-
Taky
No maj rádi spíš jen vanessu a ostatní jenom znaj stoho filmu mě ashley nevadí,protože moje kámoška ji zbožnuje a tak sem na ni nějak zvyklá a zac mě neva protože ho vany má ráda tak já taky *3* -
aha
tak to ashley nikdo nema rad s rodiny jen Nessu a Zaca *14* *14* -
přesně
no jen tatka si snich pořád utahuje že je to vanessa hovnins,ashley pízdejl a zac fefron ale myslí to ze srandy doopravdy se mu vanessa taky líbí *14* *14* *14* *14* *14* -
jo
Jo moje rodina ju taky prijmula do rodiny *14* *14* *14* *14* vsici ju maji taky radi cela rodina *14* *14* -
hsm
myslela sem si,že u nás v rodině sem jedinej blázen do vanessy a hsm,ale můj 2letej brácha mě asi přeskočil hlavně hsm ho baví tak na to musím doma pořád koukat i se po nich opičí....a vanesse chodí dávat každej den pusu na plakát a říka ji Issa jako Nessa no my sme takový pošahanci oba *14* -
Aspon že tak
Pořád lepší než,aby ste ji tu sprostě nadávali jo kajuska4 taky ji mám všude hlavně nástěnku a plakáty...myslím že ji u nás doma už příjmuli do rodiny hlavně babička *14* *14* -
jo ok
joo dobre ok
VANESSKA je nejlepšííííííííííííí -
pls..
tak to sem nepiste *4* -
jo přesně Báro
Mě už to taky hodně štve *10*
Nessa is best *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ja ju mám všude.Všude o ní mluvím *14* *3* *14* -
pro fandy
Jo kdybys te jěště někdo neznal stranku miss vanessa photo gallery tak se určo podívejte sou tam snad všechny fotky vanessy co existujou *14*