-
rfesd
my sme tam nic nepsaly!!a ty se neposer z ashleyny a nelez uz sem!!vanesska je nejlepsi a rikala ze uz nebude natacet no vite co myslim!!!! -
Re: ...
byla bych rada kdyby jste sem nechodili kdo nema rad Vanessu..podle mne je Vanessa nejlepšíí.. -
..,,..,,.,,.,.,
Já sem vám to chtěla jen oplatit za to,co jste psali na Ash stránky!...každá máme holt jinej vkus a já milujůů Ashley a vy se klíďo poserte z Vanessy....A vy nám taky už nelezte na stránky Ashley!!!!!!! -
-
Re: ..,,..,,.,,.,.,
ale ale..hele nerozciluj se tu..
-
-
klidek
hey lidi klidek pls...jasny??kdyz se vam nessa nelibi tak sem nepiste to me sere!!kazdej ma svoje herecky a zpevacky ok??dekuji mockrat -
vanessa
hey drz klapajznu jasny??oki nebudeme se hadat uz ale ty sis zacala prvni takze uz sem nepis kdyz ti nessy vadi a ja nepisu na ashleyne platI?? -
dwse
bez do pice jasny kurvo chcipni nessa je nejlepsiiiiiiii a ashleyna je prostitutkaaaaaa -
mas problem??
vis co pis si na ashleyne jasnyyyy??pi*o me to newa ze se fotila nahata !!!!!!!!!!!!nenavidim ashleynu bléééééééééé aby chcipla!!! *10* *10* -
NEJLEPSI
nessa is besttttttt *14* *14* *14* *14* -
me to nejde
me to nejde spustit *10* *9* -
-
Re: me to nejde
tak napiš na youtube vanessa hudgens When cameras are off nevím možná to znáš,ale je to moje uplně best video *14* *14* *14* *14* jinak vanessa FOREVER *14* *14* *14*
-
-
podivejte se
http://www.youtube.com/watch?v=cnjx LKFpROo *14*