-
vanesska
neviem načo sa to tu rieši a nadavate tu niektory na Vany.to nema zmysel lebo Vanesska je proste najlepšia a ashleyna na nu ani zdaleka nema proste to je chudera.Aj ked sa postavite na hlavu pravda je tam že VANESSKA ANNE HUDGENS JE LEPšIA A NAJLEPšIA....A ASHLEYNA NA NU NEMA ...a to je cela pravda.
*1* -
Re: .,.,.,.,.
Vanesska je faakt super..vyborna herecka a zpevacka!!!!! -
Je NeJlEpŠí..
je nejjj..je to moje nejj zpevacka a herecka.. -
Holky
Hej holky vy co nemáte rádi Ashley nechodte moc na její diskuzi kvůli zvedá se ji tím návštěvnost a my chceme přece,aby vaness měla větší *3* -
hmm..
hey ty trapko pod nam to rict do oci kajuska4 je moje nejlepsi kamsoka a jeste jednou ji neco reknes a nebo o nessy tak dostanes klidne ti pojedu rozbit hubu jasny??????pico pis si na te skurvene ashleyne a NEPIS SEM!! *8* *8* *16* *16* *16* *10* *10* *13* -
-
Re: hmm..
Správně jdeme za kajusku4 vždyt má pravdu a vy sakra už držte hubu a nenádávejte Vany nám je uplně u prdele co si myslíte *10* Ste vypatlaný jak by za to vany mohla *16*
-
-
fed
hey ty pico pod mi to rict do oci hmmmm...se bojis co ty kundo s tou skurvenou ashleynou bez uz do piceeeeeee KURVA A NEPIS SEM DO PICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEE *10* EEEEEEE *10* EEEEE -
-
terka
vzpamatuj se tyhle stránky jsou pro chvalu a ne nadávky *9* *9* *9* *13* nepoucuju
-
-
nejlepsi
jj presne ashley je uplny..... *10* -
gs
je nejlepsi a nepis uz sem!!! *10* -
.,.,.,.,.
To ti tak uvěříme!!a mimochodem Van nejlepsi rozhodne neni! -
-
Re: .,.,.,.,.
v tom pripade Ashley je uplny propadak..Vanessa je stejne nejj.. -
-
Re: Re: .,.,.,.,.
hej presne..Ashley je uplny propadak..Vanessa je nejjjjjj..
-
-
-
njn
nehadat hele nikdo vazne nepsal na ashleyne takze ticho!!!