Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

rfesd

my sme tam nic nepsaly!!a ty se neposer z ashleyny a nelez uz sem!!vanesska je nejlepsi a rikala ze uz nebude natacet no vite co myslim!!!!
  • 21.4.1993

Re: ...

byla bych rada kdyby jste sem nechodili kdo nema rad Vanessu..podle mne je Vanessa nejlepšíí..
  • ..,,..,,.,,.,.,

Já sem vám to chtěla jen oplatit za to,co jste psali na Ash stránky!...každá máme holt jinej vkus a já milujůů Ashley a vy se klíďo poserte z Vanessy....A vy nám taky už nelezte na stránky Ashley!!!!!!!
    • 21.4.1993

Re: ..,,..,,.,,.,.,

ale ale..hele nerozciluj se tu..
  • klaruska44

klidek

hey lidi klidek pls...jasny??kdyz se vam nessa nelibi tak sem nepiste to me sere!!kazdej ma svoje herecky a zpevacky ok??dekuji mockrat
  • kajuska4

vanessa

hey drz klapajznu jasny??oki nebudeme se hadat uz ale ty sis zacala prvni takze uz sem nepis kdyz ti nessy vadi a ja nepisu na ashleyne platI??
  • kajuska4

dwse

bez do pice jasny kurvo chcipni nessa je nejlepsiiiiiiii a ashleyna je prostitutkaaaaaa
  • kajuska4

mas problem??

vis co pis si na ashleyne jasnyyyy??pi*o me to newa ze se fotila nahata !!!!!!!!!!!!nenavidim ashleynu bléééééééééé aby chcipla!!! *10* *10*
  • kajuska4

NEJLEPSI

nessa is besttttttt *14* *14* *14* *14*
  • kajuska4

me to nejde

me to nejde spustit *10* *9*
    • Re: me to nejde

tak napiš na youtube vanessa hudgens When cameras are off nevím možná to znáš,ale je to moje uplně best video *14* *14* *14* *14* jinak vanessa FOREVER *14* *14* *14*
  • podivejte se

http://www.youtube.com/watch?v=cnjx LKFpROo *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit