Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DEjte nám už pokoj

Hele já vím,že bych tu mohla psát pořád dokola nepište sem když vám vadí,ale vy máte asi hodně vygumovaný hlavičkyno to je jedno..myslím že nessa je člověk kterej by si to nenechal líbit ráda bych viděla jak jí to řeknete do očí.tak se aspon zaregistrujte vy hrdinky *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
  • jessica13

Please

Please not to speak in this was for Vanessa yes??Please Me with,with her beguile with thanx *3* *3*
  • kajuska4

presne

Presne Vanesska je nejlepšííí *14* *14* *14* *14*
  • vaness15

Vanessa

Vanesska je uplne naj na celom svete a a ten čo na nu nadava je debil..Vanessa je naaaaajjjjj *14* *14* *14* *14* *14*
  • klaruska44

hmm...

hej lidi ja sem vam to rekla nejmin 100krat prosim vas nechodte sem kdyz vam tak nessa vadi prosim pleaseeee *9* *9* kazite nam to tadyk plss *9* *9* *9* *9* *9* *9* *13* *5* ach jo nekazte nam to udelame co to vy reknete ale nelezte nam tu pls!díky *5*
  • Na ně

V klidu to jsem dneska slyšela jo a je to myšlený na ty pizdy dole co nám Nessinku pomlouvaj *16*
  • Ha

ha VY pizdy víte co je v pomluvách ... 67 procent závisti *3*
  • klaruska44

a ještě něco:

Hm...ještě vám něco řeknu Nessa je nejlepší ale vy to neumíte přiznat! *4* *3* takže žádné nadávky a nic takovýho pls...jo??díky a papa
  • klaruska44

Klídeček

Hele prosím vás pěkně nechodte sem když vám tak Nessa vadí pls...please!! *13* udělej te nám radost a nekažte nám to a ty Kajo pššštt nemluv sprostě já vím je to hroznéé ale pššštt:D jsme nejlepší kámošky *1* *15* *5*
  • jo jasně

myslelte si co chcete mě je to jedno na tom že vanessu ja i ostani fanoušci mame radi nic nezměnite tim že tu něco pišete přibyva navštěvnost vaše chyba *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit