN *14* *14* *14* *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Ahoooooooooooj
*14* *14* *4* *3*
*4* nas
slunicko nase *3*
*14* *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
-
-
Re: Chjooo
ja pisu akorat sem byla u babicky -
Re: Chjooo
můžete zahlasovat na www.jangczpjeng.blog.cz v hitparádách mezi 2.-4.článkem ve 3.je i Vanessa Hudgens a její Say OK *3*
-