Přejít na výpis diskuzí

Vanessa Hudgens

OSOBNOST 31.12.2006 
47202 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro ivetku936

nechtela sem tady delat naky velky dusno akorat sem potrebovala ventilovat vztek a tohle asi nebyla nejlepsi cesta, chtela sem na to vyjadrit svuj nazor a trosku se to zvrhlo..tohle neni ospravedlnovani, vanessu porad nemusim ale uz sem nebudu psat...ja mam zase rada johnnyho deppa a taky nemam rada kdyz tam nekdo pise kraviny...kazdopadne takovy ty radikalove co se bijou za kazdou cenu a sproste az agresivne by se meli zklidnit...takze live in peace! *3*
    • ivetka936

Re: Pro ivetku936

Tenhle názor beru, chápu, že lidi někoho nemusí, ale to neznamená, že někoho musí sprostě urážet. Nemám ráda přesně to, co píšeš, když někdo píše kraviny a tak. Tvůj názor beru *3*
  • VANESSA

VANESSKA JE TA NEJ *14* NEJ *14* NEJ *14* HERECKA NA CELICKYM SVETE JA JI MOC *14* MOC *14* OBDIVUJU ALE NEVIM *7* PROC NECHCE HRAT VE 4 HSM *8*
  • vanessa

vanessa je suprova herecka *3* *4* *8*
    • Re: vanessa

jo ona MÁ PRAVdu *15*
  • vanessa je super

JÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ TO JE PARÁDA VANESSKA BUDE VYSTUPOVAT 4 KVĚTNA V PARDUBICÍCH A V PRAZE TO JE SUPER *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • Re: vanessa je super

A je to jisty na 100%???xD x)
  • já se jmenuji Vanessa

jojo já se taky jmenuju Vanessa ale fakt nevím jak to mám dokázat ale je to pravda.
    • Re: já se jmenuji Vanessa

vanessa s jednim s , nebo s dvouma s
  • 21.4.1993

Re: ....................

Vanesska je úžasnááá..je nejjj *14* *14*
  • vaness15

Vanesska

Vanesska je ta naaaaaaaj spevačka a herečka je supeeeer zbožnujem ju je proste skvela a ma ovela lepšie cd než Ash .proste Ash je jedno ako sa bude snažit take dobre CD-čka ako ma Vanesska ona nikdy nebude mat ......Vanessa je NAAAAAAAJ
  • Tone Norum

už jsem tu dal Tone Norum,tak se mrkněte *3* *4*
  • Vanesska

Van je úplně NEJ.Mám jí moc ráda i když je daleko za oceánem...Taky bych chtěla do ameriky.Mohla bych jí potkat =D no ale to je jedno...ale asi jí napíšu o autogram. Jsem prostě její faninka.

PS: JEN TAK DÁL NESSA! *14*
  • Slavnější

Já si myslím,že naopak Van je čím dál tím víc slavnější a není to jen kvůli hsm ale začala nahrávat písničky atak takže si za to může sama a to že prý ji lezou fanoušci na nervy to určo není pravda já zas četla že je štasná že ás má ( nás fanoušky )nemůžeš věřit všemu co se kde píše *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit